Menu
 

Topic:

BCC drama

Ma Dalton  schreef op: 05-09-2014 17:05:26
Wat een drama. Bij BCC ongeveer heel mijn electrische huisraad gekocht. Op de zelfde dag. in twee delen. dat was afgelopen zaterdag. Vanwege verschillende levertijden. Nou is van de ene bestelling die het snelst zou gaan, geen datum van aflevering bekend :-0  
in de winkel  was de bestelling bekend en ook dat ik al had betaald. Toen ik bestelde stond erbij dat het binnen 3 dagen binnen moeten zijn, Maar helemaal niks.
De tweede bestelling zou in 5 werkdagen komen. De tweede komt pas komende donderdag. Maar dat is mijn wasmachine en mijn droger.  Dus ik kan helemaal niet zonder. Prutsers.ze leveren niet vaker in deze hoek van Nederland.. Waarom dan wel aangeven dat je sneller levert.?  
ik heb wel 3 maal bestelnummer moeten noemen. Geeft me echt geen lekker gevoel dit. 

Als je kunt kiezen.. En je zit niet in de randstad. Kies dan maar een ander dan BCC. Goddank heb ik mijn tv niet bij ze gekocht.  
Mijn ervaring dit , trek er maar leergeld uit. Ik had al beter moeten weten toen ik in het filiaal zelf al heel slecht werd geholpen. 

 
Quote
Navigatie
RE: BCC drama
Debby1977  schreef op: 22-10-2014 16:29:04
Mijn schoonpa had vandaag een goede ervaring met hun. 2 weken geleden een actifry gekocht. Nu was die 10 euro goedkopen en een frituurmandje erbij. Hij is teruggegaan en kreeg 10 euro terug en het mandje is besteld
 
Quote
RE: BCC drama
L.  schreef op: 22-10-2014 22:03:44
Waar had je nu de spullen gekocht dan?? Ik heb zelfde soort ervaring bij de Mediamarkt in ieder geval. Duurde weken voor ik mijn geld terug had, bellen: komt goed mevrouw, maar gebeurde niets .. pas na weken bellen, zeuren en wachten.
 
Quote
Navigatie


Reageren op BCC drama
Naam
Bericht