Menu
 

Topic:

Kan iemand me geruststellen?

Karinmv3  schreef op: 23-01-2012 15:38:09
Werd net gebeld door het uwv dat ik volgende week weer moet komen en nu maak ik me gelijk weer helemaal druk. Ik zit in de ziektewet vanwege bekken problemen en psychische problemen (vandaar ook dat ik zo snel gestressed ben). Ik heb tussendoor nog contact gehad met de reintegratie coach en zij gaf aan dat ik goed bezig was met reïntegreren, maar dat ik moest oppassen niet teveel hooi op mijn vork te nemen en toch ben ik nu zo bang dat ik niet genoeg doe of dat ik toch meteen volledig aan het werk moet terwijl we nog niet zo lang gestart zijn met ons eigen bedrijf.
Pfff, zit me echt helemaal gek te maken hier.
 
Quote
Navigatie
RE: Kan iemand me geruststellen?
Son  schreef op: 23-01-2012 15:40:27
Nou, ik kan je helaas niet geruststellen, maar ik kan je wel even een virtuele knuffel geven.

Misschien dat dat een beetje helpt.

Sterkte en maak je niet te druk, daar wordt de situatie niet anders van (makkelijk gezegd hè, maar doen is wel een ander verhaal, snap ik hoor )
 
Quote
RE: Kan iemand me geruststellen?
Méanne  schreef op: 23-01-2012 15:51:23
Zodra er een brief op de deurmat valt van het UWV schiet ik ook in de stress!

Suces!!!
 
Quote
RE: Kan iemand me geruststellen?
Annikamv3  schreef op: 23-01-2012 15:59:22
 
Quote
RE: Kan iemand me geruststellen?
Nina1  schreef op: 23-01-2012 16:00:07
maar je bent ziek bij een andere baas. en je bent een eigen bedrijf gestart samen met iemand?? erk je ook in het bedrijf dat jullie pas begonnen zijn??
dan kan ik me voorstellen dat het uwv wil horen hoe het ervoor staat. want als je ook voor een andere baas werkt zou het natuurlijk niet fair zijn om daar in de ziektewet te zitten en vervolgens wel doodleuk in jullie eigen bedrijf te werken. zij het minimaal. kijk die tijd kun je dan ook bij de baas werken....
maar maak je niet zo druk hierover. misschien is het gewoon even een gesprek hoe het ervoor staat en wat je denkt te kunnen doen.
 
Quote
RE: Kan iemand me geruststellen?
Nina1  schreef op: 23-01-2012 16:00:49
erk = werk natuurlijk
 
Quote
RE: Kan iemand me geruststellen?
Karinmv3  schreef op: 23-01-2012 16:17:03
Nee mijn oude werk kan ik niet meer doen en met hulp van het uwv mag ik gaan werken in het bedrijf wat mijn man en ik samen zijn begonnen, zodat ik toch kan werken. Ik kan hiermee mijn eigen tijden bepalen en de werkdruk is minder hoog. Ik mag nog niet veel uren maken en wat ik ermee verdien wordt weer afgetrokken van mijn uitkering, dus dat zit wel goed.
Het is volgens mij meer een gesprek over hoe het nu gaat en wat de vooruitgang is met de dingen waarvoor ik in de ziektewet zit. Soort van keuring zeg maar en daar maak ik me altijd zo zenuwachtig voor. Ik ga wel netjes elke week naar de fysio en heb inmiddels een psychologisch onderzoek gehad, zodra de uitslag daarvan bekend is kan ik weer wat melden bij het uwv, maar nu is er weinig verschil met een paar maanden geleden. Mijn bekken gaat nog niet echt vooruit helaas, waarschijnlijk ook omdat ik weer met anticonceptie begonnen ben en ik daardoor alleen maar ongesteld ben. Daar zit ik nog het meeste mee denk ik, ik kan geen vooruitgang melden.
 
Quote
RE: Kan iemand me geruststellen?
Karinmv3  schreef op: 23-01-2012 16:17:53
Bedankt voor de steun allemaal, gelukkig kan ik er hier over praten, mijn man zegt alleen maar dat ik me niet druk moet maken.
 
Quote
RE: Kan iemand me geruststellen?
Nina1  schreef op: 23-01-2012 16:24:07
ik kan ook alleen maar zeggen dat je je niet zo druk moet maken(makkelijk zeggen vanaf deze kant) maar zo is het wel. je hebt alleen jezelf ermee.
hetgeen wat je te melden hebt bij ze is dat je wacht op de uitslag van het onderzoek en dat het met je bekken nog niet zo goed gaat. je hoeft ook niet altijd vooruitgang te melden. soms gaat het wat langzamer dan je gewild had en kun je niet anders! neem gas terug! luister naar jezelf en naar je lichaam. en ga je vooral niet druk lopen maken over dat bezoek aan het uwv. zij zullen proberen te praten of je toch niet wat meer kunt gaan werken, geef er niet aan toe als je zelf vind dat dit niet gaat.
bel je reintergratie coach eens op en leg het voor wat je dwars zit.

sterkte
 
Quote
RE: Kan iemand me geruststellen?
Anoniem  schreef op: 23-01-2012 16:26:45
Als jij je niet goed voelt zullen zij jou nooit iets kunnen verplichten... Beterschap!
 
Quote
RE: Kan iemand me geruststellen?
Anoniem  schreef op: 23-01-2012 16:54:45
Meid ik ben het met je man eens..
Je voldoet steeds aan alle verplichtingen die het UWV je stelt.. etc..
Ga er heen en probeer je niet al te druk te maken, ze willen vermoed ik gewoon weten hoe het met je gaat... een kort gesprekje en dan sta je weer buiten..

Succes!
 
Quote
RE: Kan iemand me geruststellen?
Anoniem  schreef op: 23-01-2012 18:18:24
Als jij voldoet aan de verplichtingen zou ik me ook niet druk maken. Ze willen waarschijnlijk de voortgang weten.

Enne, we zijn niet eng hoor haha (werk bij UWV)
 
Quote
RE: Kan iemand me geruststellen?
Anoniem  schreef op: 23-01-2012 20:40:02
ik zou me ook niet druk maken als ik jou was,

mijn man ontvangt ook een ziekteuitkering van het UWV en hij is psychisch én lichamelijk ziek. hij wil heel graag, maar kan gewoonweg echt niet werken.

dus waarom zou je je druk maken?
 
Quote
Navigatie


Reageren op Kan iemand me geruststellen?
Naam
Bericht