Menu
 

Topic:

gaat dit altijd zo?

Lilly  schreef op: 22-01-2012 09:46:24
Hey iedereen , ik zocht voor mijn zoontje een gezelschapspel dat in de winkel niet meer verkrijgbaar is dus ging ik voor het eerst in mijn leven het tweedehandsnet op.
Ik vind daar het spel , maak met de verkoper afspraken en op woensdag 11 jan. had ik het bedrag overgeschreven.Vrijdag gemaild of het bedrag er op stond, kreeg ik een mailtje terug dat hij nog niet gekeken had maar dat wel even ging doen. maandag kreeg ik dan bericht dat het erop stond en dat hij het ging versturen. Het is nog niet toegekomen.

Ondertussen had ik ook nog drie andere artikelen gevonden waar ik een bod op had gedaan (ook op diezelfde woe 11 jan) Het bod was telkens het gevraagde bedrag.
1 persoon heeft niet geantwoordt. Twee anderen een dag later wel.
Allebei waren akkoord met mijn bod de ene vroeg me om mijn adresgegevens zodat hij het kon versturen, ik heb het hem gemaild met ook nog eens de vraag om zijn rekeningnumer zodat ik het ook kon betalen. En je raad het al , tot op heden geen antwoord terug.
De andere stuurde een rekeningnummer, probeer ik het te betalen, blijkt het een niet bestaand nummer te zijn (volgens mij 2 cijfers te lang) Dus stuur ik een mail dat het rekeningnummer niet klopt... nog steeds geen antwoord.

Beiden heb ik de voorbije week nog 2 keren een beleefde mail gestuurd met de vraag of de verkoop nog doorgaat en of ik dan een rekeningnummer mag. Geen reactie.
En ondertussen zit ik hier met kindjes die heel ongeduldig zitten te popelen tot die spullen toekomen die ze zo graag willen.

Gaat dit echt altijd zo of ben ik gewoon te ongeduldig, ik heb zoiets van komaan zeg ik zit hier nu al 10 dagen te wachten op antwoord, als je iets te koop zet kan je toch minstens even reageren zeker als je het bod al goedkeurde?
 
Quote
Navigatie
RE: gaat dit altijd zo?
Miepie1972  schreef op: 22-01-2012 09:49:23
Het komt idd best wel eens voor, hoe jij het beschrijft.
Dat is voor mij dan ook een reden dat ik zelden tot nooit op marktplaats iets koop. Is mij al die frustraties niet waard.
 
Quote
RE: gaat dit altijd zo?
Lilly  schreef op: 22-01-2012 10:05:02
Het was mijn eerste keer, en was het niet dat de artikelen waar ik op bood niet meer verkocht worden ik was er meteen zo naar de winkel omgeweest.
pfff en ik die eerst dacht een leuk extra winkelkanaal gevonden te hebben ;-)
 
Quote
RE: gaat dit altijd zo?
Mamavonn  schreef op: 22-01-2012 10:16:22
welk spel zoek je?

google eens op wilma's spellen in Stein. zij koop 2e hands spellen die in goede staat zijn in en verkoopt ze weer.
 
Quote
RE: gaat dit altijd zo?
Made  schreef op: 22-01-2012 10:17:43
Ik heb dat ook 1x gehad. Was vorig jaar, bedrag overgemaakt (ging om 20 euro) en tot op heden nooit meer eenreactie gehad!
Sindsdien probeer ik het hier in de buurt te houden, zodat ik het op kan halen en contant kan afrekenen.
 
Quote
RE: gaat dit altijd zo?
Lilly  schreef op: 22-01-2012 10:33:25
Het spel dat al betaald is gaat om zeeslag (maar dan de oude versie waar bij er twee aparte dozen zijn , rood en blauw). Ik heb 14 euro (inclusief verzenden) betaald.
De drie dingen waar ik op geboden heb zijn: de wankelende wiebel pizza, 3 troetelbeetjes (oude van de jaren 80) en een skylander van het ellement lucht.

Telkens dingen die je niet meer in de winkel vind dus.

Die website ga ik zeker eens bekijken thanks
 
Quote
RE: gaat dit altijd zo?
Lilly  schreef op: 22-01-2012 10:38:09
Net even gekeken , geen van deze dingen staat erop te koop.
 
Quote
RE: gaat dit altijd zo?
Missangel2  schreef op: 22-01-2012 10:58:09
Ik zou gewoon wel op marktplaats kijken, maar dan in je eigen omgeving zodat je het kan ophalen.. Ik zou nooit eerst een bedrag overmaken en dan wachten tot je het krijgt..

 
Quote
Navigatie


Reageren op gaat dit altijd zo?
Naam
Bericht