Menu
 

Topic:

Opgelicht door Newby

Anne  schreef op: 24-02-2014 16:44:34
Ik open dit topic om uit te vissen wie er achter de naam Newby schuilt aangezien ze mij (en meerderen met me) opgelicht heeft door me te laten betalen voor een pakket jurkjes en me dat pakket nooit toezond.
Ik krijg geen antwoord op mijn mails en ze stort me het geldbedrag ook niet terug dus ik wou weten wat ik nu nog kan doen.
Heeft iemand ervaring met hoe je zulke personen kan aanklagen?
Wat doe ik eerst? Naar de rabo om gegevens te achterhalen aan de hand van haar rekeningnummer , kan dat?
En hoe leg ik dan aanklacht neer? Bij de politie? Kan dat online?
En heeft iemand toevallig wel meer gegevens over Newby zodat ik minder stappen moet ondernemen?
Waar ze woont? Hoe ze heet? Wat dan ook wat me verder kan helpen?
Ze komt hier niet meer online dus het lijkt erop dat de vogel is gevlogen maar het zit me niet lekker,
Het gaat me niet alleen om die 30 euro maar ze mailde me zo vaak vriendelijk dat ik het amper kon geloven dat ze loog.
En ja ik ben naïef , weet ik ook wel, maar ik ga toch steeds uit van het goede in een mens.
Ze stuurde me zelf een email met een heel aantal jurkjes toe op mijn vraag hier op het forum naar jurkjes voor mijn dochter, dus mijn dochter koos ze zelf uit, zat echt te wachten op het pakket,
en toen kreeg ik na een maand op mijn vraag waar ze eigenlijk bleven het antwoord, "sorry sorry ik had de doos in de auto laten liggen.. "daarna na weer een paar weken, op mijn nieuwe vraag een anwoord "heb je ze nou nog niet???" en toen niks meer..  . 
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | Volgende
RE: Opgelicht door Newby
Soesjaa  schreef op: 28-02-2014 11:58:56
Wat goed dat MP haar herkent en er toch wat mee doet, helaas kunnen echte oplichters alles omzeilen en toch hun gang gaan..

Maar ik geloof ook in karma en die kan afentoe een flinke bitch zijn

Ik zie op ML ontzettend lieve en hartverwarmende dingen gebeuren en helaas zullen er altijd mensen zijn die misbruik maken van dat soort dingen..

Toch hoop ik dat deze dingen niet zullen verdwijnen want er worden veel meer mensen die het echt kunnen gebruiken blij gemaakt, dan de rotte appels die er tussen zitten..

Bettie
 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Ma Dalton  schreef op: 28-02-2014 15:14:12
Ik weet het niet met dit soort dingen. wij waren ook donateurs en ik wil er niet aan denken. Als je meedoet aan zoiets als dit en je zat niet in de hoek dat je het ECHT nodig had. Dan ben ik dankbaar dat je het beter hebt dan dat. En voor de rest zou ik me rotschamen als ik iets had aangenomen wat een ander beter had kunnen gebruiken.
rotte appels heb je overal. Masr als actie hebben we toch ook echt wel een aantal gezinnen echt geholpen!

 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Jolanda1974  schreef op: 28-02-2014 15:43:44
Ik vraag me echt oprecht af hoe deze mensen zich elke dag recht in de spiegel aan kunnen / durven te kijken met de wetenschap wat ze aan het doen zijn. Hebben deze mensen geen geweten? ik zou mij ogen uit me kop schamen
 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Jolanda1974  schreef op: 28-02-2014 15:47:00
Hoe kun je het vertrouwen van mensen zo beschamen.. ik snap het echt niet. 

