Menu
 

Topic:

afspraken niet nakomen

Lauw  schreef op: 22-01-2012 13:13:02
Zit zo de vader van Noof en ik zijn al vanaf mei uit elkaar,
we hebben elkaar door erge ruzie maanden niet gezien, en ineens kwam hij in aug dat ij nog toch maar wel wilde zien. dus noujna eerst een paar keer hier geweest. toen hebben we duidelijke afspraken gemaakt, mocht er een ander in het spel komen word dat vertelt en kennis gemaakt . want ik wil weten met wie mijn kind is hoe en wat en hij wilde dat ook..

sinds september ging ze dus dagjes naar hem om de 2 weken 1 dag en sinds december blijft ze dus een nachtje slapen om de 2 weken en vanaf volgende maand blijf ze daar om de 2 weken een heel weekend slapen..

gitsre zat ik op facebook en ging bij m kijke of die nog leuke foto's had,

nou hij had een nieuwe profiel foto een 1 of vreemde griet met noof..

dus ik stuur direct een bericht(boos ook niet goed van mijn kant) wie is dat ding waar noof op schoot zit??

i had natuurlijk anders kunnen sturen maar was boos dat hij niet eerlijk is tegen mij want dt hadden we afgesproken.

krijg ik terug: dat ding?

kzeg ja

nouja utieindelijk heefdie foto weg gehaald en ziet in dat giij fout bezig is, vooral omdat ze dus gister de hele nacht daarbij is geweest en ik vermoed dat ze daar heeft geslapen.

omdat hij een te klein huis heeft en noof bij dr vader in bed sliep als ze daar was, en ineeens staat er wel ergens een ledikant in de hoek gepropt . want hij stuurde nl een foto van noofie doetie vaker als ze daar is..

het is nog geneens dat ik jaloers ben ofzo, en ik snap ook dat hij een nieuwe vriendin zou moeten krijgen, maar moet dat dan gelijk op de dag waar mijn dochter bij is en trouwens zijn andere 2 kinderen ook.

wa toendertijd trouwens ook zo, ik kreeg die kinderen van hem niet eerder te zien als dat ik de moeder ontmoet had en vond dat geneens raar...

mot ik hiernou mee?
 
Quote
Navigatie
RE: afspraken niet nakomen
Danimvsenna  schreef op: 22-01-2012 13:38:15
Nou, datzelfde heb ik dus ook met Senn dr vader.

Ik vind het al minder erg als dat ding van hem er bij is al Senna er ook is, maar niet achter mijn rug om. Nu ontkent hij dat zei er bij is geweest, maar Senna heeft het toch echt elke keer over "Lala".

Alleen Senna blijft daar dus niet slapen.
1. omdat hij in een studentenwoning woont, met meerdere huisgenoten. 2. omdat Senna daar geen eigen bedje oid heeft (hij heeft 1 kamer voor zichzelf wat dus zijn woon en slaapkamer is).


Als ik jou was, zou ik nog even duidelijk maken dat dat de afspraak niet was, en dat je haar eerst wilt ontmoeten voor je Noof met hem mee geeft.
 
Quote
RE: afspraken niet nakomen
Satekroket  schreef op: 22-01-2012 13:40:36
Ik vind dat je fout was. Dat ding? Zo praat je toch niet over de nieuwe vriendin van je ex. Een mens is geen ding. En zij heeft al helemaal geen schuld.
Ik vind dat je je ex-partner met respekt moet behandelen, dan kan je dat ook terug verwachten. Zo bepaal jij eigenlijk de omgangstoon en die is niet in het belang van jullie kind.
Hij heeft gezegd, dat hij fout was en de foto weggehaald. Dat is een prima reaktie in mijn ogen.
Vind dat jij zelf op een volwassen manier moet leren omgaan met jullie breuk en hoe nu verder met jullie gemeenschappelijke dochter.
Wanneer er dingen zijn die je dwars zitten, dan is het aan jou om dit op een juiste manier aan te pakken.
Maar goed...wanneer de kommunikatie zo eenvoudig zou zijn geweest, dan was hij nu niet je ex.
Dus gewoon een afspraak maken en de volgende keer als je haar brengt of wanneer hij haal ophaald even een kopje koffie met de nieuwe vriendin. En een volwassen omgang met elkaar. Dit is ook verwarrend en naar voor jullie dochter.
 
