Menu
 

Topic:

Slapen!

Méanne  schreef op: 11-01-2012 10:33:34
Ik wil zoooooooo graag eens een nacht doorslapen!!

Dinand komt elke nacht nog, heeft Lize ook gehad tot ze 5 jaar was dus er is hoop.
Maar ik slaap nu dus al 7 jaar niet meer door. Natuurlijk zijn er nachten bij dat ik een paar uur slaap even wakker ben en weer verder slaap maar er zijn ook nachten dat ik niet meer als 3 uur slaap!

Ik word van alles wakker.....van mijn man als hij te zwaar ademend of snurkt, kind die hoest, vliegtuig die voorbij komt enzovoort en ik ben het zo ZAT!!

Mijn humeur is gedaalt tot het vriespunt en in de loop van de ochtend klaart die wel weer op maar ik ben die gebroken nacht zo zat!

Ik heb er wel eens met de huisarts over gesproken en heb slaappillen gekregen, die heb ik nu een paar keer gebruikt maar zelfs daarmee word ik nog wakker!

Er zijn dagen zeker in de zomer dat ik er prima tegen kan tegen zo weinig slaap maar in de winter.

Ik wil me zo graag weer eens uitgeslapen voelen!!

Wie heeft de tip?
 
Quote
Navigatie
RE: Slapen!
Patriciia*  schreef op: 11-01-2012 10:38:09
Oordopjes in?

Heb geen idee verder, maar het lijkt mij super vervelend.
 
Quote
RE: Slapen!
Sabina Mv Milou En R
avi
  schreef op: 11-01-2012 10:39:16
Ik dacht hetzelfde als Patriciia, oordopjes. Anders zou ik het ook niet weten... Lijkt me heel frustrerend als je wel moe bent, maar zo slecht slaapt!
 
Quote
RE: Slapen!
Innie  schreef op: 11-01-2012 12:00:19
Ja inderaad, oordopjes! Ik gebruik ze ook omdat mijn man snurkt, en nu kan ik niet meer zonder! Je hebt zo'n heerlijk 'afgesloten' gevoel met oordopjes, de wereld rondom je bestaat even niet meer...

Wat ik ook leuk vind, is dat ik toch niet helemaal 'doof' ben als ik ze inheb: van harde geluiden word ik nog altijd wakker. Dus geen zorgen, als je kinderen huilen en je nodig hebben, is de kans groot dat je ze nog steeds zal horen. Zo snurkt mijn man soms nog door mijn oordopjes heen, maar dat is enkel als ik sowieso niet al te vast aan het slapen ben...
 
Quote
RE: Slapen!
Debby1977  schreef op: 11-01-2012 12:04:53
Ik slaap tegenwoordig ook met oordopjes omdat ik heel gevoelig ben voor geluiden en we in een luidruchtige straat wonen waardoor ik dus halve nachten wakker lag. Ik heb van die wasbolletjes gekocht bij het kruidvat en slaap veel beter.
 
Quote
RE: Slapen!
Anoniem  schreef op: 11-01-2012 14:00:23
hallo tis net of ik mijn eigen verhaal lees,heb ook slaappillen gekregen.Helaas word ik zelf met een slaappil wakker.Bij mij komt niet door geluiden die ik hoor,ik denk dat t gewoon komt omdat de kids beide tot hun 5 s,nacht wakker werden.Ze slapen nu door helaas ik niet meer.Deze week had ik een avond nacht dat ik helemaal niet in slaap viel ja om 3 uur snacht,s pas,dan ben je de volgende dag zo brak.Ik heb helaas geen tips voor.
 
Quote
RE: Slapen!
Met  schreef op: 12-01-2012 13:30:55
melatonine?
dit is een lichaamseigen stof.
je kunt het in heel lage dosering zo kopen, en op recept bij de huisarts in hogere dosering ( waar je wss meer aan hebt).
er is sinds een jaartje ofzo ook een versie met gereguleerde afgifte waardoor je gedurende de nacht steeds een beetje opneemt ipv de hele mik in 1 keer.
 
Quote
RE: Slapen!
Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 12-01-2012 22:01:10
Kan jou man niet voor de kinderen uit bed gaan ?
Als Dinand nog elke nacht komt dan lijken mij slaappillen of oordopjes ook niet fijn.

succes!
 
Quote
RE: Slapen!
Méanne  schreef op: 12-01-2012 22:37:15
Mijn man hoort ze niet!!!

Vannacht kwam dinand om 3 uur maar ik was te moe om hem terug te brengen dus binnen 30 min sliep hij bij ons verder!

Ik maal ook ontzettend veel als ik in bed lig
 
Quote
Navigatie


Reageren op Slapen!
Naam
Bericht