Menu
 

Topic:

Wat vinden jullie?

Hope  schreef op: 06-06-2014 15:51:53
Oké, zeg maar of het aan mij ligt: mijn zoon (12) doet deze zomer met een vriendin van mij mee op het zwemabonnement van het buitenbad. Hij heeft dan wel een eigen pasje. Eerst wilde hij dit niet eens omdat hij het bad niet bijzonder vond, maar na wat aandringen van haar kant heeft hij dus nu toch een abonnement. Laat ik zeggen dat ze dat eerst aan mij vroeg, maar toen ik aangaf dat hij niet geïnteresseerd was is zij hem direct via de app gaan benaderen. Net kwam hij thuis uit school en vertelde mij dat zij hem vanmorgen weer een app had gestuurd dat ze vanmiddag na 3 uur in het zwembad waren en dat hij daar ook maar naar toe moest komen. Dit had ze rond half 12 gestuurd. Nu staat de mobiel van mijn zoon op stil, maar toch ga ik er zelf altijd vanuit dat hij dit wel eens kan vergeten en dat ook de trilstand lawaai maakt, dus ik bericht hem zelf nooit onder schooltijd. En als het echt niet anders kan wacht ik nog tot de pauze. Ik vond het dus al irritant dat ze dat wel onder schooltijd doet, maar eigenlijk meer dat ze dat wel even zelf met hem regelt. Alsof mijn mening er totaal niet meer toe doet. Kan hij wel via haar een abonnement hebben, maar dat wil toch niet zeggen dat zij gaat bepalen wanneer er gezwommen gaat worden zonder mij daar even over te informeren of te vragen of ik dat wel ok vind?? Of ben ik nu een enorme zeikerd? Mag je ook zeggen.

 
 
Quote
Navigatie
RE: Wat vinden jullie?
Jolijn  schreef op: 06-06-2014 16:04:49
Laat het los, laat de natuur zijn gang gaan en ga wat leuks doen
 
Quote
RE: Wat vinden jullie?
Jen9  schreef op: 06-06-2014 16:10:19
Dus die vriendin is een vriendin van jou... een volwassen vrouw? Ja.....heel raar....
 
Quote
RE: Wat vinden jullie?
Soesjaa  schreef op: 06-06-2014 16:16:26
Ik snap het niet helemaal en wat ik wel snap vind ik raar..
 
Quote
RE: Wat vinden jullie?
Hope  schreef op: 06-06-2014 16:27:09
Nou Jolijn, iets leuks doen staat daar los van toch? Maar goed, ik vroeg om meningen en dat was de jouwe hahaha. 
Het is inderdaad een volwassen vrouw, een vriendin van mij.
Misschien schrijf ik het wat warrig op. Laat ik het zo zeggen, ik heb wel eens het idee dat ze de kinderen expres zelf benaderd omdat zij dan een plan heeft. "Bang" is dat ik nee ga zeggen en het dus via de kinderen speelt. 
Waarschijnlijk irriteert het me nu zo omdat het vaker voorkomt en ik me er steeds meer aan ga storen, de manier waarop ze dingen door drukt. En dat komt voor jullie dan wazig over natuurlijk. 
 
Quote
RE: Wat vinden jullie?
Jen9  schreef op: 06-06-2014 16:29:43
Daar zou ik wat van zeggen....
 
Quote
RE: Wat vinden jullie?
Heleenmv2  schreef op: 06-06-2014 16:30:31

Heb je bij haar al wel eens eerder aangegeven dat je dit niet prettig vindt en dat je graag even vooraf van haar plannen hoort?
Lijkt me niet teveel gevraagd en niet meer dan normaal eigenlijk.

Overigens vind ik het sowieso een beetje vreemd dat een volwassen vrouw 'speelafspraakjes' maakt met een jongen van 12, maar blijkbaar gebeurd dat veel vaker?

 
Quote
RE: Wat vinden jullie?
Soesjaa  schreef op: 06-06-2014 16:31:07
Ahhhh op die manier... Ja daar zou ik ook wat van zeggen..
 
Quote
RE: Wat vinden jullie?
Hope  schreef op: 06-06-2014 16:36:52
Hahaha nee het is niet zo dat zij speelafspraken met hem maakt. Haar oudste zoon en mijn zoon kunnen goed met elkaar opschieten. Zij gaat dan met haar kinderen zwemmen en bedenkt dan dat het voor mijn zoon dus wel leuk zal zijn om ook daar heen te komen. Maar inderdaad, twee jongens van die leeftijd kunnen dat ook samen regelen, zeker als ze allebei een eigen mobiele telefoon hebben. En anders zou ze mij ook kunnen benaderen. 
Bedankt voor jullie meningen, ik ga het haar inderdaad maar eens zeggen. 
 
Quote
RE: Wat vinden jullie?
Lisje  schreef op: 06-06-2014 17:01:16
Alsjeblieft zeg, laat die knullen van 12 lekker samen gaan. Erg irritant. Zeker zeggen hoe je je hier onder voelt.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Wat vinden jullie?
Naam
Bericht