Menu
 

Topic:

Cadeau zwemjuf?

Samen  schreef op: 18-02-2014 10:14:37
Doen jullie dat of niet? Ik ben daarover nog niet helemaal uit. Denk op dit moment dat wij een bos bloemen voor haar kopen
 
Quote
Navigatie
RE: Cadeau zwemjuf?
Krumelke  schreef op: 19-02-2014 21:49:57
hier absoluut geen kadootjes, maar een zelfgeknutselde vis van plastic en papier met zelfgeschreven bedankt en zijn naam.
denk dat juist het zelf maken van de dingetjes het extra leuk maken voor de zwemjuf/zwemmeester.

je waardering laten blijken hoeft niet met een gekocht kado.
 
Quote
RE: Cadeau zwemjuf?
Proestie  schreef op: 20-02-2014 08:05:30
Debbel, zoals jij het opschrijft heb ik het nog nooit bekeken. Ik trek me ook weinig aan van wat andere ouders denken. Ik vind het ook een blijk van waardering. Het werd hier ook erg op prijs gesteld. Het was ook een beetje een grapje omdat de badmeester het altijd over eten heeft. Ook was mijn zoontje echt heel erg bang en deze man heeft er wel voor gezorgd dat hij altijd met veel plezier naar zwemles ging. 
Maar goed, het lijkt mij altijd leuk om waardering te krijgen voor wat je doet. Dat kan met woorden, maar een aardigheidje is soms ook leuk. En over de caissière gesproken, ik heb ook achter de kassa gezeten en heb ook wel eens een klant gehad die zijn gekochte zak drop opentrok en mij er 1 aanbood omdat ik haast geen stem had. Dat zijn toch leuke dingen. 
 
Quote
RE: Cadeau zwemjuf?
Minou  schreef op: 20-02-2014 10:30:12
Het zal me echt zo jeuken he wat andere ouders denken als ik iets, gewoon zomaar uit het hart, wil geven aan de juf of wie dan ook. Puur om hem of haar als mens of wat hij of zij doet en betekent voor mijn kind of mij.

Als ik dat wil doen, doe ik dat


en als ze dan willen lullen, veel plezier lig daar niet wakker van



 
Quote
RE: Cadeau zwemjuf?
Sammie  schreef op: 20-02-2014 10:33:07

Quote Minou:
Het zal me echt zo jeuken he wat andere ouders denken als ik iets, gewoon zomaar uit het hart, wil geven aan de juf of wie dan ook. Puur om hem of haar als mens of wat hij of zij doet en betekent voor mijn kind of mij.

Als ik dat wil doen, doe ik dat


en als ze dan willen lullen, veel plezier lig daar niet wakker van





+1!!!!!
 
Quote
RE: Cadeau zwemjuf?
Samen  schreef op: 23-03-2014 17:22:29
Alle reacties heb ik toen gelezen,  dank jullie wel. "Het probleem" is ondertussen vanzelf opgelost. Onze juf is langdurig ziek 
 
Quote
RE: Cadeau zwemjuf?
Jen9  schreef op: 23-03-2014 17:29:41
Je baan goed uitvoeren? Ach, wat is je baan goed uitvoeren.. De juffen krijgen van mij ook iets aan t eind van t schooljaar.. Het is een blijk van waardering.. Je werkt met mensen en dat geeft een vak een extra dimensie in mijn ogen... Mensen moeten zich veilig voelen bij je, en een off-day is lastiger dan een off-day op kantoor of in een winkel is mijn eraring....
Als mijn kind een fijne tijd heeft gehad vind ik dat iets extra's waard..
De juf van mijn oudste.. die heeft hij 5 jaar lang gehad. De eerste juf die lief was voor m. ze veegde zijn snottebellen met haar hand af, gaf m gratis bijlessen, was altijd geduldig.. en gelukkig maar, hij heeft 9 diploma's bij haar gehaald...  Heb zelf ook een traantje weggepinkt toen hij voor de laatste keer afzwom.. Ze is haar gewicht in goud waard.. Dus ja, ze heeft iets gekregen, tezamen met heel veel lovende woorden.

Ik heb zelf altijd voor de klas gestaan, werk nu op een kdv.. en o, wat doet t je goed als je eens wat krijgt.. Dat kunnen lieve woorden zijn, een kaartje, een bloem(etje) een tekening.. maar t is fantastich.. iets weigeren zou ik nooit doen, dat vind ik een grove belediging.. (of t moet om grote bedragen gaan, maar dat heb ik gelukkig nog nooit meegemaakt..)
 
Quote
RE: Cadeau zwemjuf?
Jen9  schreef op: 23-03-2014 17:30:32
In dat geval TO zou ik een bloemtje laten bezorgen.. of een mooie kaart!
 
