Menu
 

Topic:

ouwehands dierenpark rhenen

Krumelke  schreef op: 26-06-2014 18:25:46
2 mnd geleden kochten we via marktplaats.aanbieding 3 kortingskaartjes voor ouwehands dierenpark. er is een hoop fout gegaan en we kregen maar geen kaartjes. recent zijn we (omdat vriendendag was) toch gegaan naar het park maar dan zonder kortingskaartjes (die we wel al betaald hadden). nu hebben we vandaag eindelijk de kaartjes gekregen, maar ze zijn maar geldig tot 30 juni 2014 !!!

is er iemand die ze van ons over wil nemen? want ja zelf gaan we natuurlijk niet meer daar we er vorige week geweest zijn met de vriendendag.

kosten 31,50 (10,50 per persoon incl een bon voor gratis consumptie). het zijn digitale tickets die je moet printen en dan bij de ingang kunt laten scannen.

wie of wie wil ze overnemen van ons....
 
Quote
Navigatie
RE: ouwehands dierenpark rhenen
Krumelke  schreef op: 26-06-2014 22:36:46
nog niemand die dit weekend nog met korting naar ouwehands dierenpark wil !!!
 
Quote
RE: ouwehands dierenpark rhenen
Krumelke  schreef op: 27-06-2014 21:17:33
upupup
 
Quote
RE: ouwehands dierenpark rhenen
Krumelke  schreef op: 28-06-2014 10:05:24
hoezo zouden ze het niet doen dan?

ze komen gewoon van een officieel verkoop punt af. alleen heeft er een fout in het systeem gezeten waardoor deze kaartjes veel te laat zijn toegestuurd naar ons. we zijn in discussie met het bedrijf maar ik dacht wie weet is er iemand die wil gaan en dan kunnen ze mooi met deze kaartjes met korting. vrienden hebben de kaartjes wel op tijd gehad en die zijn gewoon met die kaartjes binnen gekomen. marktplaats.aanbieding is net zoiets als actievandedag, wowdeals e.d. we hebben er vaker dingen via dekocht en altijd zonder problemen.

marktplaats.aanbieding heeft niets te maken met de marktplaats waar iedereen (vaak veel te duur) spullen aanbied.
 
Quote
RE: ouwehands dierenpark rhenen
Krumelke  schreef op: 28-06-2014 15:19:26
ja doen we ook, maar die reageren meer dan traag !!! daarom dacht ik misschien kan ik er iemand blij mee maken die toch van plan is dit weekend nog te gaan. maar dat is dus blijkbaar niet en gaan we gewoon rustig aan verder met de discussie idd. want wij zitten niet fout en zij wel en door hun fout kunnen wij er geen gebruik van maken!
 
Quote
Navigatie


Reageren op ouwehands dierenpark rhenen
Naam
Bericht