Menu
 

Topic:

Vandaag begin ik ...hoop ik...hihi

Chantal  schreef op: 13-05-2014 07:50:47
Hoi na lang wikken en wegen wil of eigenlijk moet ik toch wat aan de lijn gaan doen.
vorig jaar om deze tijd heb ik bij de sportschool een afslankprogramma gevolgd en ben toen 7 kg afgevallen.

helaas ben ik weer bijna net zoveel weer aangekomen.
zit nu op 71 kg en wil er zeker 5 vanaf hebben.

wie wil ook lijnen of moed en heeft net als ik een zetje nodig om door te zetten?.

zullen we ons dan samen gaan steunen!!!l
ik ga  naar de sportschool na mnd niet er te zijn geweest.
 
Quote
Navigatie
RE: Vandaag begin ik ...hoop ik...hihi
Saskia70  schreef op: 13-05-2014 08:03:16
Hey Chantal, ik wil je even heel veel succes wensen en... het gaat je lukken hoor!
 
Quote
RE: Vandaag begin ik ...hoop ik...hihi
Boudina  schreef op: 13-05-2014 08:07:09
ik heb geloof ik de knoop ook weer doorgehakt... heb tenminsten mijn makkelijke broek aan, zo de kinderen naar school en dan wandelen.. zit al weken er tussen in,. momenten dat het kwa eten supergoed gaat en dan savonds de valkuil weer,,. maar gisteren fotos van iemand gezien die 20 kilo is afgevallen en dat wil ik ook.. als zij het kan moet ik het toch ook kunnne ? 
moet wel een heleboel kilos meer kwijt maar de motivatie is er in ieder geval weer.. hoop zo dat ik het vast kan houden
 
Quote
RE: Vandaag begin ik ...hoop ik...hihi
Monica Mv 2  schreef op: 13-05-2014 08:56:10
ik ben sinds een paar weken ook weer begonnen. Weeg wel behoorlijk wat meer als jij. Maar ik krijg al complimentjes van mensen die het opgevallen is.

Ik heb een app gedownload die bijhoud wat ik aan calorieën wegwerk en dat is echt een stimulans
 
Quote
RE: Vandaag begin ik ...hoop ik...hihi
Anita  schreef op: 13-05-2014 09:28:20

Ik wil ook een paar kilo kwijt. Had me begin januari al voorgenomen om een paar kilo af te vallen, maar tot op heden niet gelukt. Teveel verleidingen en 's avonds gaat het ook niet goed hier, grijp te vaak naar de chips. Nu moet het ECHT !!! (mijn broeken beginnen strakker te zitten ). Ik doe mee.

 
Quote
RE: Vandaag begin ik ...hoop ik...hihi
Pien  schreef op: 13-05-2014 11:42:55
Welke app heb je Monica? Lijkt me wel handig.
 
Quote
RE: Vandaag begin ik ...hoop ik...hihi
S@ssefr@s  schreef op: 13-05-2014 12:37:21
Ik heb nog nooit eerder gelijnd, maar ik wil nu toch een paar kilo kwijt. Vorige week ben ik van de één op de andere dag gestopt met suiker en eet geen koek, snoep en chips meer en ook geen zoet broodbeleg. Geen idee of dit wat gaat opleveren, maar dat wacht ik maar af. Ik sport niet, maar werk 3 keer per week in de sschoonmaak. Dat is best intensief.
 
Quote
RE: Vandaag begin ik ...hoop ik...hihi
Chantal  schreef op: 13-05-2014 18:21:24
Hoi Anita en Sassefras..

Welcome!!!l

ik moet eerlijk toegeven dat ik net een flinke friet opheb..zie het als een soor afscheid!! Hahah
ik heb vanmorgen wel een flinke wandeling gemaakt met de honden en straks ben ik naar de sportschool geweest en flink intensief bezig geweest!.
nu zo ga ik cursus reanimatie en aed doen en dan kom ik hier weer terug effe verder kleppen en wat mijn plannen zijn.


 
Quote
RE: Vandaag begin ik ...hoop ik...hihi
Nathalie Mv Cad  schreef op: 13-05-2014 19:02:37
Ik ben vorige week begonnen. Ik woog toen 72 en Morgen weer wegen. Maar vind het wel moeilijk. Vorig jaar was ik een paar kilo afgevallen maar daarna weer net zo snel eraan en nog iets meer. Daar wil ik vanaf.
ik heb wel een klein hulpje, tabletjes die ervoor zorgen dat mijn bloedsuiker niet zo schommelt zodat ik niet ga snaaien. Dat helpt me goed.

verder gebruik ik de app van het voedingscentrum: mijn eetmeter. Daarop kan je zien hoeveel calorien je eet maar ook of je genoeg vezels en vetten binnenkrijgt. Die vezels heb ik niet genoeg dus ik ben nog op zoek naar een goed en lekker ontbijt met veel vezels. 

