Menu
 

Topic:

altijd een schoen drama!!

Xsara  schreef op: 22-02-2014 11:14:55
GRRRRR... ik ben er even helemaal klaar mee....

zoonlief heeft smalle en hele slanke voeten maar inmiddels met 6 jaar maat 34. de schoenen worden steeds ruimer en ik kan geen betaalbaar paar meer vinden... hij heeft om de paar maanden een groeispurt dus per 3/4 maanden kan ik ze wegdoen.

als ik kijk naar wat mooi past dan kom ik uit op muytert.. die schoenen gaan vanaf een 80 euro, dan 2 paar want je wilt ook eens wisselen dan kom ik uit op minimaal 160 euro per 3/4 maanden... dan nog sportschoenen wat een evengroot drama is. daar moeten we al een gel zool in doen zodat de voet hoger komt.

hij is ook type, voetballen + modder + kruipen, etc... dus gewoon een jongen maar met bijna 100 euro per paar wordt mama ook niet blij als hij na 1 X buitespelen al een half gat in zijn schoen heeft. alhoewel ik me er niet druk over moet maken want na 3 maanden passen ze toch al niet meer.. hahaa

we zijn weer bij verschillende zaken geweest gister om te passen want zusje moest schoenen, die heeft het tegenovergestelde, brede en volle voeten en een klein voetje... zij komt uit op geox maar das nu ook niet je van het... wel qua prijs ook maar nog voordeliger dan de muytert en gelukkig groeien die voetjes niet zo hard.. nu nog...

eigenlijk wil ik dat de kinderen gewoon iets van 3 paar schoenen hebben, een sport paar, nette schoenen en een lekker ravot paar maar het is gewoon niet op te brengen... een klein reken sommetje brengt mij op 1000 euro voor mijn zoon en nou doe eens een gokje 600 voor mijn dochter... das toch niet normaal!!!

nou lieve "budget" ML mama's hebben jullie een tip voor mij, waar kan ik leuke betaalbare maar ook goede schoenen kopen smal voor een jongen en ruim voor een meid????

graag geen 2e hands maar van een vorig seizoen is geen probleem..
 
Quote
Navigatie
RE: altijd een schoen drama!!
Femke  schreef op: 24-02-2014 12:35:08
hier beide kids 1 goed paar in de winter en zomer, daarnaast nog een paar gympen van ed schoenenreus en sliipers/sandalen in de zomer. Hier wordt in de winter (welke winter) afgewisseld met d'r goedkope schoenereus gympen, tja ze zitten niet perfect, maar wel een afwisseling in het voetbed...,hm gympjes, tja ze zijn te wijd, maar prima voor een schooldagje. In de regen dragen ze hier laarzen, en daar sla ik ook maten mee over en mijn oudste meisje mag dan alleen een unisex laars uitkiezen...tja je kunt het zo mkalleijk als duur maken als je wil, maar 1 paar dure winterschoenen, 1 paar goede sandalen en daarnaast hier vaak 2x een paar goedkope gympjes, ben totaal nog geen 175 euro per kind per jaar kwijt...100 euro winter, 50 euro zomer en 2 paar gympjes.
Schoolgympen gaan hier meestal 2 jaar mee en zijn zo'5 euro, voor die 2 uurtjes per week waarvan ze ook nog de helft op de bak zitten zou ik geen dure gympen kopen, hier bristol sportschoenen voor 7,50...tja te wijd maar ze doen het ermaar mee!
 
Quote
RE: altijd een schoen drama!!
Twirre's Tweed  schreef op: 19-05-2014 09:44:37

Pff hetzelfde verhaal, twee dochters met zeer smalle voeten, je komt al snel uit bij Rondinella en Piedro. Je moet er als de kippen bij zijn om keuze te hebben. Heb ooit een paar Rondinella's aangeschaft voor mijn oudste dochter, blaren, blaren en nog eens blaren.



Voor mijn jongste dochter nu ook bij een paar Rondinella's uitgekomen, ze sloten het mooist aan haar voeten, ik merkte nog op dat mijn oudste er zoveel blaren van had gekregen, maar ik waagde het om ze aan te kopen? En lap de jongste is verzot op haar schoenen, maar heeft wel een blaar…

 
Quote
RE: altijd een schoen drama!!
Danimvsenna  schreef op: 19-05-2014 10:18:08
Senna heeft ook smalle voeten.
De smalle shoesme's en clic's zitten haar het beste.
Gelukkig groeien haar voeten niet belachelijk snel. Vorig jaar zomer zat ze in 24/25 en nu in 25/26.
Ik heb helaas ook geen geldboom, dus ze krijgt elk seizoen 1 paar nieuwe shoesme's, en dan koop ik via Marktplaats nog een paar erbij voor naar school en naar haar vader toe.
 
Quote
Navigatie


Reageren op altijd een schoen drama!!
Naam
Bericht