Wij hebben mogen genieten van een prachtig pakket.. Ik (wij) vonden het moeilijk om ja te zeggen tegen de actie. Maar we hebben echt zo genoten! Ik heb van meerdere meiden een berichtje ontvangen waarom ik ons toen nog niet opgegeven hadden. Echt zo lief.. En als ik dit dan lees dan snap ik echt niet dat je gewoon uit hebzucht zulke verhalen op gaat hangen.
 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Angelique  schreef op: 28-02-2014 15:58:55
jolanda jij wiegerde zelf maar je werd door je donateurs gedwongen gewoon te lief
 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Anne Mv 3  schreef op: 28-02-2014 16:01:33
Het is in ieder geval weer duidelijk dat iedereen een 'eigen beeld van de werkelijkheid' heeft.
Voorbeeldje: wij hebben het best goed, maar we moeten ook echt wel opletten wat we waar aan uitgeven want anders moeten we iedere maand geld bij leggen (van de spaarrekening); dus er zijn best veel uitgaven waar we goed over nadenken etc.
Vrienden van ons hebben een veel lager inkomen, allerlei toeslagen etc. maar zodra er 1 euro op de rekening staat geven ze er 1,50 uit... en écht niet aan noodzakelijke dingen maar vaak aan 'luxe'. Maar wél altijd klagen én regelmatig komen ze dan ook (flink) in de knoei.
We zijn financieel wel eens bij gesprongen, maar we knijpen dan ook gelijk onze ogen hard dicht omdat we ons heel goed realiseren dat hun keuzes niet onze keuzes zijn!

Wil je dus weer zo'n sint-actie doen, schrijf dan eerst een 'voorwaardenlijst' waarbij je bijvoorbeeld al opschrijft dat je alleen 'vrager' mag zijn als je geen spaargeld heeft etc. Zo kun je mensen  ook concreet aanspreken als er (weer) misbruik gemaakt wordt.
Voor mij is het idd wel een reden om mensen te helpen die ik ken en niet via een forum.

Het is zó jammer dat mensen zo egoïstisch kunnen zijn, en het is altijd pijnlijk dat iedereen die behulpzaam is en goed van vertrouwen hier de dupe van zijn. De wereld wordt juist mooier als we elkaar helpen! en als we dat niet meer durven omdat we te vaak beduveld zijn dan verliest de wereld op dat moment wéér een stukje licht en warmte!
voor alle lieve ML-ers!
 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Angelique  schreef op: 28-02-2014 18:23:29
op t moment dat ik moet gaan zeggen je mag niet mee doen als je spaargeld heb dan moet ik daar dus ook iets van kunnen controleren en daar gaan wij gewoon helemaal niet aan beginnen

kijk dat men een vakntie belnagrijker ind voor een sint feest is prima maar haal het dan neit in je botte harses om je in te schrijven voor een sint actie want dan ben je gewoon
 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Bloemblaadje  schreef op: 28-02-2014 18:50:38

Quote Jolanda1974:
Hoe kun je het vertrouwen van mensen zo beschamen.. ik snap het echt niet. 

Wij hebben mogen genieten van een prachtig pakket.. Ik (wij) vonden het moeilijk om ja te zeggen tegen de actie. Maar we hebben echt zo genoten! Ik heb van meerdere meiden een berichtje ontvangen waarom ik ons toen nog niet opgegeven hadden. Echt zo lief.. En als ik dit dan lees dan snap ik echt niet dat je gewoon uit hebzucht zulke verhalen op gaat hangen.



Ben het zo met je eens. Ook wij mochten genieten van een prachtig pakket wat iemand in goed vertrouwen gewoon zomaar aan ons heeft opgestuurd en dat er dan mensen zijn die zich anders voor doen dan ze zijn vind ik echt erg. Ik zou mezelf kapot schamen.