Quote
RE: Cadeau zwemjuf?
Samen  schreef op: 23-03-2014 17:46:26
Jen, zou ik wel willen doen maar weet verder haar gegevens niet... Ik hoop dat ze nog terug komt en dan mag mijn zoon haar iets geven en zijn diploma laten zien 
 
Quote
RE: Cadeau zwemjuf?
Jen9  schreef op: 23-03-2014 17:56:41
Kan je dat niet vragen op de zwemschool.. Dat hebben wij toen gedaan, alleen was de reden wat leuker....
 
Quote
RE: Cadeau zwemjuf?
Marjolein852  schreef op: 23-03-2014 18:02:06
Hier krijgen de zwemleraren een taart om met elkaar te delen als afscheid. (duurt nog even; de jongste heeft net a gehaald dus moet nog 2 diploma's!). Een grote taart als afscheid van de zwemschool. Heel veel goede instructeurs gehad. Een echt afscheid en voor ons een afsluiting van een periode..
 
Quote
RE: Cadeau zwemjuf?
Sammy  schreef op: 23-03-2014 18:08:04

Quote Liefje:
Ik denk dan wat is t volgende straks ook cadeautje aan cassiere omdat mijn kind aktijd wat lekkers ktijgt of omdat ze zo lief doet?

deze mensen krijgen allemaal betaald voor hun werk lijkt mij gewoon voldoende



Ik kreeg een tijdje terug van een jongetje die heel vaak aan mijn kassa komt een windlichtje wat hij zelf geknutseld had. Natuurlijk had het niet gehoeven en natuurlijk krijg ik ook gewoon mijn salaris... maar wat voelt het toch enorm goed als iemand je zomaar spontaan laat merken dat hij/zij je aardig vind en je werk waardeerd
 
Quote
RE: Cadeau zwemjuf?
Jen9  schreef op: 23-03-2014 18:39:53
Die extra dingen maken t leven toch leuk? Ik betaal mijn oppas en toch krijgt ze wel eens iets extra's omdat ik haar zo waardeer.....  Het is heerlijk om iets te krijgen en nog keerlijker om iets te geven, ik word er zelf ook blij van.
De drum-en gitaarleraren krijgen ook een kleinigeheidje voor de kerst en voor de zomervakantie.....  Moet je je niks bijzonders bij voorstellen.. gewoon een gebaar....
 
Quote
RE: Cadeau zwemjuf?
Mv5  schreef op: 23-03-2014 21:03:33
hebben wij hier nooit gedaan. de kinderen hebben destijds wel een tekening gemaakt of iets geknutseld, dat wordt vaak nog meer gewaardeerd dan een reep chocola die mams in de supermarkt heeft gekocht.
 
Quote
RE: Cadeau zwemjuf?
Anooo  schreef op: 23-03-2014 21:12:37
Ik krijg er niet voor betaald, maar ik hoef ook niks hoor!

Ook geen verbaal-agressief gedrag als je kind NIET mag afzwemmen, zoals ik afgelopen week kreeg :-( 
 
Quote
RE: Cadeau zwemjuf?
Nicole_mv_tatum_en_r
enske
  schreef op: 24-03-2014 10:02:50

Normaal gesproken zou ik het ook niet gauw doen om een zwemjuf iets te geven.


Maar ik vind de zwemjuf van Renske wel heel erg bijzonder. Renske heeft autisme en angststoornis en zij is de enigste die Renske begrijpt, aanvoelt en ongelooflijk veel geduld met haar heeft. Ik heb daar zo veel respect voor. Ik mag altijd op de kant meekijken omdat ik daar toestemming voor gevraagd heb speciaal voor Renske omdat ze zo bang is. En als ik zie hoe zij met haar omgaat, ik vind het prachtig en zeker als ik zie hoe Renske op haar reageert, geweldig gewoon. Dat is meer dan gewone zwemles. En de laatste weken krijgt ze ook nog es priveles van haar omdat Renske gewoon drastisch achterligt tov de andere kinderen. Maar dan nog laat ze het op Renske's tempo doen. Ze dwingt haar nergens toe. Ze geeft haar zoveel veiligheid dat Renske wel dingen probeert en dat vind ik bijzonder.
Ik heb haar dat ook wel es gezegd en daarbij is ze maar een vrijwilligster.


 


Jammer genoeg blijft ze niet meer lang. Haar dochter zit daar ook op zwemles en zodra zij C heeft gehaald stopt ze met les geven. Heel erg jammer maar ik begrijp het wel. Ze werkt fulltime en doet dit er op de zaterdag nog es bij en dan heeft ze ook nos es een gezin.
Dus zodra ze weg gaat wil ik wel dat Renske haar iets geeft. Omdat we zo blij met haar zijn, omdat ze meer is dan zomaar een zwemjuf!

 
Quote
Navigatie


Reageren op Cadeau zwemjuf?
Naam
Bericht