Quote
RE: afspraken niet nakomen
Anoniem  schreef op: 22-01-2012 13:49:16
ben het mee eens satekroket, alleen ben ik bvang dat je nu het spelletje : ja maar hij is fout blablabla en andersom krijgt. daar ben ik zelf altijd slachtoffer van geweest tussen mijn ouders, ze wijzen altijd met de vinger naar elkaar "in het belang van het kind"zucht....als er nu een verstandig is maar dat is zelden. Zo zielig voor de kinderen....
 
Quote
RE: afspraken niet nakomen
Lauw  schreef op: 22-01-2012 13:50:07
ik hoor net dus dat dit al 2 maanden gaande is.. voor mij is de maat nu vol.. dit vind ik behoorlijk respectloos naar mij
 
Quote
RE: afspraken niet nakomen
Nimmie  schreef op: 22-01-2012 13:54:09
Meid doen waar je je goed bij voelt he

ik heb de vriendin van mijn ex in het begin ook nooit leren kennen.. totdat ik mijn dochter bij haar eens moest ophalen en ja..
we zijn uit elkaar dus heb me er bij neergelegd.
eerlijk gezegt heeft mn ex ook nooit echt robin leren kennen hoor lol..

maar goed wij gaan met zijn alle nog door 1 deur.

 
Quote
RE: afspraken niet nakomen
Anoniem  schreef op: 22-01-2012 13:54:14
ik snap je boosheid en het is absoluut verkeerd van hem. dit zijn niet de afspraken. daarom zou ik ook ontploffen, maar ik denk dat je moet proberen om je houding tov hem moet proberen te veranderen.

dat je zo boos bent en verdrietig is niet meer dan normaal.
maar je reageert behoorlijk heftig en respectloos naar "dat ding"

je boosheid mag er zijn, absoluut, probeer alleen een volwassen weg te vinden hoe je hiermee om kunt gaan.

dus idd. wel normaal vertellen dat je zo boos bent en dat dit de afspraken niet zijn, en dat je z.s.m. een afspraak wilt dat je hem en haar een keer op de koffie uitnodigt?
 
Quote
RE: afspraken niet nakomen
Anoniem  schreef op: 22-01-2012 14:19:02
Bel hem op en vertel rustig dat je het jammer vindt dat hij zich niet aan de afspraak gehouden heeft. Dat je blij voe hem bent dat hij een nieuwe vriendin heeft maar dat je haar graag wil
Leren kennen voor je Nova bij haar achterlaat.

Probeer om zoiets kleins geen groot drama te maken, dat belooft anders nog wat voor de toekomst!
En dat hij meteen de foto verwijdert vind ik netjes van hem, was goede ingang geweest voor een rustig gesprek.
 
Quote
RE: afspraken niet nakomen
Lauw  schreef op: 22-01-2012 14:21:05
dat ik zei dat ding is fout van mij. dat hij een vriendin heeft moet hij helemaal zelf weten gun hem alle geluk van de wereld, maar dat hij onze afspraak niet na komt vind ik fout en dat al 2 maanden.. dat vind ik gewoon fout, ik licht het overal over in, want met onze dochter te maken heeft, zelf noof gaat naar een vriendin van mij als ik ga werken vanaf april zelfs die leert hij daar thuis kennen, omdat hij weet waar zijn dochter zit als ik er niet bij ben.

