Menu
 

Topic:

wat doe ik verkeerd

Tanja1981  schreef op: 23-01-2012 22:37:46
pff stef is nu bijna 4 weken oud, na 4 dagen sliep hij snachts door. en vanaf het moment dat de kraam weg was. werd hij 2 uur eerder wakker dat was half 5 ipv half 7 nu drinkt hij de 2 laatste flessen zo onrustig en vooral de laatste fles is echt huilen slokje huilen slokje,

krampen?? hij trekt niet echt met zijn benen, hij slaat wel in een keer aan, als hij slaapt dan slaapt hij ook en dan moet ik hem meestal wakker maken voor de fles, hij zit nog maar op 90 cc en dat drinkt hij ook 4 van de 6 niet leeg,

ik zit gemiddeld 1 uur met de fles met boeren enz dat boeren doet hij ook pas na een half uur en de boeren die hij dan laat dat zijn volwassen mannen boeren. ik ben sinds gisteren van de kruidvat voeding toch maar naar de friso over gegaan.

overdag is er werkelijk niks aan de hand van dat onrustige huilen,

wat doe ik nu verkeerd.??
 
Quote
Navigatie
RE: wat doe ik verkeerd
Karinmv3  schreef op: 23-01-2012 22:49:58
Ik denk niet dat je iets verkeerd doet. Veel baby's zijn 's avonds onrustig, de eerste week niet, dan zijn ze nog erg slaperig en moeten vaak nog bijkomen van het geboren worden en de wereld om hen hen.
Vaak beginnen dit soort dingen juist na de eerste week, precies als de kraamverzorgster weg gaat.
Dat hij weinig drinkt geeft niet zolang hij verder alert is, en goede plas en poepluiers heeft. Meestal kunnen baby's heel goed aangeven hoeveel ze nodig hebben. Mijn zoontje dronk ongeveer net zoveel als de jouwe op die leeftijd.
Als hij echt zo lang met een fles bezig en zoveel boert kun je misschien denken aan een andere fles of speen. Mijn zoontje moest met de medela fles teveel moeite doen en zoog lucht mee, we zijn toen over gegaan op de difrax fles en het ging stukken beter. Later bleek hij ook koemelkallergie te hebben, maar dat veranderde alleen zijn ontlasting, verder weinig.
Mijn zoontje was ook 's avonds erg onrustig en lag de hele avond bij me om wel rustig te zijn, inmiddels is hij 8 maanden en gaat tussen half 7 en 8 zijn bed in en slaapt daar meestal rustig. Het komt vanzelf.

Volgens mij heb je een hele normale baby en ben jij een goede moeder die niks verkeerd doet.
 
Quote
RE: wat doe ik verkeerd
Satekroket  schreef op: 24-01-2012 13:56:57
Sommige baby passen zich aan aan een schema van flessen. Andere baby vinden dit moeilijker. Zou het een beetje los laten dat schema. Dus niet wakker gaan maken voor een fles, hij komt vanzelf wel en zal dan ook beter drinken.
En misschien is 90 cc genoeg voor hem per fles. Wat ook wel normaal is in mijn ogen, want hij is pas 4 weken oud.
Geef hem gewoon kleinere flesjes en dat vaker. Dus meer gaan voeden op verzoek, dat is ook beter voor zijn buikje. Ritme komt vanzelf wel.
 
Quote
Navigatie


Reageren op wat doe ik verkeerd
Naam
Bericht