Menu
 

Topic:

gevoelens

Teddie  schreef op: 12-05-2014 19:22:20
Heel wat jaren geleden kwam ik iemand tegen in het buitenland waar ik verliefd op werd. Door diverse zaken durfde ik niets te zeggen, we waren jong, ik nog nooit verliefd geweest dus was het wel echt, taalbariere, hele grote afstand, de korte tijd samen. Na al die jaren hebben we weer contact online en blijkt hij toen hevig verliefd te zijn op mij.

We zijn allen gelukkig getrouwd en papa en mama geworden. We merken in ons contact dat het nog steeds heel erg vertrouwd voelt en hij gaf aan dat hij echt nog wat voelt voor mij en ik merk dat ik ook helemaal warm wordt.

Maar ik hou heel veel van mijn man. Voel me nu beetje raar.

De man wil mocht er ooit iets gebeuren met onze partners naar Nederland komen en me nooit meer laten gaan omdat hij spijt voelt dat hij nooit iets gezegd heeft of heeft laten merken.

Ik moest dit gewoon kwijt. Is dit ook vreemd gaan vinden jullie of kan dit gewoon gebeuren. Ik zou mijn man nooit van mijn leven laten gaan want hij is mijn alles!
 
Quote
Navigatie
RE: gevoelens
Boterbloem  schreef op: 12-05-2014 19:36:17

Ik denk eerder dat je verliefd bent op het gevoel...

ik zou stoppen met het contact om mijn huwelijk goed te houden... Persoonlijk vind ik fantaseren over een ander al vreemd gaan, maar daarover zijn de meningen verschillend.
Tevens ben ik van mening dat wanneer je verlangend aan een ander denkt het nooit goed kan zijn voor je huwelijk. 


Want als je wat doet met die spanning: is dat daadwerkelijk om je man of gaat het om die ander en kun je dat kwijt bij je man terwijl je aan een ander denkt?

 
Quote
RE: gevoelens
Jen9  schreef op: 12-05-2014 19:39:05
Nee joh, dit kan gebeuren.. als je hier maar op de rem trapt.. Ik zou t contact ook stoppen. Vind wel dat hij te ver is gegaan.
Vreemdgaan vind ik toch echt meer een actie, welke dan ook.
 
Quote
RE: gevoelens
Chloe  schreef op: 12-05-2014 21:15:36
Eens met jen9. Als je het niet verder dan dit laat komen, dan is er toch niets aan de hand? 
 
Quote
RE: gevoelens
Teddie  schreef op: 14-05-2014 20:55:26
Zelf vind ik het erg lastig. Ik voel verbondenheid en vertrouwen zoals ik dat toen ook voelde. Maar liefde is er voor mijn man en kinderen dat is heel anders.
Voor mijn gevoel is hij ook te ver gegaan door dit te zeggen over de toekomst en ik twijfel of hij echt van zijn vrouw houdt zoals ik van mijn man. Ik zou zoiets niet bedenken.
Blijf me wel raar voelen ten opzichte van mijn man. droom niet van die ander maar denk soms wel aan hem (niet seksueel maar meer goh hoe zou het zijn met hem en zijn gezin).
 
Quote
RE: gevoelens
Minou  schreef op: 14-05-2014 21:20:56
En daar zou ik het verder bij laten verder meis. 
 
Quote
RE: gevoelens
Jolanda1974  schreef op: 14-05-2014 22:28:43
Is jouw man op de hoogte van jullie contact? want zolang jij open en eerlijk bent ten opzichte van beide mannen dan is er in mijn ogen niet zoveel aan de hand. Maar verzwijg je het en ben je niet eerlijk staat dat voor mij gelijk aan vreemdgaan. Want vreemd gaan hoeft niet perse alleen fysiek te zijn.
 
Quote
RE: gevoelens
Baby2  schreef op: 15-05-2014 08:08:00
Ik houd totaal niet van zulke verhalen!!!! Ik vind het totaal respectloos naar een partner of er nou iets gebeurd is of niet!!! Mijn hart zou breken als ik zulk mail-verkeer zou lezen tussen mijn man en een andere vrouw. Je houd van je man, je bent gelukkig, je hebt kinderen ik zou zeggen tel je zegeningen en verbreek elk contact met die ander. Niet denken in termen van wat had kunnen zijn maar leven in het hier en nu!!!!
 
Quote
Navigatie


Reageren op gevoelens
Naam
Bericht