Menu
 

Topic:

loopbaancoach

El64  schreef op: 08-08-2014 17:18:42
Heeft iemand ervaring met een loopbaancoach? Onderstaand bericht kreeg ik van mijn werknemer en ik vraag me af of ik dit zal doen.


Gratis loopbaangesprek voor medewerkers uit de Kinderopvang




  • Weet je waar je goed in bent en maak je daar voldoende gebruik van in je werk?

  • Welke kanten van jezelf wil je ontwikkelen?

  • Welke ruimte biedt je baan om je verder te ontwikkelen?

  • Wat vind je belangrijk in je werk en hoe kun je ervoor zorgen dat je met plezier naar je werk gaat?


 
Quote
Navigatie
RE: loopbaancoach
Jolanda1974  schreef op: 08-08-2014 18:01:42
Waarom bied je werkgever dit aan? Wat verwacht je er zelf van? Wordt je er zelf wijzer van? Heb je er wat aan? Wat heeft het voor consequenties? Dat zijn de dingen die ik eerst zou willen weten.
Maar het is nooit verkeerd om verder te kijken in je functioneren en ontwikkeling.
 
Quote
RE: loopbaancoach
El64  schreef op: 08-08-2014 18:15:36
Zoals ik het begrijp mag iedereen dit in de kinderopvang en is het niet alleen mijn werkgever die het aanbied en zijn er geen consequenties aan gebonden maar misschien is dit niet zo. Het is me ook niet duidelijk of ik dit anoniem kan doen of dat mijn werkgever hier over geinformeerd wordt. Het gaat slecht in de kinderopvang en wij hebben soms  het idee dat ze hopen dat je uit je zelf weg gaat vooral de wat duurdere mensen. Ik heb het momenteel niet echt naar mijn zin zou wel wat anders willen maar weet niet goed wat, zou zo'n gesprek me daar bij kunnen helpen? 
 
Quote
RE: loopbaancoach
Onsjanneke  schreef op: 08-08-2014 19:49:09
Zo'n gesprek kan daarbij zeker helpen.

Ik heb zelf niet een gesprek met een coach gehad, maar een heleboel collega's van mij wel. Werk in de financiele sector en daar gaat het ook iet zo best. Vanuit mijn werkgever word er juist wel bij gezegd dat het ook is om te kijken naar je potentie in andere vakgebieden, als je daar interesse in hebt.

Ik heb bijvoorbeeld 2 collegas die nav die gesprekken en wat test nu de versnelde pabo aan het doen zijn, op kosten van de baas.

Juist omdat de komende jaren er alleen maar minder werk word verwacht willen ze op deze manier mensen op weg helpen naar een andere baan. En dan het liefst idd de mensen die toch al twijfelen aan hun huidige baan.
 
Quote
RE: loopbaancoach
Jan Klaas  schreef op: 22-03-2016 15:03:44
Naar mijn mening is het altijd handig om hulp te krijgen d.m.v. een loopbaangesprek. Wat heb je te verliezen? Een paar jaar geleden voelde ik mij ook niet meer zo op mijn gemakt bij het werk wat ik deed. Ik heb hier een tijdje mee rondgelopen tot ik bij een coach van hulp heb gezocht. Ik heb nu een leuke nieuwe baan waar ik weer met plezier naartoe ga.
 
Quote
RE: loopbaancoach
Jan Klaas  schreef op: 22-03-2016 15:08:18

Quote Jan Klaas:
Naar mijn mening is het altijd handig om hulp te krijgen d.m.v. een loopbaangesprek. Wat heb je te verliezen? Een paar jaar geleden voelde ik mij ook niet meer zo op mijn gemakt bij het werk wat ik deed. Ik heb hier een tijdje mee rondgelopen tot ik bij een coach vahulp heb gezocht. Ik heb nu een leuke nieuwe baan waar ik weer met plezier naartoe ga. 

 
Quote
RE: loopbaancoach
Ma Dalton  schreef op: 22-03-2016 15:18:58
Wat zeg je?
Ik had namelijk nog niet begrepen voor welk coaching buro je reclame maakt?   


 
Quote
Navigatie


Reageren op loopbaancoach
Naam
Bericht