Menu
 

Topic:

Spoed, kunnen we dit eten?

Mv E.l.s  schreef op: 10-05-2014 17:13:21
Hartige taart gemaakt, staat in de oven. Maar het mengsel van ei met melk wat ik eroverheen gegoten heb, is nog helemaal vloeibaar. Hoeft nog maar een kwartier in de oven. Kunnen we dat wel eten? 
Heb nog nooit een hartige taart gemaakt 
 
Quote
Navigatie
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
Mama_anja  schreef op: 10-05-2014 17:15:29
heb je de eieren gecontroleerd van te voren
 
Quote
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
Marloesje  schreef op: 10-05-2014 17:16:48
hoeveel melk had je erbij gedaan? Ik gebruik altijd alleen ei
 
Quote
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
Marloesje  schreef op: 10-05-2014 17:17:12
o ja en hoe hoog staat je oven?

 
Quote
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
Jen9  schreef op: 10-05-2014 17:18:27
ja idd.. hoe hoog staat je over... gaar is gaar.. zal vooral de melk zijn en heb hje misschien veel groentenat? Dan nooit melk gebruiken....
 
Quote
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
Mv E.l.s  schreef op: 10-05-2014 17:19:16
200 graden, 

 
Quote
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
Orange  schreef op: 10-05-2014 17:28:47
Teveel gebruikt denk ik. Ik halveer alles met ei en melk op gevoel. 
 
Quote
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
Mv E.l.s  schreef op: 10-05-2014 18:48:40
Wechbbevchet gegeten, was alleen niet te eten haha
 
Quote
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
Mv E.l.s  schreef op: 10-05-2014 18:49:58
Wechbbevchet??
We hebben het moet dat zijn
 
Quote
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
Sammie  schreef op: 10-05-2014 18:57:57
Moet een bijzondere taart zijn. Ik bak regelmatig quiches, maar nooit met melk. Alleen met slagroom of creme fraiche.
 
Quote
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
Jolijn  schreef op: 10-05-2014 19:08:14
als de quiche bij mij te nat is doe ik hem rustig nog een half uur op bijv 160 graden.
 
Quote
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
Mv E.l.s  schreef op: 10-05-2014 19:14:47
Mijn gerechten kunnen heel bijzonder zijn. En quiche??? Ik weet niet eens hoe ik het uit moet spreken, laat staan hoe ik het maken moet 
 
Quote
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
Sammie  schreef op: 10-05-2014 19:40:00
Quiche is gewoon een hartige taart, maar dan met minder letters.
 
Quote
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
Ma Dalton  schreef op: 10-05-2014 23:48:24
Heb het ook nooit met melk gemaakt. Slagroom, zure room. Nooit melk.
hoeveel had je erbij gedaan?
 
Quote
RE: Spoed, kunnen we dit eten?
Belske  schreef op: 11-05-2014 01:02:57
Ik ben geen keukenprinses, maar ik kan wel eten klaarmaken.
Ook hier nog nooit gehoord van een quiche (of hartige taart) waar melk in verwerkt wordt. Ik gebruik altijd een beetje (culinaire) room.
En als het gaar is, maar nog niet droog, dan doe ik ook nog extra tijd op lagere temperatuur.
Het moet ten slotten wél te eten zijn.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Spoed, kunnen we dit eten?
Naam
Bericht