Menu
 

Topic:

Vrijgezellenfeest

Ano  schreef op: 16-06-2014 23:22:52
Ik ga een vrijgezellenfeest organiseren.
en ik wil geen saai/standaard/braaf feest hebben.
lekker gek en leuke dingen doen,
zo is zij ook en is voor alles in.

hier lijkt het standaard om met de trein naar amsterdam te gaan en de kroegen af.
zo 1 staat er alweer op de planning ,niks aan
dat kan je elk weekend wel doen.

wil een dag om niet te vergeten,
maar wel budget,

wie heeft er ideeen,
of wat voor vrijgezellenfeest hadden jullie?
 
Quote
Navigatie
RE: Vrijgezellenfeest
Moederkloek  schreef op: 17-06-2014 04:37:36
Ik ben 2x getrouwd en heb nog nooit een vrijgezellenfeest gehad, maar ik ben er wel een keer bij eentje geweest en die was wel heel erg leuk.
Daarbij werden de kroegen afgegaan aan het einde van de dag, na een slopende dag met hylarische activiteiten die de bruid leuk vond.
Daarbij hadden we haar natuurlijk van te voren wijs gemaakt dat we ze compleet in de zeik zouden nemen en een kaas maken-workshop gingen doen, en ze had een absolute grondige hekel aan kaas. 

Dat gingen we niet doen hoor, we begonnen de middag met een uitgebreide lunch bij 1 van de vriendinnen thuis (Budget!)
Daarna trokken we de stad in en werden we getrakteerd op een cabaret-workshop, want ze is gek op cabaret, en om het met z'n allen zelf te doen was echt zoooo grappig. Daarna gingen we cocktails drinken in een cocktailbar, omdat we nog wat tijd over hadden. was in de buurt van het restaurant waar we aten, haar favoriete eten, sushi, terwijl we haar nog steeds wijs maakten dat we gingen kaasfondue-en ghehe.
Na het uitgebreide diner gingen we de kroegen af, met een treffen in de 3de kroeg met de heren, die ook op dezelfde dag op pad waren, waarna we met het totale gezelschap de rest van de kroegen onveilig maakten 
Per persoon kostte de hele dag zo'n 90 euro, inclusief het vrijhouden van kosten van de bruid, exclusief de drankjes in de kroegen op het einde van de avond.

Ik weet niet of jouw bruid bepaalde hobby's heeft, of zoiets als cabaret, muziek of iets dergelijks leuk vind, zodat je daar iets mee kunt?
Of dat je op een ludieke wijze ergens mee aan de haal kunt (Toen je het over Amsterdam had dacht ik gelijk even aan The Amsterdam Dungeon, dat kan ook leuk zijn 

Als je wat meer info hebt over de persoon kan ik nog wel verder met je meedenken 

Groetjes van Kloek 
 
Quote
RE: Vrijgezellenfeest
Juulmvjens  schreef op: 17-06-2014 07:33:16
Ik he twee keer een low budget vrijgezellenfeest georganiseerd. Ik zette een route op door de stad en onderweg moest de bruid allerlei opdrachtjes doen. Deze had ik op rijm gemaakt.
Kun je alle kanten mee op en het net zo duur maken als je wil.
 
Quote
RE: Vrijgezellenfeest
Mikmvg  schreef op: 17-06-2014 07:44:12
Ik heb godzijdank geen vrijgezellenfeest gehad!
 
Quote
RE: Vrijgezellenfeest
Jolanda1974  schreef op: 17-06-2014 08:03:09
Ik ben eerst gaan varen in een bootje met een picknick op een leuk plaatsje, daarna zijn we een servies gaan schilderen en toen wl standaard gaan bowlen maar dat vind ik nu eenmaal geweldig en daarna pas de stad in.
 
Quote
RE: Vrijgezellenfeest
Innie  schreef op: 17-06-2014 08:19:07
Ik heb er zelf eentje georganiseerd die voor het hele "programma" 100 euro kostte, maar je kon er ook voor kiezen om maar een gedeelte mee te maken, en dan betaalde je ofwel 50 euro, ofwel helemaal niks Zo kon iedereen een keuze maken naargelang het budget.

's morgens gingen we met een klein gezelschap welnessen, daarna gingen we naar een gratis stadsfestival waar de bruid een reeks opdrachten moest vervullen. Daarna gingen we grillen, bowlen en de kroeg in.

 
Quote
RE: Vrijgezellenfeest
Sun   schreef op: 17-06-2014 23:30:19
Videoclip maken
cd opnemen
quiz over de bruid
iedereen neemt een voorwerp mee die te maken heeft met een herinnering aan jou en de bruid. Bruid raadt van wie en wat de herinnering is 
Lachworkshop
fotoshoot
naaktschilderen
paaldansen
theatersport 
 
Quote
RE: Vrijgezellenfeest
Jen9  schreef op: 18-06-2014 07:17:34
Ik ben naar t casino gegaan, en daarna naar een kroegje.. gezellig, maar wel een beetje tam.

Met een vriendin zijn we koeien wezen schilderen bij een boer (niet de koe zelf, maar een doek op een ezel in t weilan), wat hebben we gelachen!
 
Quote
RE: Vrijgezellenfeest
Myself  schreef op: 18-06-2014 07:23:28
Ik heb eens een vrijgezellenfeest geregeld waarbij de bruid allemaal 'losse' vriendinnen had, dus niet van één vriendengroep en best verschillende types.
Toen hebben we gekozen voor een thema-avond, iets waar allerlei groepen aan deel kunnen nemen en waarbij je compleet vermaakt wordt inclusief eten.
Was toen in de buurt bij Breda volgens mij, was erg leuk.
 
Quote
RE: Vrijgezellenfeest
Marli  schreef op: 18-06-2014 15:01:31
Moorddiner thuis; online genoeg te vinden, kan ook op locatie.
Bij mij wilden ze abseilen van de Euromast of kitesurfen (oid) op het strand...
Het werd uiteindelijk een thee bij mij thuis met van iedereen een kadootje wat onze vriendschap liet zien, daarna boogschieten, met zo'n pak worstelen en quad rijden met daarna een BBQ.

Je kan het zo gek maken als je wil; google eens op vrijgezellenfeest in jouw omgeving en ga er een middagje voor zitten...
 
Quote
Navigatie


Reageren op Vrijgezellenfeest
Naam
Bericht