schreef op: 17-01-2012 16:44:22 |
Met het risico dat ik overkom als een kookdebiel stel ik de vraag toch. Normaal moet je rookworsten een kwartiertje in heet water leggen en dan gewoon eten. geld dit nu ook voor de rookworsten van de slager? Of zijn die nog wel rauwig... ja ja ROOKworsten suggereerd dat het gerookt is, maar toch voor de zekerheid. |
Quote |
Dani schreef op: 17-01-2012 16:45:30 |
ik neem aan dat het het zelfde is , maar ik eet die dingen zelden... ja die van de hema |
Quote |
schreef op: 17-01-2012 16:46:34 |
Ja ik heb ook heel lui boerenkool van de slager meegenomen haha erg he... Wil er een rookworst bij eten, alleen twijfel ik nu of het ding wel met een kwartiertje klaar is. |
Quote |
schreef op: 17-01-2012 16:53:44 |
Heb het al gevonden. Deze zijn dus gewoon nog rauw, en moet je 20 tot 25 minuten doorgaren. |
Quote |
Anoniem schreef op: 17-01-2012 16:58:31 |
Ik had hem dus ook gewoon een minuut of 15 gedaan, net als de andere. grt ouwe muts |
Quote |
schreef op: 17-01-2012 17:02:25 |
Ben in ieder geval
blij dat er meer zijn die hem " gewoon" een kwartier zouden doen haha. |
Quote |
Anmv3 schreef op: 17-01-2012 18:14:18 |
die van unox kunnen in de magnetron sis..maar die verse van de slager niet..die zijn wel heeeeel erg
lekker, lekker zoutig..ik zet em meestal gelijk op met de piepers |
Quote |
schreef op: 17-01-2012 18:14:41 |
Nee dat vind ik niet lekker, worden ze zo droog.. Sowieso blijken die van de slager rauw, dus dan werkt een minuutje niet. moet wel zeggen dat ze echt wel jammie waren |
Quote |
schreef op: 17-01-2012 18:28:57 |
Nee ik zei al dat ik vandaag een luie huisvrouw was en boerenkool bij de slager heb gehaald. Hoefde het dus alleen maar op te bakken |
Quote |