Menu
 

Topic:

mama's uitgeteld eind feb / maart

Lin79  schreef op: 19-01-2012 16:19:25
hallo 7 maart ben ik uitgerekend van mn 2e dochtertje. alleen wordt ik met 38 weken ingeleid. lijkt me leuk te kletsen met anderen die rond de zelfde tijd ook gaan bevallen.

kom gezellig kletsen!
 
Quote
Navigatie
RE: mama's uitgeteld eind feb / maart
Inky69  schreef op: 20-01-2012 13:15:49
Hallo,
Ik ben 23 februari uitgerekend, bij ons wordt het de derde.
Waarom wordt je bij 38 weken ingeleid? Vanwege suiker?
 
Quote
RE: mama's uitgeteld eind feb / maart
Lin79  schreef op: 20-01-2012 14:25:07
hallo inky, ja ik heb suiker al bij 11 weken deze x met best veel insuline spuiten...nahja 1 voordeel ben 5.5 kilo kwijt tot nu toe...
ben nu 33 weken en 2 dagen....22 feb ben ik 38 weken een paar dagen later zal ik ingeleid worden....dus wie weet komen onze babys wel tegelijk! ;-)
hoe voel je je verder? al met verlof?
 
Quote
RE: mama's uitgeteld eind feb / maart
Inky69  schreef op: 20-01-2012 18:57:47
Ja, ik ben vandaag met verlof gegaan......maar ook gehoord dat mijn contract niet verlengt wordt, dus voorlopig ben ik eventjes thuis
Ik vind het niet erg dat het contract niet verlengt is, ik had het er toch al niet meer zo naar mijn zin......
Ik had ook suiker gekregen dooor prednison in het begin van de zwangerschap, maar gelukkig toen de prednison was gestopt, hoefde ik ook geen insuline meer te spuiten. Ik moet wel 3x daags prikken voor controle en er worden regelmatig groei echo´s gemaakt maar alles gaat gelukkig goed. Verder heb ik last van een te hoge bloeddruk die deze week een beetje aan het oplopen is. Hopelijk gaat dat nog effies goed. Maar dat was bij de andere 2 ook zo, dus ik weet wat mij te wachten staat. Doordat bij mij de suiker zo goed onder controle is, hoef ik ook niet te gaan bevallen met 38 weken maar ze laten mij ook niet langer dan 40 weken lopen. Dus misschien.........haha, zou wel grappig zijn.
 
Quote
RE: mama's uitgeteld eind feb / maart
Anoniem  schreef op: 20-01-2012 19:32:24
oh dus als je bloeddruk te hoogblijft is de kans wel groot dat je kindje ook wat eerder komt? tenminste ik werd ingeleid toen ook dat er nog bij kwam zeg maar.
hoe groot schatten ze je kindje nu met 40 weken? deze tot nu toe 3800 gram bij 38 weken maar heb volgende week woensdag weer een groei echo ben dan 34 weken ben benieuwd....nu ik over de 30 weken ben gaat mn suiker wel weer schommelen en spuit nu voor t ontbijt al 50 eenheden!!! dan bij de lunch 8 en bij t avond eten tussen de 20 en de 30. best veel dus. verder ook zware B.I. dus zit best aan huis gekluisterd......van mij mag ze wel komen eigenlijk maar weet dat een paar weekjes wachten beter is....

vervelend dat je constract niet verlengd is heb je straks wel recht op WW? hoe oud zijn je kinderen?
 
Quote
RE: mama's uitgeteld eind feb / maart
Inky69  schreef op: 20-01-2012 23:03:04
Ik weet niet wat ze schatten met 40 weken, ik ga daar volgende week eens naar vragen. Donderdag krijg ik weer een groeiecho.
Pff dat zijn wel veel eenheden, ik spoot op mijn hoogte punt 17 eenheden s´middags maar dat kwam ook omdat s´middags de prednison begon te werken. s´Ochtends en s´avonds spoot ik max 8 eenheden. Bij mijn dochter kreeg ik pre eclampsie en zij is met ruim 41 weken zelf geboren en mijn zoon is zelfstandig met 38 weken geboren. Ze zijn 6 en 3 jaar. Ik krijg gelukkig wel gewoon mijn zwangerschapsverlof uitkering betaald via UWV en daarna kom ik in de WW.
Wel vervelend dat je zo aan huis gekluisterd bent, was dat bij de eerste ook zo?
Hoe oud is jouw dochter?
 
Quote
RE: mama's uitgeteld eind feb / maart
Anoniem  schreef op: 21-01-2012 09:13:03
Hoi inky:
mijn dochtertje is nu 2 jaar en 3 maanden, dus best druk een peuter om je heen en niet meer mobiel zijn. met mn vorige zwangerschap had ik ook B.I alleen minder heftig dan nu...kon toen nog wel kleine stukjes lopen nu gaat dat gewoon niet meer echt.
ja best veel he dat ik moet spuiten? hoop ook echt dat t wel weg is na de bevalling maak me daar best zorgen om.

heb je alles al klaar voor de kleine?
 