En ik hoop nog steeds dat ik dit jaar ook mee kan doen aan de aktie, maar dan als gever en dan hoop ik dat de ontvangers net zo blij en dankbaar zijn als wij waren met het pakket.
 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Bianca29  schreef op: 28-02-2014 20:19:01
oke ik ga reageren omdat ik weet ik wel zeker 1 van de 7 ben waar over gesproken word.
ik wil mijn kant van het verhaal vertellen en sta er zeer open voor om reacties terug te krijgen mag hier maar staat voorkeur gaat naar pb.
ik heb me opgegeven als genieter voor het sint pakket .
waarbij ik ook duidelijk heb aan gegeven dat er mensen zijn die het slechter hebben dan ik en daar ben ik me zeer van bewust.
mijn man werkt alleen ,ik niet en we hebben 4 kinderen ,dus breed hebben we het zeer zeker niet ,zeker niet na verhuizing vorig jaar. we komen rond maar dan moeten er geen gekke dingen gebeuren want ook wij hebben dan een probleem.
omdat er met mijn pakket iets fout was gegaan is er een apart topic voor mij geopend en daar is heel lief veel op gereageerd.
ik heb dan ook een heeel mooi pakket gehad waar zowel ik al de kids oprecht blij mee zijn en er nog dagelijks gebruik van maken .
alles leuk tot zover ,totdat ik een mail kreeg van ml dat er mensen zijn die aan mijn oprechtheid twijfelen.
ik heb helaas van deze mensen geen pb gehad ,jammer want dan had ik antwoord op hun vraag kunnen geven.
dit zat hem in o.a mijn antwoord op een topic over een tablet ( die ik overigens met korting en kadobonnen gekocht heb).
en een vakantie waar ik naar was aan het kijken ( die 10 ,00 pp zou kosten) is overigens niet door gegaan.en zo zal er nog wel veel meer zijn maar dat weet ik dus niet.
ik begrijp jullie ,echt waar en mischien had ik inderdaad niet moeten reageren op het sint topic ,mijn oprechte excuses.
maar een profeteur ben ik niet ,echt niet ,want ik heb toch ook veel voor ml gedaan .
1 week gratis iemand in mijn huis in de zomervakantie waar ik een mama en 4 kids van ml erg blij mee heb gemaakt.
2 gratis kaartjes voor het kerstcircus in ahoy waar een mama van hier en haar zoontje zijn meegeweest.
4 gratis dozen van mijn eigen sint actie waar ik 4 mensen blij mee heb gemaakt.
40 verkeerstborden gratis 
een zeer groot bleuband pakket ook gratis weg gegeven.
ik heb wat mmois geregen maar word zelf ook heel blij om iets weg te geven. veel moeders van hier heb ik al ontmoet en ik kan zeggen dat ik echt geen slecht mens ben. maak anderen ook graag blij en heb dus zelf ook 4 sintpaketten gemaakt om anderen te helpen.
ik wil me niet verstoppen en ben eerlijk in hoe de zaken gegaan zijn. vragen?? stel ze gerust.
nogmaals heb ik jullie gewetst en zijn jullie boos ,jullie goed recht maar ik ben niet slecht....sorry...


 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Alice  schreef op: 28-02-2014 20:28:56
Vind het wel tof dat je zo reageert Bianca. 
Ik heb overigens nooit zo over je gedacht, maar ik wil er wel op reageren. 
Ik denk dat ik het heel erg eens ben met Anne mv 3. Het wordt anders geinterpreteerd dan bedoeld. En daar is in feite niemand schuld aan. 
Bianca29 denkt.. ah gut.. ja ik vind het wel leuk en kan 't ook wel gebruiken. Terwijl een ander over haar denkt.. ze heeft meer dan genoeg, kijk naar bvb Veroch.. die heeft niets! 
Is het dan zo fout van Bianca29? Nee, dat denk ik niet. Was de Sintactie voor haar bedoeld.. nee, dat denk ik ook niet. 


Duidelijke regels/voorwaarden voor een actie, gaat mij te ver. Maar je kan ook niet verwachten dat iedereen het op dezelfde manier interpreteert. 
Bianca29 heeft in feite niets verkeerds gedaan, ze zijn heel blij en dankbaar geweest met hetgeen ze gekregen hebben, En dat is genoeg. Alleen was de actie zo niet helemaal bedoeld. 
 
