Menu
 

Topic:

Jurkje voor bruiloft?

Heleenmv2  schreef op: 10-05-2014 14:51:37

Oké, ik kan wel wat advies gebruiken!
Vrijdag mag ik met mijn man mee naar een bruiloft. Het gaat om het feest 's avonds. Een collega van hem gaat trouwen en ik mag ook komen (al ken IK de bruid eigenlijk nauwelijks )
Nou ga ik niet zo vaak naar feestjes en bruiloften, dus ik zit een beetje te tobben wat ik aan moet trekken! Ik wil er niet in mijn beste spijkerbroek heen, dat vind ik te casual. Maar ik heb ook niks 'netjes' in de kast hangen, laat staan een jurkje.

Het geld groeit me echter ook niet op de rug, dus ik was aan het kijken om bij Bonprix ofzo snel een jurkje van maximaal 35 euro te bestellen en dat moet dan maar goed genoeg wezen voor 1 avondje. Maar ja.., WELK jurkje?

Ik heb op zich een redelijk normaal figuur. Ik vind zelf dat ik een flinke (afzak) kont heb, een vetrol op de buik (dit kan ik nog redelijk verhullen met speciaal ondergoed) en een beetje zadeltas bovenbenen. Ik pas wel gewoon in maat 36, ben klein van stuk (1.60 m) maar houd dus niet van strak om de bovenbenen. (Géén skinny jeans voor mij!)
Heb helaas cup A waardoor veel jurkjes teveel inkijk (op cup niks) geven, ik vul de bovenkant dan zeg maar niet op.
Ik ben erg bleek (en heb juist heel donker haar!) dus zal waarschijnlijk wel een hele dunne huidkleurige panty aantrekken over die melkflessen van mij (geen zorgen: niet van die dikke, oranjebruine oma panty's)
Het lijkt vrijdag een graad of 18 te worden, maar het feest is natuurlijk binnen. Is een kort jurkje zonder mouwen te koud?
Verder heb ik geen flauw idee wat me staat! Moet ik kiezen voor 1 egale kleur? Een grove print of juist een subtiel printje?

Iemand zin om ala Stacy & Clinton (What not to wear) mij van advies te voorzien?
Zal hieronder nog wat jurkjes plakken met mijn bedenkingen er bij...

 
Quote
Navigatie
RE: Jurkje voor bruiloft?
Liefje  schreef op: 11-05-2014 19:30:15
Maar heb net gebeld en krijg hem nageleverd binnen 2 weken
 
Quote
Navigatie


Reageren op Jurkje voor bruiloft?
Naam
Bericht