Verder is het voor mij zaak om op mijn suikers te letten en veel water drinken. 
Voordeel voor mij is dat ons avondeten allemaal vers gemaakt moet worden en dat het 0,0 aan suiker mag bevatten ivm allergien van de kinderen en mijn man. 


 
Quote
RE: Vandaag begin ik ...hoop ik...hihi
Anita  schreef op: 13-05-2014 20:04:02
Oeps friet gegeten, maar ach inderdaad ik zou het ook als afscheid zien. Vanaf morgen goed je best doen en lekker bewegen. Die beweging ontbreekt het mij nog wel eens aan. We hebben geen hond om mee te wandelen, dus geen stok achter de deur. En een sportschooltype ben ik ook niet echt. Dus mijn voornemen is om vaker te gaan fietsen (o.a. naar mijn werk).
 
Quote
RE: Vandaag begin ik ...hoop ik...hihi
Ingemvmlj  schreef op: 14-05-2014 17:53:26
Ohhh ik wil er ook zo graag 10 af. Met 8 kilo eraf zit ik weer op mijn streefgewicht,liefst nog iets minder. Ben paar jaar terug 22 kg afgevallen, toen zwanger geworden en na bevalling is er 8 kg blijven kleven.
Het afvallen lukt me alleen zoooo slecht nu!! Elke dag "start" ik opnieuw en eindigt het weer slecht. De knop moet nog om.
 
Quote
RE: Vandaag begin ik ...hoop ik...hihi
Jacquelien  schreef op: 14-05-2014 17:58:39
Ik ben nu 30 kilo kwijt sinds eind september! Het is inderdaad knop om en ervoor gaan, zie het als een manier van leven en niet als afvallen.

ik heb de app my fitnesspal gebruikt voor tellen wat ik eet. Staat veel in en je kan zelf door scannen (foto) barcode een product toevoegen. Je kunt er een app aan koppelen waar je je beweging/sporten in bijhoudt ideale combinatie!

Succes allemaal!
 
Quote
RE: Vandaag begin ik ...hoop ik...hihi
Pacific  schreef op: 14-05-2014 19:50:38
Hoi meiden, ik doe ook graag mee! tijdje terug was ik het ook al van plan, maar het lukt me maar niet. Vooral de avonden zijn een ramp, ik blijf eten.

Van de week gaf de weegschaal 70 kg aan, en dat moet echt wat minder. Ik ben gewoon in een paar weken 3 kg aangekomen. Ik wil eerst weer naar de 67 kg. Daar zat ik een maand geleden nog op. En dan het liefst 64 kg, maar weet niet of dat haalbaar is. Ik ben 1.67.

Bij mij is de oorzaak dat ik de laatste weken veel te veel gesnoept heb( geen 1 mars maar gelijk een pak van 3, en ze gaan gewoon op), en te weinig beweging omdat het meivakantie was. Normaal breng ik iedere ochtend mn zoon naar school en dat is 6 km fietsen dus 24 km op een dag. Vakantie voorbij dus dat doe ik nu weer, en op de dagen dat ik werk fiets ik nog veel verder. Schat 20 km meer.  Nu probeer ik dus geen lekkers meer te halen, alleen voor de zaterdagavond. En daarbij ben ik 's avonds ook veel gaan fietsem, muziekje op en fietsen met die handel. Ik blijf op zich nu wel op de 70 kg omdat de vakantie voorbij en ik weer fiets. Maar om die paar kg er af te krijgen moet er wat extra's gebeuren, dus niet snaaien en meer bewegen.

Hoe houden julile die snaaibuien onder controle???
 
Quote
RE: Vandaag begin ik ...hoop ik...hihi
Chantal  schreef op: 15-05-2014 06:36:31
Hoii Sassefras

welkom In the club!

Ik heb gisteren een heel stuk gewandeld en ga dadelijk om 900 uur naar de sportschool.
ik heb bij de sportschool aangegeven dat ik weer de menus wil ontvangen van hun,die ze maken op basis van mijn huidige gewicht.
gistermorgen woog ik 71.4 kg.
vanmorgen 71,4 kg maar zal ook wel vocht zijn.
ik probeer nu over de dag door meer water te drinken en iedere dag een flink stuk te wandelen.
en te minderen met eten.
heb ik trek in iets lekkers of een hongergevoel dan pak ik een appel.
savonds heb ik er eigenlijk niet zoveel moeite mee.
gisteravond vroeg mijn zoon of hij een mars mocht.ja dat mocht hij en tegelijkertijd dacht ik ja lekker wil ik ook maar dan tegelijkertijd realiseer ik me ook dat i, wat kilos eraf wil en snoe
 dan niet.ik heb een doel en daar ga ik voor.
morgen krijgen we vlaai op het werk en dst pak ik dan ook gewoon.en zaterdaG een bruiloft..ook daar ga ik lekker eten hoor.en. Dan ga ik zondag weer verder met opletten. ik probeer om de dag naar de sportschool te gaan. Dst heb ik vorig jaar echt we, weken volgehouden.

succes meiden...vertel jullie ervaringen.
 