 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Claudia  schreef op: 28-02-2014 20:30:54
ik heb alle pagina's gelezen en ook het sinttopic/kerst gelezen toendertijd. Wat mij tegen heeft gehouden is idd dat ik mensen niet persoonlijk ken en soms verhalen las waar ik vraagtekens bij had, namen weet ik niet. En ja ik had zoiets van: zit ook op het minimum, dus ook niet heel breed..zou dolgraag mensen willen helpen als ik zeker weet dat mensen het echt heel hard nodig hebben. Maar het feit dat je het dus niet weet of het zo is houd mij tegen.

Kijk als ik een doos met kleding opstuur en het vervolgens allemaal op mp terecht komt..dan kan je denken: ja gegeven is gegeven..ja oke..maar ik kan het zelf ook op mp zetten en een bedrag ervoor ontvangen.
Ik heb dus afgelopen jaar niet mee gedaan en een gezin hier uit de buurt regelmatig wat toegestopt..van mooie voorleesboeken/speelgoed en kleding.

Wat ik zelf niet helemaal begrijp is, waarom als er toch vrij duidelijk is wie de personen zijn bij de sintactie waarbij het duidelijk niet is gegaan zoals bedoeld, dat die mensen niet aangesproken worden of voor de volgende actie geweerd worden..
Privacy etc..ja kan zijn, maar het zorgt er wel voor dat de mensen die hier het dus echt nodig hebben de dupe worden.
Want ik kan al zeggen nu doordat niet bekend is wie het is en of ze nog meedoen komend jaar, dat ik niet ga geven..

Ik hoop dat ik zo mijn mening netjes duidelijk heb kunnen maken..ik wil gerust meedoen met die lieve acties, maar niet als bepaalde mensen er toch weer tussen kunnen zitten, sorry maar dan kan ik het zelf beter gebruiken
 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Bianca29  schreef op: 28-02-2014 20:48:07
fijn dat jullie reageren , even ter zijde spullen die van hier krijg zal ik niet op mp zetten hoor.
en veroch heeft in novenmber ook een doos met speelgoed gehad van me ,dat weet ik nog wel .
volgende x zal ik gever zijn en geen genieter ,bij deze beloofd!!
 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Minou  schreef op: 28-02-2014 20:51:04
Ik heb een prachtig pakket van je overgenomen lieffie en Amber draagt het nu al, staat zo leuk, onder andere dankzij jou heb ik voor Amber kleding genoeg kind groeit als kool. 
 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Inky69  schreef op: 28-02-2014 20:54:50
Mwah.....zo zijn er meer mensen zijn die een pakket hebben gekregen terwijl, in mijn ogen, dit niet nodig was, ,maar omdat dit een bekende schrijfster is, wel aangeraden werd om zich in te schrijven
Dit is ook iemand die het misschien niet makkelijk heeft maar best nog wel kadootjes voor de kids kon kopen. En dan vind ik dat Bianca het wel erg heeft "goedgemaakt "door ook zoveel weg te geven.

Dus ik vind dat het 2 kanten heeft. Een pakket zou echt voor mensen moeten zijn die in de schuld sanering zitten of ( beide) geen werk hebben...Maar niet omdat je het een ander zo gunt...
 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Claudia  schreef op: 28-02-2014 20:58:56

biance, ik bedoel jou ook niet persoonlijk hoor. Had al neergezet dat ik geen namen weet, en dat is ook echt zo.


Vind het mooi dat je hier je verhaal neerzet, dat is ook het beste denk ik.


