Mamsv4 schreef op: 12-05-2014 15:54:00 |
Ik kom net in een vergeten hoekje van mijn vriezer een pond gehakt tegen, ingevroren op 24 november
2013. Het ligt nu te ontdooien in de magnetron maar kan dit nog? of ligt het te lang? Heb een 3 sterren vriezer en hij is -20 |
Quote |
Duifje schreef op: 12-05-2014 15:55:49 |
Ik zou het gewoon doen. Als het niet goed meer is ruik je het vanzelf. |
Quote |
Jolanda1974 schreef op: 12-05-2014 16:00:27 |
Ontdooien in de magnetron zou ik sowieso niet doen. Ik laat het altijd rustig ontdooien in de
koelkast. Maar het kan nog wel hoor. |
Quote |
Mafkees schreef op: 12-05-2014 16:02:42 |
ik keek in mijn vriezer en daar staat dat varkensvlees 5 tot 7 maanden in de vriezer kan
blijven.... het ligt er een half jaar. ik zou het persoonlijk wel doen. |
Quote |
Mamsv4 schreef op: 12-05-2014 16:05:33 |
thanks! het ruikt nog goed dus ik ga het maar bakken. Normaal gesproken laat ik het ook in de koelkast ontdooien maar ik was het vergeten dus dan maar even op de ontdooistand |
Quote |
Jen9 schreef op: 12-05-2014 16:51:47 |
Ja hoor,dat kan... snel ontdooien is beter heb ik begrepen.. maar daarover zullen de meningen wel
verschillen.... |
Quote |