Menu
 

Topic:

Weet het even niet..

Anoniem  schreef op: 16-01-2012 22:54:23
Even anoniem, in verband met mogelijke herkenbaarheid.

Ik heb het gevoel even flink in een relatie dip te zitten .
Mijn vriend zit heel niet lekker in z'n vel en dat uit zich dan naar zijn omgeving, en dus mij. Hoe graag ik ook zou willen, ik kan hem op dit moment niet veel meer helpen dan naar z'n verhaal te luisteren.

Helaas krijg ik daardoor het gevoel dat het niet goed gaat tussen ons en ben ik bang om hem kwijt te raken, en hij..hij ziet op dit moment eigenlijk alles heel negatief in.

Nu weet ik niet wat ik van jullie wil, waarschijnlijk gewoon even mijn hart luchten.
 
Quote
Navigatie
RE: Weet het even niet..
Joyce_1979  schreef op: 16-01-2012 22:57:59
Kan je er wel met hem over praten? Wel proberen hoor anders blijven sommige dingen waar hij en jij zich aan irriteren zo lang sluimeren dat praten misschien niet meer wil.
 
Quote
RE: Weet het even niet..
Joyce_1979  schreef op: 16-01-2012 22:58:36
vergeet ik te zeggen dat ik het wel erg voor je vind. En wil je natuurlijk ook sterkte wensen. Ik hoop dat het goed komt.
 
Quote
RE: Weet het even niet..
Sabina Mv Milou En R
avi
  schreef op: 16-01-2012 22:59:06
Het enige wat je kunt doen is praten, praten en nog eens praten met elkaar. Vertel hem wat je dwars zit en hoe je gevoel daarover is en hoe dat komt.
 
Quote
RE: Weet het even niet..
Anoniem  schreef op: 16-01-2012 23:15:48
Bedankt voor jullie reactie.
Praten probeer ik al zoveel mogelijk te doen, maar ik raak zelf al snel emotioneel, waardoor hij het gevoel krijgt mij juist pijn te doen.
Zowel bij ons beide persoonlijk als binnen onze relatie zijn er wat problemen en dat proberen we ook op te lossen, maar dat gaat niet zo 1, 2, 3.

Bij hem gaat het niet zo lekker op z'n werk waar hij erg onzeker van wordt en zoals ik al in mijn eerste bericht zei, ik kan hem daar niet mee helpen hoe graag ik ook zou willen.

Vanavond gaf hij aan af en toe het gevoel te hebben meer een broer/zus relatie te hebben. Ik gaf aan dat ik daar nogal van schrok en na ons gesprek belde hij nog even (door omstandigheden konden we elkaar even niet face to face spreken).

Pff..ik hoop toch zo dat hij zich snel beter in zijn vel voelt, want ik heb het gevoel hem kwijt te raken en dat is wel het laatste dat ik wil!
 
Quote
RE: Weet het even niet..
Anoniem  schreef op: 17-01-2012 09:19:20
Kunnen jullie (af en toe) ook samen iets heel anders doen? Sporten, shoppen, uit eten, naar de film...
Even niet de focus op de problemen op zijn werk maar gezellig wat samen DOEN!

Heel veel suc6, een relatie goed houden kost soms enorm veel energie!
Liefs Anne mv 3
 
Quote
RE: Weet het even niet..
Anoniem  schreef op: 22-01-2012 21:34:37
Ben ik weer..
Maandag hebben we elkaar via msn gesproken, omdat het toen even niet anders kon. Hij heeft toen dingen gezegd waar ik van ben geschrokken, en waarvan hij later zei dat hij het niet zo meende.
De volgende dag was hij er weer en hebben we het er kort nog over gehad, en zei hij sorry voor de dingen die hij had gezegd.

Twee dagen later nog een weekendje weg geboekt om er even met z'n tweeën tussenuit te gaan.

En nu..ik weet het echt even niet. Ik weet wel dat zijn humeur altijd grote invloed heeft op mijn eigen humeur (ik ben nogal emotioneel/sensitief). Ik ga mezelf opeens afvragen of we nog wel bij elkaar passen, of ik nog wel van hem houd enzovoort.

Aan de ene kant denk ik dat het wel weer beter zal worden als hij weer beter in zijn vel zit, maar wie weet hoe lang dat zal duren?

Sorry voor m'n warrige verhaal, maar in m'n hoofd is het ook een grote chaos.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Weet het even niet..
Naam
Bericht