Kijk ik kan ook goed kleding gebruiken voor mijn dochter, want het is hier geen vetpot, zet ook niet voor niks alles wat los en vast zit op mp (wat nog netjes is). Maar ik zal mij nooit niet aanmelden 'voor zp'n actie..ik vind zelf dat het echt is voor mensen die nog slechter zitten..dus echt kwa avondeten moeilijk zitten en als de schoenen stuk zijn, er geen nieuwe KUNNEN komen..dat kan hier namelijk wel..en hoe, door heel goed op de centjes te letten..15verschillende envelopjes te hebben, waar ik elke maand in spaar..ik kan kleding kopen, via mp en bijv bij action etc..en ze loopt er altijd leuk bij, daartegen over staat wel dat ik alles wat te klein is verkoop. Zit erg veel tijd in, maar uiteindelijk na 2 of 3 maand toch een fijn bedrag.


 


Ik vind dat zo'n actie echt bedoeld is voor mensen die echt niet in staat meer zijn om vooruit te kunnen kijken..per dag leven. Ik kan ook niet 50 euro in 1 keer missen voor bijv sinterklaas..nee ik koop het hele jaar door, zo goedkoop mogelijk en maak dus een spaarpotje ervoor. Ik ben al een jaar aan het "sparen"zodat dochter volgend jaar niet buiten de boot valt en ik moet aankloppen bij school zodat ze met schoolkamp gaat..dat is 80,00 excl alles wat aangeschaft moet worden zoals slaapzak etc..en zakgeld.


Mensen moeten ook eens beginnen met vooruit kijken! En dan heb ik het echt niet over de mensen die hier ook zijn die het echt niet kunnen, maar mensen die het ook niet zo breed hebben, zoals ik. Er zijn er, die het ook op deze manier kunnen doen. Of over topics als eigen risico.ja sorry, ik moet het ook betalen, iedereen. Zie het als vaste last..elke maand een x bedrag vanaf januari en het jaar erop heb je in januari gewoon het bedrag klaar liggen..veel gedoe, elke maand x bedrag..ja, maar dan heb je het wel en ik denk als ik het kan met een minimum inkomen, dat een ander die hetzelfde zit het ook kan. Maar je moet wel zelf willen en zonder steun van instanties en van andere mensen

 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Bianca29  schreef op: 28-02-2014 21:18:05
Ik vind dat zo'n actie echt bedoeld is voor mensen die echt niet in staat meer zijn om vooruit te kunnen kijken..per dag leven

eigenlijk ben ik het hier wel mee eens.. en hier val ik dus inderdaad niet onder ( gelukkig)

 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Angelique  schreef op: 28-02-2014 21:33:31

uhhh claudia wie zegt dat deze personen volgend jaar mee mogen doe ???
deze personen zijn mensend ie dervoor gezorgt hebben dat de actie helemaal NIET door gaat dit jaar
jist om dit gepis te voorkomen

want nu lees ik er doen "bekende"mlers mee die niet ndoig hadden enz enz  nou sorry ik word daar gewoon oprecht boos om
en ook dat soort opmerkingen zijn waarom IK dus geen zin meer heb in heel die rot actie
juist de bekenere mensen is veel inzicht in en een dani een debbie een jolanda en denk dat oa om die mensen gaat die hebben t echt wel nodig gehad ken ze buiten ml ook niet real life maar praat vaak zat met ze over hun shit
wie is wie om daar over te oordelen
jolanda weigerde nota bene maar haar donateurs hebben haar soort van gedwongen heb geen eens hoeven bemiddelen


maar goed ik ben er voorlopig klaar mee dit soort berichten heb ik dus vanaf okt in mijn mail gehad
joh die en die nee die liegen
of die en die moeten mee doen maar willen niet en die heeft zich opgegeven maaaaar lees daar en daar
en ja zelfs tot de dag van vandaag krijg ik nog steeds mails

ik was vanmiddag bij mijn zoon helpen in de kleuter klas en sorry gaat daar een stuk rustiger aan toe

wij hebben ons best gedaan gedeeltelijk te screenen wij hebben ons best gedaan veel mensen blij te maken
dat mensen niet netjes dank je wel zeggen
dat menen achteraf toch neit zo hard nodig hadden als gezegt werd
en dat mensen van alles verzinnen om dat dan te doen
ik ben geen politie agent ik ga niet om hele boekhouding vragen
we hebben dit gedaan omdat we dachten dat mensen fijn zouden vinden om menen vrijblijvend te helpen


maar goed ik zei al deze actie komt NIET meer op ML TERUG !!!

