Menu
Topic:
Spoed, kunnen we dit eten?
Mv E.l.s Lid
| Hartige taart gemaakt, staat in de oven. Maar het mengsel van ei met melk wat ik eroverheen gegoten
heb, is nog helemaal vloeibaar. Hoeft nog maar een kwartier in de oven. Kunnen we dat wel
eten? Heb nog nooit een hartige taart gemaakt
|
Datum: 10-05-2014 17:13:21 | Quote |
Mv E.l.s schreef op: 10-05-2014 17:13:21
|
Hartige taart gemaakt, staat in de oven. Maar het mengsel van ei met melk wat ik eroverheen gegoten
heb, is nog helemaal vloeibaar. Hoeft nog maar een kwartier in de oven. Kunnen we dat wel
eten? Heb nog nooit een hartige taart gemaakt |
|
Quote |
Navigatie
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
Mama_anja schreef op: 10-05-2014 17:15:29
|
heb je de eieren gecontroleerd van te voren |
|
Quote |
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
Marloesje schreef op: 10-05-2014 17:16:48
|
hoeveel melk had je erbij gedaan? Ik gebruik altijd alleen ei |
|
Quote |
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
Marloesje schreef op: 10-05-2014 17:17:12
|
o ja en hoe hoog staat je oven?
|
|
Quote |
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
Jen9 schreef op: 10-05-2014 17:18:27
|
ja idd.. hoe hoog staat je over... gaar is gaar.. zal vooral de melk zijn en heb hje misschien veel
groentenat? Dan nooit melk gebruiken.... |
|
Quote |
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
Orange Gast
| Teveel gebruikt denk ik. Ik halveer alles met ei en melk op gevoel.
|
Datum: 10-05-2014 17:28:47 | Quote |
Orange schreef op: 10-05-2014 17:28:47
|
Teveel gebruikt denk ik. Ik halveer alles met ei en melk op gevoel. |
|
Quote |
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
Mv E.l.s schreef op: 10-05-2014 18:48:40
|
Wechbbevchet gegeten, was alleen niet te eten haha |
|
Quote |
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
Mv E.l.s schreef op: 10-05-2014 18:49:58
|
Wechbbevchet?? We
hebben het moet dat zijn |
|
Quote |
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
Sammie Lid
| Moet een bijzondere taart zijn. Ik bak regelmatig quiches, maar nooit met melk. Alleen met slagroom
of creme fraiche.
Those who wish to sing, always find a song! |
Datum: 10-05-2014 18:57:57 | Quote |
Sammie schreef op: 10-05-2014 18:57:57
|
Moet een bijzondere taart zijn. Ik bak regelmatig quiches, maar nooit met melk. Alleen met slagroom
of creme fraiche. |
|
Quote |
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
Jolijn Gast
| als de quiche bij mij te nat is doe ik hem rustig nog een half uur op bijv 160 graden.
|
Datum: 10-05-2014 19:08:14 | Quote |
Jolijn schreef op: 10-05-2014 19:08:14
|
als de quiche bij mij te nat is doe ik hem rustig nog een half uur op bijv 160 graden. |
|
Quote |
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
Mv E.l.s schreef op: 10-05-2014 19:14:47
|
Mijn gerechten kunnen heel bijzonder zijn. En quiche??? Ik weet niet eens hoe ik het uit moet
spreken, laat staan hoe ik het maken moet |
|
Quote |
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
Sammie Lid
| Quiche is gewoon een hartige taart, maar dan met minder letters.
Those who wish to sing, always find a song! |
Datum: 10-05-2014 19:40:00 | Quote |
Sammie schreef op: 10-05-2014 19:40:00
|
Quiche is gewoon een hartige taart, maar dan met minder letters. |
|
Quote |
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
Ma Dalton Gast
| Heb het ook nooit met melk gemaakt. Slagroom, zure room. Nooit melk. hoeveel had je erbij
gedaan?
|
Datum: 10-05-2014 23:48:24 | Quote |
Ma Dalton schreef op: 10-05-2014 23:48:24
|
Heb het ook nooit met melk gemaakt. Slagroom, zure room. Nooit melk. hoeveel had je erbij
gedaan? |
|
Quote |
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
Belske Gast
| Ik ben geen keukenprinses, maar ik kan wel eten klaarmaken. Ook hier
nog nooit gehoord van een quiche (of hartige taart) waar melk in verwerkt wordt. Ik gebruik altijd
een beetje (culinaire) room. En als het gaar is, maar nog niet droog, dan doe ik ook nog extra
tijd op lagere temperatuur. Het moet ten slotten wél te eten zijn.
|
Datum: 11-05-2014 01:02:57 | Quote |
Belske schreef op: 11-05-2014 01:02:57
|
Ik ben geen keukenprinses, maar ik kan wel eten klaarmaken. Ook hier
nog nooit gehoord van een quiche (of hartige taart) waar melk in verwerkt wordt. Ik gebruik altijd
een beetje (culinaire) room. En als het gaar is, maar nog niet droog, dan doe ik ook nog extra
tijd op lagere temperatuur. Het moet ten slotten wél te eten zijn. |
|
Quote |
Navigatie
Reageren op Spoed, kunnen we dit eten?