Macife schreef op: 23-01-2012 17:43:37 |
steeds vaker kom ik een speciale soort dressing tegen..als ik ergens ga eten het is donker van kleur.....en heeft zo lekkere zoete smaak geen idee welke dressing het is?? gister kreeg ik het op mijn broodje mozarella met tomaat.. en een tijdje terug over de meloen heen iemand?? |
Quote |
Made schreef op: 23-01-2012 17:56:19 |
Bij tomaat en mozarella doe ik altijd balsamico azijn, is ook donker. Bedoel je dat? |
Quote |
Moontje schreef op: 23-01-2012 18:02:51 |
balsamico warm maken en er dan wat appelstroop doorroeren. Dat is een dressing die veel gebruikt
wordt in restaurants |
Quote |
Macife schreef op: 23-01-2012 18:42:58 |
oke dat van de stroop komt dicht in de buurt...moet ik dat eens doen... framboos denk ik niet... ik had die broodje bij funville in maastricht en een meloen salade in een restaurant in vlissingen die balsamico..is dat olie of de azijn vorm en dan zag ik vandaag nog de lichte of de donkere |
Quote |
Marjolein852 schreef op: 23-01-2012 19:47:51 |
crema de balsamico. oftewel balsamico creme.. Is wat stroperiger dan azijn/olie. Gekocht bij Aldi/
Albert Heijn. Lekker... |
Quote |
Anoniem schreef op: 23-01-2012 20:08:52 | ||
En is deze zoet?? Ik ben ook al tijden op zoek naar die dressing die je in restaurants krijgt of zoals laatst bij bakker bart over m'n broodje zalm. Nergens vind ik die zoettige dressing | ||
Quote |
Marjolein852 schreef op: 23-01-2012 20:50:29 |
Net even geproefd.. Het blijft natuurlijk wel balsamico (en dus zurig), maar voor balsamico vinden
wij het zoet.. Heb je wat aan he? hahahaha succes! En anders vragen aan bakker bart ?(of waar je het ook eet?) |
Quote |