 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Angelique  schreef op: 28-02-2014 21:38:17

Quote bianca29:
Ik vind dat zo'n actie echt bedoeld is voor mensen die echt niet in staat meer zijn om vooruit te kunnen kijken..per dag leven

eigenlijk ben ik het hier wel mee eens.. en hier val ik dus inderdaad niet onder ( gelukkig)




kijk de leden kkunnen nu achteraf alle regels aan passen de actie was bedoeld voor mensen die geen stuiver hebben aan der reet te rkabben
of mensen die het niet breed hebben en toch iets xtras kunnen gebruiken
bijv (sorry als je neit waardeerd) jolanda gaf zelf aan hoef niet opa en oma geven
maar ze heeft voor kerst wat extra gekregen
en zo waren er meer en daaar was de actie voor bedoeld niet voor mensen die in dikke autos grote huizen sdure vaknties dure tableeets en telefoons kunnen kopen en dan gewoon lekker om extra bedelen daar was de actie neit voor bedoeld
en dan kan je je aan gevallen voelen omdat ik jou queote maar dit is een algemeene opmerking mag duidelijk zijn dat ik gewoon boos word nu om beoaalde uitspraken

een iedere die sint topic goed gelezen heeft heeft dit exact zo kunnen lezen !!!!!
 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Claudia  schreef op: 28-02-2014 21:44:32
angelique, ik heb niet gezegd dat deze actie nog terug komt..maar als hij terugkomt dan: worden de goede mensen de dupe.
En zoals jij nu zegt, dat hij waarschijnlijk helemaal niet meer terug komt, worden alle goede mensen de dupe.Dat is wat ik wilde zeggen, sorry als het in de verkeerde keelgat schoot, maar alla...

Ik ben gewoon eerlijk. Wil je een goed lopende actie hebben hier voor mensen die het serieus kunnen gebruiken. Dan neem je de verantwoordelijkheid voor die actoe, zoals jullie deden..maar daarbij hoort, hoe helaas dan ook (in mijn ogen), ook de afhandeling van een actie.
Wanneer jullie 100procent zeker weten dat 1 of meerdere personene bij die actie niet horen, dan zou je ze kunnen noemen, of met niet noemen weren uit een volgende actie. Hierdoor geef je de mensen zoals Veroch, wel de kans om te kunnen blijven genieten van de lieve mensen en giften van het forum. IK vind wel of het 1 of het ander..puur uit zakelijk inzicht dan even, je kan niet ergens aan beginnen en op het eind dan de handen ervan aftrekken..dus of wel en van begin tot eind, of als dat niet te doen is, dan helemaal niet. Dan heb je zekerheiden voor jezelf en voor andere mensen namelijk. Kies je voor niet, dan kunnen missschien redelijk bekende onderling wat voor elkaar doen, snap je?

Ik bedoel het totaal niet persoonlijk, heb volgens mij ook heel netjes verwoord hoe ik erin sta..en tuurlijk mag je het oneens zijn met mij.Dat je schijtziek word van de naweeen, ja dat kan ik mij goed voorstellen..dat is niet de bedoeling van zo;n mooie actie. Ik heb zelf ook enorm zitten twijfelen toendertijd hoor, om wel of niet mee te doen.
Ik probeer mee te denken..en probeer ook te laten zien, hoe ik denk over hetgeen en een eventueel vervolg en ik denk enkele met mij net zo. Vind het gewoon zo jammer, ookal heb ik (door redenen die ik al aangaf) niet mee gedaan, dat zoiets moois uit de weg word geruimd.

