Menu
 

Topic:

weight watchers

Jillz  schreef op: 22-03-2014 07:45:42
Welke mama's doen ook aan  weight watchers?

Ik ben nu 3 weken bezig en ben 6 kg afgevallen.

Wie doet er mee? Wie wil ervaringen delen?
 
Quote
Navigatie
RE: weight watchers
Dasejomi  schreef op: 22-03-2014 08:04:53
Ja, ik ben bijna 3 weken bezig, en was 4 kg kwijt, maar nu weer 1 kg erbij    vermoed dat ik wat  vocht vasthoud, want krijg amper mijn ring van mijn vinger, terwijl toen ik wat zwaarder was, hem nog makkelijk af kreeg.
 
Quote
RE: weight watchers
Dasejomi  schreef op: 22-03-2014 08:05:30
Doe trouwens de cursus online, ga niet naar de cursus toe. Hoe doe jij hem?
 
Quote
RE: weight watchers
Tantehan  schreef op: 22-03-2014 08:25:12
Ik wil het wel graag gaan doen, maar vind het best lastig om uit te zoeken en bij te houden wat ik mag eten
 
Quote
RE: weight watchers
Marie8  schreef op: 22-03-2014 09:00:15
Ik doe ook ww online. 1,5 week geleden gestart. Vorig jaar ook een half jaar lid geweest. Het gaat bij mij altijd maar om een kilo of 5 maar op gewicht blijven is mijn probleem. Met ww is dat me vorig jaar goed gelukt maar einde van het jaar zonder ww toch weer aangekomen.

Ik vind ww juist helemaal niet ingewikkeld, want online kun je bijna alles opzoeken en de rest kun je uitrekenen door dingen van het etiket van het product in de calculator van ww uit te rekenen. Je moet alleen wel voeding wegen, omdat vaak blijkt dat schatten niet helemaal werkt.

Voor mij is het ideaal in ieder geval en ook omdat het niet alleen afvallen en op gewicht blijven is, maar ook gezond eten (en bewegen).
 
Quote
RE: weight watchers
El64  schreef op: 22-03-2014 10:22:05
Hier sinds een week ook ww online. Meer voor mijn man die meer dan ik moet afvallen dus zijn gegevens ingevuld en van hem hou ik het online bij en van mezelf schrijf ik het op. Het is heel handig en makkelijk vind ik. Het enigste nadeel is dat ik niet weet hoeveel punten ik mag want dat kan je nergens vinden en ik wil niet nog een keer betalen alleen om daar achter te komen.
 
Quote
RE: weight watchers
Marie8  schreef op: 22-03-2014 11:49:46
misschien kun je dat op het ww forum vragen? Ik weet ook niet hoe ik dat uit kan rekenen. Ik mag nu 28 punten. Ik weet dat ik toen ik bijna op gewicht zat 27 mocht uiteindelijk. Het minimum is 26. En toen ik op gewicht moest blijven kwam ik volgens mij op 30.

Schiet het zn doel niet voorbij als jij het voor je man invult? Voor mij is het juist bewustwording als ik zelf invul. Zo voer ik soms verschillende opties in om goed uit te kunnen komen op een dag. Voor mij zit t m een groot deel in het plannen.
 
Quote
RE: weight watchers
El64  schreef op: 23-03-2014 08:24:03
We vullen het eigenlijk samen in ik kijk voor het avondeten wat we zullen eten en voer dat in dan weet hij wat hij s'avonds eventueel nog kan nemen.Naar zijn werk en ontbijt neemt hij bijna altijd hetzelfde mee alleen het beleg verschild maar dat hebben we nu ook samen uitgezocht.Hij heeft geen smartfoon kan overdag dus zelf niks. Het is inderdaad de bewustwoording. Ik hou het inderdaad op 26 punten voor mezelf en 35 weekpunten maar daar probeer ik vanaf te blijven net als voor de extra beweegpunten. Heb al een lekker recept van de site gehaald.
 
Quote
RE: weight watchers
Ans Mv J.k.d  schreef op: 17-07-2015 10:07:37
Hoi Hoi
Ik wil graag ook beginnen met ww maar wat is dan het beste Ik heb geen mobiel wel tablet. Is zo persoonlijk coach beter of online en hoe lang moet je dan lid blijven? Ik wil er toch wel 10 kilo kwijt. 
Ook lust ik bijna geen fruit is het dan met ww toch wel voltehouden?
 
Quote
RE: weight watchers
Myself  schreef op: 17-07-2015 13:08:56

Quote Ans mv J.K.D:
Hoi Hoi
Ik wil graag ook beginnen met ww maar wat is dan het beste Ik heb geen mobiel wel tablet. Is zo persoonlijk coach beter of online en hoe lang moet je dan lid blijven? Ik wil er toch wel 10 kilo kwijt. 
Ook lust ik bijna geen fruit is het dan met ww toch wel voltehouden?


Ik heb begrepen dat je bij het koolhydratenarmdieet geen fruit eet. Is dat dan misschien iets wat bij jou past?
 
Quote
RE: weight watchers
Ans Mv J.k.d  schreef op: 19-07-2015 22:23:11
Dat heb ik even geprobeerd Myself maar dat vind ik 3x niks omdat ik dan naar mijn idee teveel moet schrappen van wat ik dagelijks eetl Dus dat is voor mij niet voltehouden. 
Verder geen mensen met tips/ervaringen??
 
Quote
RE: weight watchers
Boterbloem  schreef op: 19-07-2015 23:29:26

ik heb eerder WW gedaan, eet nu nog vaak volgens dat principe.

Je kunt fruit prima vervangen voor komkommer en wortel als je het echt niet lust. 


Gaat om de gezonde snack. En natuurlijk wel het fruit eten wat je wel lust.

Toen ik het jaaaaaren geleden deed was de som:

kcal delen door 60 en vet delen door 9, die twee van het product bij elkaar optellen en dan heb je het aantal punten.
En ik mocht dan 25 punten op een dag.

Ken nu nog de meeste producten uit mijn hoofd, werkt makkelijk.

Principe is gedeeltelijk veranderd, veel uitgebreider als toen, maar dit is al voldoende voor mij om eraan t houden.

 
Quote
RE: weight watchers
El64  schreef op: 20-07-2015 06:53:13
Online is makkelijk en duidelijk je vult een aantal dingen in zoals gewicht, leeftijd, lengte en dan berekend het systeem hoeveel punten je mag. Als je aan sport heb gedaan krijg je ook extra  punten die hoef je natuurlijk niet op te maken. ook krijg je weekpunten die zijn ook extra ook als je die gebruik val je af maar ze zijn niet verplicht. Je moet wel je dagpunten op maken voor een goed resultaat. Vaak is er een actie drie maanden voor een bepaald bedrag online kan je makkelijk weer opzeggen. Voor mij en veel mensen die ik ken werkt het goed. Er staan ook recepten op met gelijk het aantal punten erbij.
 
Quote
Navigatie


Reageren op weight watchers
Naam
Bericht