Menu
 

Topic:

Speelafspraakjes..

Even Zo  schreef op: 23-05-2014 22:06:53
ik vraag me af wat jullie doen als jullie kindje ergens wil spelen waar je niet zo een goed gevoel over hebt?

Laten jullie toch daar spelen? Het kindje bij ons uitnodigen ga ik nog proberen, maar mijn zoontje wil juist graag bij andere spelen.. En zal dat dus blijven vragen.. De vorige keer heb ik hem toch laten gaan bij een ander kindje maar was toch zo blij dat ik hem kom ophalen...
 
Quote
Navigatie
RE: Speelafspraakjes..
Blauwtje  schreef op: 24-05-2014 16:13:05
Dan is het duidelijk toch meis, geen betere raadgever dan jouw gevoel hoor.


Voor Mafkees even een dikke 
 
Quote
RE: Speelafspraakjes..
Mafkees  schreef op: 24-05-2014 16:21:18
beetje jammer dat ik het wel gelezen hebt , maar probeer je anders te laten kijken.....

jouw gevoel is altijd het beste uiteraard, maar misschien wordt de wereld wat mooier als we allemaal eens anders zouden kijken.
je hebt nu een moment gezien van moeder. en daar vanuit gaande laat je je kind daar niet spelen?
of omdat je haar weinig ziet?

de tip was bedoeld als: als je haar wel ziet, maak een kennismakingspraatje, hoor haar verhaal aan, vertel jouw verhaal, etc.
dan krijg je wellicht meer contact.

zo was het bedoeld. maar doe ermee wat je wil....
 
Quote
RE: Speelafspraakjes..
Even Zo  schreef op: 24-05-2014 16:41:46
Dat zou leuk zijn idd dat doe ik met de meeste moeders! Maar zij brengt alleen en om 1 minuut voor 9 en ik ben dan allang weg, want ik ben er al om 10 over half 9 ivm wegbrengen van mijn oudste. Dus daarom dacht ik ik bel haar gewoon even op! 

Ik zei dus niet dat hij daar niet mag spelen, ik vroeg wat doen jullie als jullie ergens niet zo een fijn gevoel bij hebben, toch spelen, proberen of gewoon niet doen? 

ik ga nu voor de eerste keer kindje hier vragen en dan eens zien hoe moeder is als ze hem komt ophalen (zoals Sis zei) misschien krijg ik dan ander gevoel of beeld. Maar op basis van moeder 1 keer zien, dan heel onaardig doen en haar andermans kind beet zien pakken geeft mij geen fijn gevoel. We gaan zien of dat gevoel veranderd! Want zoals ik zei ze komt altijd dus 1 minuut voor 9 en dus al bijna te laat daarom was ze misschien Kortaf! 
 
Quote
RE: Speelafspraakjes..
-claudia-  schreef op: 24-05-2014 17:15:18
ja heel lastig zulke dingen...heb het ook wel eens gehad en nu nog, maar het ligt denk ik ook aan de leeftijd van de kids.
Mijn dochter is nu 8, ze heeft een vriendinnetje die moeilijk is...soms wil ze wel ermee spelen, maar dan een paar maand niet. Kind is niet helemaal in orde, moeder net zo (oma net zo).

Het voordeel hier is, ze wonen in dezelfde straat...en dochter is nu 8 en heb ook gezegd: als je er  gaat spelen en je wil naar huis dan kan je zo naar huis gaan. Ze weet dus ook dat ze niet perse hoeft te blijven als er rare dingen gebeuren.
En dochter kiest er zelf voor om wel te willen spelen daar, ze moet niks.

Als de kids wat kleiner zijn en je hebt zelf er echt geen goed gevoel bij, dan zou ik gewoon je gevoel volgen.

Dus ja ik vind het ook heel afhankelijk van: leeftijd/ afstand van het speeladres.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Speelafspraakjes..
Naam
Bericht