Quote
RE: Vandaag begin ik ...hoop ik...hihi
S@ssefr@s  schreef op: 16-05-2014 00:05:24
Ooooo, ik sla echt alles af. Ik heb al 1,5 week geen koekje of snoepje meer op. En geen chips. Of er iets af is weet ik niet. Ik heb geen weegschaal. Ik weeg wel eens bij een cliënt, maar die is niet digitaal. Ik kan het daar niet heel goed op zien, maar volgens mij was het gisteren een kilo minder.
 
Quote
RE: Vandaag begin ik ...hoop ik...hihi
Marli  schreef op: 16-05-2014 08:18:01
Als je lekker gaat sporten meet dan ook vooral je omvang; taille, heupen etc!
Ik ben in januari gaan sporten (Milon Circle), maar ben juist aangekomen daarvan! 3 kilo erbij, maar nu na 4 maanden begin ik het toch echt te zien! Had echt zin om het op te geven, maar ben toch doorgegaan (prijs is ook een flinke stok achter de deur).
In 2012 ben ik ook behoorlijk wat centimeters kwijt geraakt met de hotpants van Zaggora.
Het is een zweetbroek die ik via Groupon kon kopen. Tja, je probeert van alles. Bij mij werkte het echt. Ik verloor in mijn taille wel 9 cm! Toendertijd liep ik 3x in de week hard. Zo'n 3 kwartier per keer (lopen met Evy).
Ik heb de app van Jacquelien nu op mijn telefoon. Kijken of dat verder verheldering brengt over mijn eetpatroon.

Ik ga niet meer voor de kilo's maar voor mijn figuur. Als ik weer lekker in mijn broeken pas, dan ben ik goed bezig. Ik hou dus echt de centimeters bij; dat motiveert mij meer dan dat getalletje op de weegschaal.

Misschien kun je op de sportschool je vetpercentage laten meten? En dan over een maand (of 2) weer? Dan zie je ook of je goed bezig bent.
 
Quote
RE: Vandaag begin ik ...hoop ik...hihi
M.m.  schreef op: 16-05-2014 13:42:53
Ik ben ook begonnen!

Ik had maanden niet op de weegschaal gestaan omdat ik het al wel wist... Tot gisterenochtend. Enneh, toen schrok ik.

Dus ook hier regime. Ik was al paar weken weer meer aan het sporten, dus bij het extra gewicht zal ook wel wat spiermassa zitten. Maar dan nog.
Er moet 5 kilo af.... Als ik terug zou willen naar mijn trouwgewicht zelfs 10 kilo, maar dat doe ik mijzelf niet aan. 5!

M.M.
 
Quote
RE: Vandaag begin ik ...hoop ik...hihi
S@ssefr@s  schreef op: 22-05-2014 08:20:59
Hoe gaat het met afvallen?

Gisteren weer even gewogen en toen zag ik dat ik er sowieso 1 tot 1,5 kilo af is. Ik zal morgen even batterijen voor mijn digitale weegschaal halen. Dan is het aflezen een stuk makkelijker.

Kennelijk scheelt het toch wel dat ik geen koekjes, snoep en chips eet en geen suiker en cola meer. Ik ga door tot er 5 kilo af is en dan door tot -10 kilo.
 
Quote
RE: Vandaag begin ik ...hoop ik...hihi
Heleenmv2  schreef op: 22-05-2014 09:21:26

Quote Jacquelien:

ik heb de app my fitnesspal gebruikt voor tellen wat ik eet. Staat veel in en je kan zelf door scannen (foto) barcode een product toevoegen. Je kunt er een app aan koppelen waar je je beweging/sporten in bijhoudt ideale combinatie!



Heb deze app net op m'n i-Pad gezet en ben druk bezig om voedingsmiddelen toe te voegen. Zou héél graag barcodes scannen, maar zie niet waar/hoe je dat dan zou kunnen doen
 
Quote
RE: Vandaag begin ik ...hoop ik...hihi
Jacquelien  schreef op: 22-05-2014 12:23:58

Quote Heleenmv2:
[...]

Heb deze app net op m'n i-Pad gezet en ben druk bezig om voedingsmiddelen toe te voegen. Zou héél graag barcodes scannen, maar zie niet waar/hoe je dat dan zou kunnen doen




als als je iets toevoegt aan je ontbijt bv. kun je iets kiezen dmv zoeken in de lijst. Onderaaan staat en barcode, rechts onderaan. Daar klik je op.
 
Quote
RE: Vandaag begin ik ...hoop ik...hihi
Heleenmv2  schreef op: 22-05-2014 14:17:02
Yes! Dank je wel Jacquelien!
 
Quote
RE: Vandaag begin ik ...hoop ik...hihi
Eva  schreef op: 10-06-2014 18:04:58
hai meiden,

Ik moet ook weer beginnen,
dus straks maar een stuk gaan lopen, en flink water op een dag.
moet er soiso 10 kilo af

suc6 iedereen
 
Quote
Navigatie


Reageren op Vandaag begin ik ...hoop ik...hihi
Naam
Bericht