Menu
 

Topic:

Babyshower

Kim Mv Joanny En Bra
dy
  schreef op: 18-01-2012 12:21:42
Hallo lieve meiden,

Vandaag zijn mijn vriendin en ik bezig om een babyshower voor onze vriendin te organiseren..

Hebben jullie leuke tips en trucs voor ons.

Zij is nu 25 weken zwanger.. Wanneer is de beste tijd om de shower te doen..
Zij hebben vorige week echter wel hun neefje verloren ( zwangerschap van 25 weken ) en willen het dus niet te snel na de begrafenis doen..

Hopelijk kunnen jullie ons helpen..

Liefs Kim
 
Quote
Navigatie
RE: Babyshower
Sabina Mv Milou En R
avi
  schreef op: 18-01-2012 12:37:38
Ben even blanco wbt tips voor het feestje, maar misschien een optie om even te overleggen met de mama van het overleden kindje als zij ook komt om te kijken wanneer? Vreselijk nieuws!
 
Quote
RE: Babyshower
Lauw  schreef op: 18-01-2012 12:40:28
meestal rond de 36 weken doen wij een babyshower bij iemand..

bij mijkonden ze het tot 3 keer toe niet doen helaas...(3 pematuren)


ik zou het zeker niet te snel doen voor het oveleden neefje
 
Quote
RE: Babyshower
Anoniem  schreef op: 18-01-2012 15:15:12
ik zou het met een week of 35 doen denk ik.


 
Quote
RE: Babyshower
Veronikie  schreef op: 18-01-2012 15:50:13
Is geen idee om ook met je vriendin die zwanger is te overleggen of ze nu wel een babyshower wilt? Het lijkt me dat ze misschien wel angstiger geworden nadat haar neefje is overleden.

Nu de tip. Er bestaan ook high tea's voor een baby shower misschien is dat iets?
 
Quote
RE: Babyshower
Ivy  schreef op: 18-01-2012 17:56:34
Wij hebben rond 34 weken een babyshower voor mijn zusje gegeven.
Misschien dat je vriendin er dan wel aan toe is? Ik kan me voorstellen dat ze heel verdrietig is dat ze haar neefje verloren is, maar aan de andere kant zal ze natuurlijk nog steeds superblij zijn met haar kleintje.
Misschien toch even overleggen met haar?

Wat betreft ideetjes: Wij hadden vragen en babyfoto's van alle gasten en als mijn zusje die goed beantwoordde mocht ze een cadeautje openmaken (waren maar kleine dingetjes). Ook had iedereen iets te eten/drinken klaargemaakt. We hadden ook een paar spelletjes, weet ze niet allemaal meer, maar 1 was dat mijn zusje geblinddoekt in een zak met babyspullen moest voelen en moest raden wat er in de zak zat.
 
Quote
RE: Babyshower
Kim Mv Joanny En Bra
dy
  schreef op: 18-01-2012 19:19:38
Bedankt meiden voor het meedenken

Ik denk persoonlijk dat mijn vriendin het wel leuk zal vinden..
Ze voelt nu een vreselijke domper op haar zwangerschap en is erg bang dat haar levende kindje niet belagrijk meer zal zijn voor andere..
Juist daarom willen we die shower doen zodat ze weet dat haar baby wel welkom is en we super blij zijn met dat kleintje in haar buik..

We hebben vanmiddag besloten dat we de shower doen als ze 36 weken zwanger is. Ook nodigen we haar schoonzusje gewoon uit.. Zo heeft zij zelf de keuze of ze wil komen voor mijn vriendin of niet..
Ik vind gewoon niet dat we haar kunnen overslaan..

Maar ik vind het wel enorm moeilijk...
Ze is niet meer blij.. Alles voelt bedompt en als ze iets moois heeft gekocht gat het direct de kast in.. Ik vind het voor beide partijen zo vreselijk zielig..

Maar goed.. Die shower is een goed idee dat weet ik zeker.. En er zal die dag veel ruimte zijn om te huilen als ze dat wil.. We willen alleen de dicht bijstaande mensen uitnodigen zodat ze zich ook durft te laten als ze dat wil..

Die high tea had ik ook gevonden.. Echt super leuk. We willen dat nu zelf creeeren maar dan gewoon bij 1 van ons thuis.. Juist vanwege de kleine van haar broer..

Dank jullie wel meiden
 
Quote
RE: Babyshower
Sun  schreef op: 19-01-2012 15:21:23
Zelfde als Danielle: babyfoto's van alle gasten en aankomende mamma moet raden wie wie is. En heel veel cadeautjes. Een of twee cadeautjes per persoon mag ze tijdens de shower openmaken. De rest doen we in een kraammand: in de dagen vlak voor en na de geboorte mag ze elke dag een cadeautje openmaken. De datum staat erop. Zitten kleine dingetjes in: rompertje, speentje, slabbetje, boekje enz.
En verder neemt iedereen iets voor een high tea mee. We hebben ook wel eens een gedichtenbundeltje gemaakt: iedereen levert van tevoren voor de baby een gedicht of liedje in en dat heeft 1 iemand in een boekje geplakt.

Wij hebben de aanstaande moeder ook altijd verrast dus niet gezegd dat ze een babyshower krijgt. 1 iemand spreekt af thee te komen drinken. De anderen staan ineens ook voor de deur met slingers, ballonnen, cadeautjes en lekkers. Echt superleuk en helemaal een opkikker als je 36 weken zwanger bent en niet zo happy!
 
Quote
RE: Babyshower
Tamaramvc&f  schreef op: 19-01-2012 20:15:05
Super leuk idee van je Kim! Ik weet zeker dat het gewaardeerd word door je vriendin! xx
 
Quote
Navigatie


Reageren op Babyshower
Naam
Bericht