Menu
 

Topic:

op zoek naar:

Macife  schreef op: 23-01-2012 17:43:37
steeds vaker kom ik een speciale soort dressing tegen..als ik ergens ga eten

het is donker van kleur.....en heeft zo lekkere zoete smaak

geen idee welke dressing het is??

gister kreeg ik het op mijn broodje mozarella met tomaat.. en een tijdje terug over de meloen heen

iemand??
 
Quote
Navigatie
RE: op zoek naar:
Dani  schreef op: 23-01-2012 17:53:16
waar had je die gehaald dan die broodjes? bufkes?
 
Quote
RE: op zoek naar:
Made  schreef op: 23-01-2012 17:56:19
Bij tomaat en mozarella doe ik altijd balsamico azijn, is ook donker. Bedoel je dat?
 
Quote
RE: op zoek naar:
Moontje  schreef op: 23-01-2012 18:02:51
balsamico warm maken en er dan wat appelstroop doorroeren. Dat is een dressing die veel gebruikt wordt in restaurants
 
Quote
RE: op zoek naar:
Nina1  schreef op: 23-01-2012 18:19:47
balsamico met framboos.
 
Quote
RE: op zoek naar:
Macife  schreef op: 23-01-2012 18:42:58
oke dat van de stroop komt dicht in de buurt...moet ik dat eens doen...

framboos denk ik niet...

ik had die broodje bij funville in maastricht en een meloen salade in een restaurant in vlissingen

die balsamico..is dat olie of de azijn vorm

en dan zag ik vandaag nog de lichte of de donkere
 
Quote
RE: op zoek naar:
Marjolein852  schreef op: 23-01-2012 19:47:51
crema de balsamico. oftewel balsamico creme.. Is wat stroperiger dan azijn/olie. Gekocht bij Aldi/ Albert Heijn. Lekker...
 
Quote
RE: op zoek naar:
Macife  schreef op: 23-01-2012 20:00:22
ja het is idd erg dik.. creme stroop achtig..

 
Quote
RE: op zoek naar:
Anoniem  schreef op: 23-01-2012 20:08:52

Quote :
crema de balsamico. oftewel balsamico creme.. Is wat stroperiger dan azijn/olie. Gekocht bij Aldi/ Albert Heijn. Lekker...



En is deze zoet??

Ik ben ook al tijden op zoek naar die dressing die je in restaurants krijgt of zoals laatst bij bakker bart over m'n broodje zalm.

Nergens vind ik die zoettige dressing
 
Quote
RE: op zoek naar:
Marjolein852  schreef op: 23-01-2012 20:50:29
Net even geproefd.. Het blijft natuurlijk wel balsamico (en dus zurig), maar voor balsamico vinden wij het zoet.. Heb je wat aan he? hahahaha

succes!

En anders vragen aan bakker bart ?(of waar je het ook eet?)
 
Quote
Navigatie


Reageren op op zoek naar:
Naam
Bericht