Nouja, ik hoop dat het overkomt zoals ik bedoeld heb..
 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Kmvs&m  schreef op: 28-02-2014 21:45:43
Rustig meis! Dit is het allemaal niet waard echt. 
Jullie hebben ontzettend je best gedaan, mensen hebben veel gegeven. 
Nu blijkt achteraf dat alles toch niet zo terecht is gekomen zoals was bedoeld. 
Dat is gewoon zwaar ruk, natuurlijk. 
Meer dan logisch dat jullie deze actie niet meer willen doen. 
Je hoeft helemaal geen uitleg te geven over hoe en wat. Degene die misbruik van deze actie hebben gemaakt komen zichzelf nog wel tegen. 

 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Claudia  schreef op: 28-02-2014 21:46:28
ps en volgens mij heb ik je geen mails gestuurd..want zo komt het over in je bericht..dat je dagelijks tot nu toe mailtjes krijgt hierover en er gek van word. Maar ik heb enkel en alleen in dit topic gereageerd..ik vraag niet naar mensen, ik zeg geen namen..ik heb alleen mijn kijk erop gegeven
 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Inky69  schreef op: 28-02-2014 21:51:46

Quote Claudia:
ps en volgens mij heb ik je geen mails gestuurd..want zo komt het over in je bericht..dat je dagelijks tot nu toe mailtjes krijgt hierover en er gek van word. Maar ik heb enkel en alleen in dit topic gereageerd..ik vraag niet naar mensen, ik zeg geen namen..ik heb alleen mijn kijk erop gegeven



+1

Ik heb ook alleen mijn mening gegeven en dat mag toch? Dat hoeft toch niet meteen gezeik te zijn? Ik wil hier ook niemand mee beledigen en misschien heb ik het wel fout, ik ken niemand in het real life....maar het is mijn gevoel.
 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Angelique  schreef op: 28-02-2014 21:53:49
nou wij zijn toch ergens vol enthoussiatme mee begonnen er waren regels en voorwaardes en wij hebben duidelijk gezegt dat we niet tot het bot controleren
wij noemen geen namen want we hebben namelijk geen 100% zekerheid want nee ik ben geen politie agent die gaat aanbellen en alles gaat controleren met een zweep erover dat kunnen en mogen we niet eens al zouden we dat willen
welk stukje heb ik ff gemist in het niet goed afhanelen van ??????

en je kan zeggen sorry dit en dat maar voel me wel derglijk aan gevallen
waarom wij hebben zo goed mogenlijk 2 jaar op een rij mensen prberen te helpen
en ja we zien dingen gebeuren die niet kloppen en nee die menen waren al uitgesloten voor een volgene actie

en we kunnen allemala liever vercoh (sorry veroch ik geloof je en vertrouw je is puur voorbeeld) geloven en tig pakketten heen sturen en ja mensen kennen haar real life maar dan nog voor zelfde geld is ze gok verslaafd en heeft ze elke dag feest enz en waardoor ze nu zo zit heeft ze dan nog steeds even veel recht
elke keer is er weer iets wat erbij komt en dat zijn niet regels en voorwwarde die wij als eam gemaakt hebben die er nu bij betrokken worden
wij zijn open over zaken zonder namen te schenden want dat achten wij neit nodig
en dan komt er ineens nog meer shit overheen die nergens op slaat want alles wat noemat valt niet onder de oorspronkele voorwaardes van de hele actie

affijn ben te pissig om mijn punt te maken gaat gewoon nergens meer over

hele actie is op onze voorwaarde en regels gegaan zoals het gegaan is er zijn menen die mogenlijk msibruik emaakt hebben mogenlijk omdat wij niets kunnen bewijzen en dat wil ik geen eens mensen zijn aangesproken en meer doen we niet dat kan en mag niet
dat steeds meer mensen dingen opvallen was voor ons punt om open te gooien en ook dat gewoon klaar is met die acties

