Menu
 

Topic:

Nieuws wat je niet los kunt laten.

Miramare  schreef op: 15-08-2014 23:55:19
Weet niet of ik het hier goed neerzet.maar hebben jullie dit nu ook? Nieuws wat je zo aangrijpt dat je er zelf zo mee bezig bent en echt verdrietig van word, terwijl je deze mensen niet eens kent.neem nu het ongeluk waar een jongentje van 3 is omgekomen.deze mensen hadden een oproep geplaatst voor de laatste beelden van het jongentje,dit is gelukkig gedeeltelijk gelukt voor deze mensen.ik lees dit en ga verder lezen,kijk toch even op hun Facebook pagina. Mijn man zegt ook ,kijk er nu niet naar, die weet hoe emotioneel ik hiervan word,maar ik moet het gewoon lezen en tranen rollen over mijn wangen dan.zie je foto,s van dat mooie manneke,lekker op vakantie. Misschien doet dit me denken aan mijn eigen gezinnetje,heb ook zo'n blond manneke van 2. Waarschijnlijk grijpt het me daarom zo aan.het ebt wel weer weg hoor, maar moet het nu gewoon even kwijt.
 
Quote
Navigatie
RE: Nieuws wat je niet los kunt laten.
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 16-08-2014 00:26:17
Ja dat heb ik ook hoor, wie niet. Ik zag vandaag nog de foto's van een opa die met zijn 3 kleinkinderen van 12, 10 en 8 jaar alvast op het vliegtuig stapte, de ouders bleven nog een paar dagen in Amsterdam. Het was helaas de mh17, die ouders zijn alle drie hun kinderen kwijt. #Echt zooooo erg....
 
Quote
RE: Nieuws wat je niet los kunt laten.
Mama Van Drie  schreef op: 16-08-2014 10:44:37
Ik ga het allemaal niet opzoeken, kom ook eigenlijk nooit op facebook maar het heeft me wel lang bezig gehouden.

Ik ben bang geweest voor onze zoon, mijn oudste was 5 dagen eerder dan de vlucht MH17 vlak langs de Oekraine gevlogen, we hebben zijn vlucht toen nog zitten volgen, hij was op weg naar Bangkok voor een vakantie van 3 weken op een eiland daar, vloog met een russisch vliegtuig vanaf Moskou en zou dus ook nog terug moeten.

5 dagen na hem waren wij zelf net op vakantie toen ik mijn vader belde om te vertellen dat wij aangekomen waren, hij deed toen het vreselijke nieuws van het vliegtuig, ik heb toen echt een paar dagen met een vreselijk rotgevoel rondgelopen, vreselijk voor de nabestaanden, lijkt me dat dat je nooit met rust laat, de manier waarop, geen woorden voor.

We wisten toen nog niet hoe het allemaal verder zou ontwikkelen en ik was toen bang voor de terug reis maar gelukkig is dat allemaal goed gegaan, dan ben je wel weer extra dankbaar als je kind weer op schiphol staat.

Het stel uit Volendam wat op facebook voor vertrek een foto geplaatst had van het vliegtuig met de woorden ' als hij zoek is, dit is hem' (zoiets).....zal ik ook niet vergeten, dan denk ik oh...hij had eens moeten weten...vreselijk.....dat mensen hun lot niet aan voelen komen he.......is maar goed ook natuurlijk want dat zou geen leven zijn.
 
Quote
RE: Nieuws wat je niet los kunt laten.
Moossie  schreef op: 16-08-2014 13:30:56
Laatst kwam er op fb een filmpje voorbij van een vrouw die zn kind helemaal in elkaar schopte, en sloeg en bleef maar doorgaan.

Tranen over me wangen.. en gelijk heb ik dat bericht gelijk verwijderd.... vreselijk
Als ik eraan denk krijg ik het er zo moeilijk m
ee
 
Quote
RE: Nieuws wat je niet los kunt laten.
Eefje  schreef op: 16-08-2014 18:43:02
Ik zag dat filmpje ook staan op Facebook.
Dat kijk ik dan gewoon maar niet.
Dan wordt ik zo boos en vooral verdrietig van, bah! 

 
Quote
Navigatie


Reageren op Nieuws wat je niet los kunt laten.
Naam
Bericht