Quote
RE: mama's uitgeteld eind feb / maart
Anoniem  schreef op: 21-01-2012 21:50:16
Had je bij de eerste ook zo´n last van suiker? Nou het is idd te hopen dat het na de bevalling wel weg is. Het is wel een heel gedoe.....
De baby kamer is bijna klaar, op een paar afwerk dingetjes na.
Ik heb het voordeel dat de oudste 6 is........ze helpt mij wel met iets oprapen van de grond hihi, want dat gaat niet helemaal prettig nu.
 
Quote
RE: mama's uitgeteld eind feb / maart
Lin79  schreef op: 22-01-2012 11:18:42
bij de 1e deed ik met 28 weken een suiker curve en toen had ik wel suiker alleen volstond een dieet en heb ik nooit hoeven spuiten. Deze x heb ik zelf vroeg om een test gevraagd en had ik dus al suiker met 11 weken.
ja er komt nu heel veel op mn vriend neer ik mag niet meer stofzuigen, vaatwasser uitruimen te veel bukken mag niet meer de kleine meid optillen niet etc vanwege de bekken dus als mn vriend thuis komt van t werk heeft ie nog een hele reeks dingetjes te doen...daar voel ik me wel schuldig om. De baby kamer is sinds gisteren helemaal klaar en schoon heerlijk gevoel geeft dat heb t wiegje gisteren ook opgemaakt....valt een hele last van mn schouders nu,

weet je al wat het wordt?
 
Quote
RE: mama's uitgeteld eind feb / maart
Inky69  schreef op: 22-01-2012 14:40:58
Hier was de zwangerschap behoorlijk onverwacht, het kamertje wat nog over was, daar was nooit wat aan gedaan, was meer een rommelkamer en daar moest ineens een babykamer van gemaakt worden. Er moest dus nog best wel wat aan gebeuren. Ik zal, als het klaar is, een foto plaatsen.
We maken de lamp zelf, die is bijna klaar en dan moet de stang nog in de kast gemaakt worden zodat we kleertjes kunnen hangen en dan is alles klaar en dan kan ik alles wassen. Dit moet stiekum gebeuren want wij weten dat het een meisje word maar de kinderen weten dat niet......
Heb jij het al wel aan de familie verteld of hou jij het ook nog geheim?
Wel lastig dat je je dochter niet meer kunt optillen, snap ze het wel een beetje? Mijn zoon van 3 die wil ook nog wel graag gedragen worden maar zegt nu, mama baby in de buik, mama mij niet meer tillen...
 
Quote
RE: mama's uitgeteld eind feb / maart
Lin79  schreef op: 23-01-2012 11:07:24
Oh ik heb geprobeerd het stil te houden maar ik kon t toch niet plus sommige mensen zaten er zo om te zeuren en die weten wel dat ik moeilijk mn mond kan houden dus daar ging ik.....ik had t mn vader wel verteld maar die woont sinds 5 jaar in hongarije dus ik dacht lekker ver weg.. krijgt niemand t te horen. ik had nog gezegd mondje dicht he...stuurt ie mn schoonouders een kerstkaart met gefeliciteerd met jullie 2e kleindochter.....:-s dus weg verassing! Er zat geen kwaad in de zin dat niet maarja...

Amber moest in korte tijd opeens heel zelfstandig worden dus we moesten haar leren zelf de trap op en af te gaan, t tafeltje voor dr eetstoel eraf halen en nu klimt ze er zelf in....de stang voor de buggy er weg halen nu klimt ze er zelf in alleen in de auto stoel lukt haar nog niet zelf en mij gaat dat ook niet goed af. dus probeer nu altijd als ik naar het ziekenhuis moet wat best vaak is om oma hier te hebben zodat ik alleen naar t ziekenhuis kan. Soms als ze zich pijn gedaan heeft is mn moeder hart groter dan mn hersenpan zeg maar...en til ik dr toch op om naar de bank te lopen en haar te troosten de kater komt dan later zeg maar. Verder helpt ze me nu met was in de wasmachine doen en als ik vraAG OF ze wat van de grond wil pakken doet ze dat ook zijn we aan t leren dr eigen speelgoed op te ruimen maar dat gaat nog niet altijd goed. wat dat betreft heb je met 3 jaar toch dat ze wat meer snappen dan met net 2. maar ze snappen meer dan je vaak denkt.

ik heb alles al gewassen nu. en gestreken in de kast gedaan. ik zal ook eens even kijken of ik wat foto's kan maken van t kamertje heb zelf schilderijtjes gemaakt van stof beetje ala lief. Bij ons was de babykamer ook een washok geworden. ik heb sinds gisteren giga pijnlijke borsten en ook weer veel slijm van onderen....jij ook?
 
Quote
RE: mama's uitgeteld eind feb / maart
Lin79  schreef op: 23-01-2012 19:59:01
hier foto van de kamer:




 
Quote
Navigatie


Reageren op mama's uitgeteld eind feb / maart
Naam
Bericht