mensen als veroch krijgen toch wel en de rest is dan de dupe zo zij het ik wens ieder geval niet langer pispaal te zijn want geloof dat wij ons stinkene best gedaan hebben dat mensen misbruik van on vertrouwen maken dat vind ik vreslijk
 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Claudia  schreef op: 28-02-2014 21:54:49
pff te druk hoofd..ik bedoelde dus ook: ALS de actie wel terugkomt dan worden de goede mensen ook de dupe..zeker weten dat er veel minder aanmeldingen komen, aangezien niemand weet wie wel of niet echt in aanmerking komt.
Als de actie niet terugkomt, dan zijn alle goede en behoeftige mensen de dupe..
zo heb ik het juist verwoord denk ik

Tis kortom, te sneu voor woorden zo..
 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Bianca29  schreef op: 28-02-2014 21:56:04
sis bedankt voor je woorden ,doen me goed , hoop dat angelique er ook zo over denk ,want zij is degen geweest die mijn pakket hier heeft afgeleverd.
hoop ik oprecht!
 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Angelique  schreef op: 28-02-2014 21:56:19
nee claudi ik schrijf in algemeen en vooral jou opmerking over de sogonaamde bekene mlers die eigenlijk geen pak hadden moeten krijgen DAT maakt me boos
 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Angelique  schreef op: 28-02-2014 22:00:03

Quote bianca29:
sis bedankt voor je woorden ,doen me goed , hoop dat angelique er ook zo over denk ,want zij is degen geweest die mijn pakket hier heeft afgeleverd.
hoop ik oprecht!



ik heb jer reactie gezien ook ik heb getijfeld maar wij hebben hier in pb over gehad en dat is genoeg zo precies wat sis zegt
 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Anne Mv 3  schreef op: 28-02-2014 22:01:20

Quote Angelique:
op t moment dat ik moet gaan zeggen je mag niet mee doen als je spaargeld heb dan moet ik daar dus ook iets van kunnen controleren en daar gaan wij gewoon helemaal niet aan beginnen

kijk dat men een vakntie belnagrijker ind voor een sint feest is prima maar haal het dan neit in je botte harses om je in te schrijven voor een sint actie want dan ben je gewoon



Dat begrijp ik helemaal hoor, Angelique! Uiteindelijk is het voor jullie ook allemaal 'liefdewerk'.
Ik bedoelde meer dat je dan op die manier duidelijk kunt maken voor wie zo iets bedoelt is, en dan is het idd afhankelijk van de eerlijkheid van de 'ontvanger' om hier wel of niet iets mee te doen; het maakt dan wel duidelijker wie er bedoelt wordt met de doelgroep voor zo'n actie.

En serieus (maar dat blijkt ook) sommige mensen begrijpen serieus niet dat ze zélf verantwoordelijk zijn voor de keuzes die ze maken én dat je ook reuze creatief kunt zijn met minder geld - maar dat is nog heel iets anders dan jaren leven op bijstandsniveau (of er zelfs onder) of in andere finanaciële problemen zitten.
 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Bianca29  schreef op: 28-02-2014 22:01:49
oke ,bedankt voor reactie angelique
 
Quote
RE: Opgelicht door Newby
Suus  schreef op: 28-02-2014 22:03:20
Zo.... Ik zit dit zo eens aan te kijken en ik vin het werkelijk krankzinnig dat mensen ml bestoken met vermoedens. Je doet mee aan zo!n actie en dan weet je dat het internet is en je bovendien allemaal een eigen moraal hebt. Dat hoort bij je keuze om mee te doen dus als je iets stuurt stopt het daar....
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | Volgende


Reageren op Opgelicht door Newby
Naam
Bericht