Menu
 

Topic:

word gek van mn man!

Anoniem  schreef op: 20-01-2012 23:16:26
Even anoniem hoor...
Mijn man heeft een heel irritante tic! Echt iedere avond gaat het de hele avond door: kuchen. Zo'n irritante kuch (u u hummm) . Eenmaal begonnen kucht hij iedere halve minuut echt keihard... Kan er niet meer tegen. Dus even van me afklagen.

Misschien denk je: waar maakt ze zich druk om? Nou, vind het geluid gewoon irritant en niet om aan te horen. En dat gaat dan uren door, iedere halve minuut gemiddeld = toch zon 120x per uur, = op een avond van 19-23 toch al zon 480 x heel hard AHUMMM. UUHUMM. GGHMM... Hij zegt dat hij een kriebel heeft die maar niet weggaat, ik zeg dat hij m in stand houdt en dat zijn keel geirriteerd raakt en dat dus weer kriebelt.

Overdag als hij bezig is, hoor je m nooit... Maar savonds dus wel. Vooral als hij achter de pc zit. Soms wordt onze zoon er wakker van en moet ik de deuren dichtdoen. Ga ik in n andere kamer zitten, dan hoor ik t nog. En eerlijk is eerlijk: hoe meer je er op let, hoe irritanter het wordt.

Zeg er wel eens wat van, en als ik t echt zat ben dan krijgen we wel eens een woordewisseling.
Hij is zich er vaak niet van bewust volgens mij, maar ik des te meer. Hij doet t nu sinds een week of 4. Hij heeft nooit tics ofzo, maar deze irriteerd me flink!!

Zo, dat ben ik even kwijt.
 
Quote
Navigatie
RE: word gek van mn man!
Minou  schreef op: 20-01-2012 23:19:46
Dat ded mijn vorige buurman...je hoorde het door de muur heen dus ik weet welk geluid je bedoelt. Hij zou eens een fluimicilbruistablet oid moeten nemen tegen het slijm of toch iets tegen de kriebel.

 
Quote
RE: word gek van mn man!
Mamajaxx  schreef op: 20-01-2012 23:31:09
Ik herken je irritaties over tics!
Mijn vriend heeft ook (geluid) tics, en heeft dit zelf niet door..
En ik.. ik kan me er mateloos aan irriteren.. Maar ben het eigelijk ook alweer gewent.. 9 van de 10 x hoor ik het niet eens meer..

Hoop voor jou dat dit snel overgaat!
 
Quote
RE: word gek van mn man!
Janneke01  schreef op: 20-01-2012 23:36:57
O verschrikkelijk, vind het al erg als m'n vriend het 'los' roggelt... Echt een ranzig geluid is dat.

Miss een hoestdrankje aanschaffen?
 
Quote
RE: word gek van mn man!
Anoniem  schreef op: 20-01-2012 23:37:03
Dank je. Hij heeft geen slijm ofzo, zijn gewoon droge kuchen. En eenmaal begonnen, gaat t de hele avond door. Is gewoon een circel: kuch veroorzaakt irritatie, irritatie = kriebel, kriebel = kuch, kuch = kriebel enz.
Ik probeer er ook niet op te letten, maar hoe harder je dat probeert, hoe meer je er van hoort.
 
Quote
RE: word gek van mn man!
Anoniem  schreef op: 20-01-2012 23:47:06
Hoe is de luchtvochtigheid bij jullie in huis? In een iets drogere omgeving (en dan hoeft de lucht echt niet extreem droog te zijn) dan krijg ik ook een hele irritante kuch.
Inmiddels ben ik er achter dat het ook deels te maken heeft met te weinig water drinken. Nu drink ik (als ik er aan denk) echt minstens anderhalve liter water per dag (en daarnaast nog koffie, thee e.d.) en tot mijn grote verbazing 'kuch' ik bijna niet meer!
Mijn advies zou zijn: over de dag verdeeld minstens 6 glazen water drinken!
Groet, Anne mv 3
 
Quote
RE: word gek van mn man!
Anoniem  schreef op: 21-01-2012 09:33:13
zet een hoestdrank voor hem neer als hij het weer doet
 
Quote
RE: word gek van mn man!
-claudia-  schreef op: 21-01-2012 09:57:09
pff heb ik een ex die constant snuifde. Iedere keer zijn neus op halen, om gek van te worden. Op een gegeven moment ga je gewoon zitten tellen.
Ik meen dat het zo'n 25 keer in 5 minuten was. ARGGH.
Nu geen last meer van :-D (hihi)
 
Quote
RE: word gek van mn man!
Anoniem  schreef op: 21-01-2012 09:59:31
Mijn broer snuift ook altijd zo. Toen we nog thuis woonde werd ik er echt gek van. Ik heb nu ook medelijden met zijn vriendin waar hij mee samenwoont, maar ik heb er gelukkig ook geen last meer van
 
Quote
RE: word gek van mn man!
-claudia-  schreef op: 21-01-2012 10:00:17
haha anoniem inderdaad!
 
Quote
Navigatie


Reageren op word gek van mn man!
Naam
Bericht