Menu
 

Topic:

joran 28 jaar cel

Anoniem  schreef op: 13-01-2012 19:02:17
IMA - Joran van der Sloot is vrijdag door de rechtbank in Peru veroordeeld tot 28 jaar cel voor de moord op miljonairsdochter Stephany Flores.


Joran bij het horen van de strafmaat.

Foto: REUTERS
Ads door Google
Bloemplein.nl
Vandaag bestellen = vandaag leveren Kwaliteits bloemen verzekerd!
Bloemplein.nl
AOV Hypotheek verzekeren?
Geen zorgen over uw woonlasten? Bereken uw Hypotheekbescherming!
Beschermuwhypotheek.nl/Berekenen
Tommy Hilfiger 50% Sale
50% Korting op Tommy Hilfiger Mode. Bestel nu online - Gratis retour.
nl.Tommy.com/Tommy-Hilfiger-Sale
In de zomer van 2038 komt hij weer vrij, waarna hij het land wordt uitgezet. Joran moet de familie van Stephany Flores daarnaast een schadevergoeding betalen van ruim 58.000 euro. De aanklager eiste 30 jaar cel. Joran gaf direct na de uitspraak kort aan dat hij zich het recht voorbehoud om tegen de straf in beroep te gaan.
Het voorlezen van het vonnis nam meer dan anderhalf uur in beslag. De tekst van de rechter werd voor Joran ondertussen met horten en stoten naar het Nederlands vertaald door een tolk.
Joran maakte een ongemakkelijke en gespannen indruk. Hij zag er beroerd uit en begon naarmate de uitspraak langer duurde steeds heviger te zweten. Op zeker moment kreeg hij toestemming om de rest van het vonnis zittend aan te horen. Op het moment dat de rechter de straf daadwerkelijk uitsprak, maakte Joran echter een onbewogen indruk.
Joran wurgde zijn 21-jarige slachtoffer op 30 mei 2010 in zijn hotelkamer. Van der Sloot verklaarde eerder dat hij kwaad werd toen hij zag dat Flores op zijn laptop stukken over Natalee Holloway bekeek. Volgens de rechter heeft hij zonder motief gehandeld en was er sprake van een bijzonder wrede moord. Joran heeft berekenend gehandeld en geen enkel respect getoond voor het leven van Flores, zo luidde het oordeel.
Wel nam de rechter in aanmerking dat hij de moord bekend heeft. De Nederlander kreeg desondanks maar een beperkte korting op de geëiste straf van 30 jaar, omdat hij volgens de rechter niet direct vanaf het begin de hele waarheid heeft verteld.
Van der Sloot hangt na zijn vrijlating in 2038 nog een strafzaak in de Verenigde Staten boven het hoofd voor het afpersen van de moeder van Natalee Holloway. Hij zou moeder Beth hebben aangeboden om voor 250.000 dollar de locatie van het lichaam van Natalee bekend maken.
 
Quote
Navigatie
RE: joran 28 jaar cel
Dani  schreef op: 14-01-2012 12:19:30
joran mag nu na andere bajes... de ouders van het overleden meisje zijn het er niet mee eens dat hij zoveel luxe heeft daar.
 
Quote
RE: joran 28 jaar cel
Lauw  schreef op: 14-01-2012 12:21:27
Ja maar tis toch ook belachelijk Dani, Hij heeft een iphone waar hij alles meekan, en een plasma scherm in zijn cel en weet ik wat nogmeer van luxe... hij kan nog lekker de hele dag inetten ook
 
Quote
RE: joran 28 jaar cel
Dicha  schreef op: 14-01-2012 12:26:21
Is ook bezopen.. je hebt een misdrijf gepleegd en alle luxe is aanwezig..
Opsluiten die handel zonder enige vorm van luxe.. alleen het hoognodige om in leven te blijven, voeding, kleding..
 
Quote
RE: joran 28 jaar cel
Blauwtje  schreef op: 14-01-2012 20:44:57

Quote :
Ik vind het erg voor de moeder van Joran.
Het is haar kind. Toch niet voor te stellen hoe het is, wanneer je kind zo wordt. Vreselijk gewoon.
En hoe wordt een jonge man zo? Waarom heeft hij het gedaan?
Dat vind ik griezelig. Hoe iemand zoveel slechts in zich kan hebben.




daar heb ik ook vaak aan gedacht, wat jij nu schrijft. Of je kind ergens anders is opgegroeid, maakt niet uit. Liefde voor je kind is grenzeloos. Het moet vreselijk zijn voor die moeder. Voor elke moeder waarvan een kind in staat iets tot zoiets gruwelijks
 
Quote
RE: joran 28 jaar cel
Minou  schreef op: 14-01-2012 20:53:33
Die vrouw zal het ontzettend zwaar hebben..man kwijt en zoon..tja..ook kwijt.
Iets in het hoofd van Joran is niet goed. We worden allemaal zuiver en puur geboren, bij hem is er iets kortgesloten in zijn geest.
 
Quote
Navigatie


Reageren op joran 28 jaar cel
Naam
Bericht