Menu
 

Topic:

Hemel / klamboe + standaard

Evelyne  schreef op: 08-01-2014 20:01:52
Ik heb een hemel/ klamboe te koop inclusief standaard van het merk Cools Petito. Er zitten vlindertjes op en de kleur is off white/ ecru. De standaard is wit.

Ik heb hem vandaag gewassen en hij ziet er echt nog heel mooi uit. Er zit wel een kleine hapering in de stof maar dit valt echt niet op en hij kan dus zeker een volgende ronde mee. De hapering zit er al zeker 2 jaar in.

Ik heb de hemel gebruikt boven het ledikantje en daarna boven het juniorbed van mijn dochter.

Bijgaand een foto van de hemel boven het juniorbedje. Ik heb ook nog foto's zojuist gemaakt maar die staan niet online. Als je interesse hebt, laat het me weten dan stuur ik ze per email zodat je beter kunt kijken.

Hij kan alleen opgehaald worden. Ik woon in Nootdorp (omgeving Den Haag).





 
Quote
Navigatie
RE: Hemel / klamboe + standaard
Dropje  schreef op: 08-01-2014 21:52:27
Sorry geen hemel nodig.

maar wat een leuk bedje 
 
Quote
RE: Hemel / klamboe + standaard
Evelyne  schreef op: 08-01-2014 22:00:05
Haha geen probleem en dank je wel voor het compliment. We zijn er nog steeds erg blij mee. In dit bed slaapt ze nu nog wel maar we zijn wel rustig aan op zoek naar wat anders. We hebben het bedje nu recht tegen de muur gezet en dingen iets anders verdeeld in haar kamer en we vinden het nu gewoon tijd voor wat anders
 
Quote
RE: Hemel / klamboe + standaard
Liefje  schreef op: 08-01-2014 22:12:31
Waar heb je dat bedje weg?
 
Quote
RE: Hemel / klamboe + standaard
Evelyne  schreef op: 08-01-2014 22:24:10
Het bedje hebben we twee jaar geleden van iemand overgekocht. Volgens mij hadden zij het bij Prenatal gekocht. Maar dat is nu alweer 4 jaar geleden, dus ik weet niet of dat er nog is. Ik had destijds wel naar juniorbedje type Belle gekeken die was ook erg leuk. Die lijkt er een klein beetje op.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Hemel / klamboe + standaard
Naam
Bericht