Menu
 

Topic:

kleding leidsters KDV

Even Zo  schreef op: 02-06-2014 20:45:29
Even anoniem omdat ik niemand in discrediet wil brengen of vervelend over iemand wil praten, maar het is wel een gespreksonderwerp thuis momenteel, dus even een topic omdat ik jullie mening wil weten. 

Mijn man haalt vaak onze zoon op van het KDV en hij heeft al een paar keer iets tegen mij gezegt over de kleding van de leidsters. Hij vindt dat ze veel te bloot gekleed gaan met dit weer. En dat terwijl hij echt geen preutse kerel is ofzo. Hij heeft nu een paar keer meegemaakt dat ze (met name 1 leidster) bukte voor hem om zoonlief een knuffel te geven en dat haar borsten bijna uit haar shirt kwamen zetten. Hij voelt zich dan erg ongemakkelijk en vindt het gewoon niet kunnen. 
Het is mij nooit opgevallen, vast omdat ik een vrouw ben  

Veel bukken, knielen en kindjes verzorgen en optillen.... 
wat vinden jullie, horen leidsters er netjes bij te lopen of mogen ze zich kleden hoe ze willen? 

En nu ik er op ging letten... tja, ze heeft altijd erg lage decolletés aan, dit is een foto van vandaag die op hun fb stond:


 

hier nog een stukje foto. 
 
Quote
Navigatie
RE: kleding leidsters KDV
Baby2  schreef op: 03-06-2014 10:32:11
Ik kan er niet over oordelen maar ik vind wel dat je naar je werk representatieve kleding moet dragen. Ook voor naar het werk is er vast wel hele leuke luchtige kleding te vinden wat toch netjes is.
 
Quote
Navigatie


Reageren op kleding leidsters KDV
Naam
Bericht