Menu
 

Topic:

A+ cito score ??

Xsara  schreef op: 18-02-2014 16:27:54
heb net een gesprekje gehad met juf, nav de cito scores. mijn zoontje zit nog maar in groep 3 hoor dus hij moet er nog niks mee... hij doet het heel erg goed, dat weten we en we zijn ook trots natuurlijk. maar nu lijkt het wat verder te gaan dan hij doet het goed.

DMT was A+
Rekenen was A+
Spelling was B
Woordenschat was ook B

nu besprak ik het met mijn man en hij vraagt wat die + betekent. Ze heeft me een schema laten zien maar ik weet het niet anders te zeggen dan dat hij helemaal boven in zat maar ja.. wat zegt dat...

Kan iemand mij vertellen wat die + bij de A score betekend of waar ik dat kan vinden??

Ik weet dat A 20% hoogst scorende leerlingen betekend maar het gaat om die + dus.. wat zegt dat extra?

dan nog en vraagje.. hij leest M5 boeken maar wat zijn nu leuke boeken/ schrijver voor een 6 jarige die qua leesniveau wel op midden groep 5 ligt maar qua sociaal niveau niet te eng of de expliciet zijn??
 
Quote
Navigatie
RE: A+ cito score ??
Marjolein852  schreef op: 26-02-2014 22:25:17
bejeerst = beheerst.
 
Quote
RE: A+ cito score ??
Bianca29  schreef op: 26-02-2014 22:30:28
bedankt voor jullie uitleg .
dat hij het niet beheerst maar zou kunnen beheersen kan ik wel inkomen hij heeft de stof nog helemaal niet gehad ,dus kan het ook niet weten .
hij had ook al in groep 4 avi uit. dochter ook overigens , we hebben veel gesprekken met juf en begeleiding ,ze spelen er goed op in. hij krijgt nu ook extra wiskunde ,frans en engels .is in mijn ogen alleen maar mooi megenomen straks toch?
 
Quote
RE: A+ cito score ??
Marjolein852  schreef op: 26-02-2014 22:58:17
Bianca, hier ook. Iets moet eerst 'behandeld'worden voordat ze het echt kunnen beheersen. Ook al is het potentieel er..

Hier op school geven ze ook franse en engelse les. Blij mee.. Hoewel mij zoontje engels al begrijpt van tv en computer spelletjes, hahahaha.

Ik heb trouwens extra les gevraagd in geschiedenis en aardrijkskunde. Dit ivm intresse en niet makkelijk op te pikken via de tv/computer. 

Misschien een idee?

 
Quote
RE: A+ cito score ??
Wendymvbb&b  schreef op: 26-02-2014 23:09:00
Hier was het zo vreemd, dochter zit in groep 3, scoorde met cito d,maar had 2x 9,5 en 7,9 voor de toetsen, juf zei dat ze niet zo naar de cito's keken..
 
Quote
Navigatie


Reageren op A+ cito score ??
Naam
Bericht