Menu
 

Topic:

Uitslag !

Mamami  schreef op: 01-03-2014 22:19:45
Sinds vorige week zondag kreeg ik ineens enorm jeukende uitslag op mijn borst en buik. Dit heeft zich de afgelopen week uitgebreid naar mijn armen. Was toevallig toch in het ziekenhuis dus een arts heeft er naar gekeken en mij levocitrizine voorgeschreven (anti histamine). Ik gebruik dit nu vanaf donderdag en ik kom net tot de ontdekking dat de uitslag zich uitbreidt naar mijn hoofd en benen. Geen idee of dit normaal is bij een allergie in combi met anti histamine. De jeuk is wel minder met de antihistamine maar de uitslag zelf breidt zich steeds verder uit.

Heb geen benauwdheid of opgezwollen lippen-gezicht oid dus het zal vrij onschuldig zijn. Geen idee wat dit heeft veroorzaakt en waarom het zich nu nog verder uitbreidt. Is dit iets om met de huisarts te bespreken komende week of gewoon even paar weken aankijken ?
 
Quote
Navigatie
RE: Uitslag !
Mamajenti  schreef op: 01-03-2014 22:23:29
Als het een uitslag is die veroorzaakt wordt door een allergie, moet de antihis ook de uitslag remmen. Hier chronische jeuk en galbulten, maar als ik de antihis extra inneemt zodra het te erg wordt, trekt het met een half uur echt weg, zowel jeuk als uitslag.

Dus ik denk dat er meer aan de hand is als de uitslag uitbreid. Maar ik ben geen arts
 
Quote
RE: Uitslag !
Mamami  schreef op: 01-03-2014 22:25:56
Een paar jaar geleden heb ik ook een aanval van netelroos gehad, dit trok idd snel weg na inname van de antihistamine. Ik slik deze antihistamine al 3 dagen en het wordt steeds erger. Zal eens proberen er een foto van te maken. Bepaalde vormen van uitslag zegt iets over de oorsprong, wellicht dat er hier mensen zijn die dit herkennen.
 
Quote
RE: Uitslag !
Mamami  schreef op: 01-03-2014 22:45:21



Nu zit het inmiddels tussen mijn haar, op mijn benen.
 
Quote
RE: Uitslag !
Anne  schreef op: 01-03-2014 22:54:18
Ik had dat een maand terug ook.. net hetzelfde verhaal als jij , maar het ging wel vanzelf weg..
heel gek maar na een dag of tien minderde het en daarna verdween het vanzelf.
Dus ben benieuwd of iemand echt weet hoe het zou kunnen ontstaan
 
Quote
RE: Uitslag !
Cir  schreef op: 02-03-2014 11:44:02
Mijn zoon had een maand geleden ook uitslag. Maar weet niet of het hetzelfde is als wat jij hebt. Begon met puntjes maar al gouw werd het dikker en dikker en liepen de plekken in elkaar over. Aan de randen leek het wel alsof hij in brandnetel was gevallen. Zag er echt niet uit, hij zat helemaal onder. Met een aantal dagen anti-histamine was het wel weg. Nooit er achter gekomen wat het geweest is.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Uitslag !
Naam
Bericht