Menu
 

Topic:

Waar hebben jullie je tattoo

Monica Mv 2  schreef op: 02-02-2014 15:11:48
Even gewoon een vraagje.

Ik ben altijd fel tegen tattoeages geweest. Maar de laatste paar weken bekruipt me een gevoel dat ik op 1 of andere manier de kinderen graag "bij me wil dragen".

Ik ben niet van de juwelen dus tsja, dan blijft een tattoe over. Ik ben al eens op internet gaan speuren maar ik kom er niet uit. Of ik vind ze te groot, of te onduidelijk qua betekenis. En ik heb geen idee waar ik de tattoeage(s) moet gaan zetten. Ze mogen best in het zicht komen, dat maakt me niets uit.

Kunnen jullie mij jullie tattoeage met naam, letters of betekenis laten zien? Of vertellen waar jullie die hebben, wat het koste ofzo. Gewoon alles wil ik weten.

Dan kan ik eens met mijn man gaan babbelen want die vind tattoeages nog vreselijker als ik altijd vond, maar ik wil zo graag de kinderen bij me hebben. We maken een rottijd door en ik wil alles vereeuwigen. Beetje lastig uit te leggen qua gevoel.

Of ik het ga doen weet ik nog niet maar misschien kunnen jullie mij al met bovenstaande helpen, dan kan ik er eens verder over denken.
 
Quote
Navigatie
RE: Waar hebben jullie je tattoo
Miesje  schreef op: 03-02-2014 22:37:28
Ik heb op me linker onderbeem aan buitenkant de namen van kids met bij ieder zijn naam een pandaatje en eromheen chinese bloesem.
in me lies heb ik de s met hart erom
en op binnekant rechter onderarm een kikker en handtekening
 
Quote
RE: Waar hebben jullie je tattoo
Willeke  schreef op: 03-02-2014 23:18:33
Een vriendin van me heeft pas haar kinderen hun eigen naam laten schrijven en die laten tatoeeren in de binnekant van haar pols...echt heeeel mooi geworden!
 
Quote
Navigatie


Reageren op Waar hebben jullie je tattoo
Naam
Bericht