en dat hij dan keihard roept dat kan je niet maken.. ik hou van noof.. ze krijgt alles van me.. OW wat dan?? ik heb de eerste 1,5 jaar alles gekocht betaalt voor noof. van luier tot kinderkamer.. pas sinds een maand of 3 geeft hij mijn elke maand 65 euro en dat met een inkomen van rond de 2000 per week.(eigen baas ).. terwijl zijn andere ex per kind 165 krijgt.. mij hoorde je daar nooit over klagen. ik wist vanaf mijn zwangerschap dat hij geen kindje meer wilde(ongeluk) hij heeft mijn toen laten zitten maar wilde niet samenwonen meer.en toen zijn we gaan latten.. dat hij niet bij de bevalling is geweest dat hij toen noo nog geboren moest worden(ik wil niks van dat kind weten) enz enz enz

en dat hij haar nu mag om de 2 weken heeft hin nog super geluk om gehad, maar we hadden wat afspraken waar we ons allebij aan moeten houden vind ik.

agja zo ken ik nog wel uren doorgaan
 
Quote
RE: afspraken niet nakomen
Nimmie  schreef op: 22-01-2012 14:24:21
jeetje sterkte meid met de keuzes die je wilt gaan maken omtrent noof..

iedereen verdiend een kans maar dan moet er ook na geleefd worden met de regels die gemaakt zijn..

desnoods regels op zwart wit zetten?. met Beide handtekeningen dat hij er eigenlijk niet echt onderuit kan komen??

ik noem ook maar wat hoor..
 
Quote
RE: afspraken niet nakomen
Lauw  schreef op: 22-01-2012 14:30:09
ja dat wil hij niet hij wil dr ook niet dat ze zijn achternaam krijgt, wnt als dit via de rechter moet, gaatie meer alimitatie betalen.
ik wil gewon het beste voor noof en wil haa dr vader niet ontnemen, maar hij heeft me zioveel dingen geflikt en gezegt pfff
 
Quote
RE: afspraken niet nakomen
Nimmie  schreef op: 22-01-2012 14:32:21
nee maar hoeft ook niet via rechter..

gewoon gezamelijk de regels op papier zetten misschien
en als het weer fout gaat je dan hem er mee kan confronteren en desnoods toch een advocaat in schakelen bijv ..

ik en mijn ex hebben het ook gezamelijk gedaan in het begin ook wat haakjes en knoopjes in de communicatie maar het gaat steeds beter
 
Quote
RE: afspraken niet nakomen
Lauw  schreef op: 22-01-2012 15:23:24
weet je lena ik heb daar een hard hooft in aangezien hij mondelinge afspraken al niet na houd..
 
Quote
RE: afspraken niet nakomen
Lauw  schreef op: 23-01-2012 16:22:05
We hebben gepraat gisteren en snapte mijn punt er goed.. hij had zaterdag avond ineens een prof staan op fb met die vriendin en noofie.. ik heb gezegt dat ik daar niet blij mee bent.. nouja hij heeft m weg gehaald direct omdat hij zelf vond dat ik in mijn gelijk stond.. ineens zie ik op zijn fb ineens dat profiel van haar staan,. en was wel nieuwgierig vanmorgen. Dus ik denk ga ff een kijkje nemen ..

en ik schrik me rot ik zie ineens een foto van haar en noof op HAAAR profiel ..
Ik heb dus direct mijn ex gebelt en gevraagt of ze het mee had gekregen over de foto van zaterdag dat hij die weg had gehaald omdat ik dat wilde.. hij zei ja hoezo?? ik zeg nouwww jou vriendinnetje heeft nu die foto op haar profiel staan en die heeft ze gister avond erop gezet(de tijd stond erbij) .. Hij wist hier niets van en heeft haart direct gebelt, ik heb haar eenb bericht gestuurd, dat ik dat niet zomar wil hebben want ik ken haar niet .

ze had er niet bij stil gestaan ik zeg je weet toch over zoef zijn profielfoto dattie die weg heeft gehaald..

t gaat nu een beetje pesterig worden..vanuit hun kant naar mij.
 
Quote
Navigatie


Reageren op afspraken niet nakomen
Naam
Bericht