Menu
 

Topic:

Geox schoenen kapot :-(

Ikee  schreef op: 08-01-2014 18:55:38
Afgelopen najaar (eind oktober) hebben wij in duitsland een mooi paar geox laarzen voor mijn dochter gekocht. Helaas na 3 maanden vallen de zolen er zowat onderuit. Heeft iemand hier enig idee waar ik in nederland terecht kan met deze klacht. pff baal er behoorlijk van. Twijfelde al of we ze moesten kopen maarja, dacht ach geox goed met, kan geen kwaad...wel dus
 
Quote
Navigatie
RE: Geox schoenen kapot :-(
Mie  schreef op: 08-01-2014 19:03:59
In principe moet je gewoon garantie claimen bij de winkel waar je ze hebt gekocht, maar daar zul je wel niet zo snel komen.
Je kunt ze bellen of mailen.

Anders kun je altijd proberen om Geox Nederland te maieln, bellen.

Overigens ben ik niet zo kapot van de kwaliteit van Geox, het is meer vanwege de reclame die ze maken dat mensen denken dat ze goed zijn.
 
Quote
RE: Geox schoenen kapot :-(
Ikee  schreef op: 08-01-2014 19:05:58
Nee bij die winkel kom ik voorlopig niet haha. Het probleem is dat ze in nederland gen klantenservice ofzo hebben lijkt wel. Nee, voor mij dus ook geen geox meer.
Zat er aan te denken een bericht met foto's op hun facebookpagina te plaatsen. Maar is misschien ook wel erg drastisch metteen
 
Quote
RE: Geox schoenen kapot :-(
Xxx  schreef op: 08-01-2014 19:08:05
Zijn ze kapot door het dragen of laat het gewoon los.

mijn kinderen krijgen altijd dure schoenen, maar door de manier van spelen en lopen van mijn zoon slijten ze enorm. Hij doet ook niet veel langer dan 3 maanden met een duur paar.
 
Quote
RE: Geox schoenen kapot :-(
Mie  schreef op: 08-01-2014 19:11:14
Lijkt me erg drastisch idd. Die winkel heeft jou vast niet willens en wetens laarzen verkocht die binnen 3 mnd stuk zouden gaan.
Als je al iets op facbook zet, dan zou ik alleen melden dat je een vraag/opmerking hebt en vragen om een mail adres/telefoonnummer zodat je met ze in contact kunt komen.

Je kunt via de Geoxsite in NL wél een mail aan Geox zelf sturen. Maar je moet officieel gezien eerst via de winkel waar je het produkt hebt gekocht.

Succes!
 
Quote
RE: Geox schoenen kapot :-(
Ster  schreef op: 08-01-2014 21:20:46
mijn oudste heeft ook vaak geoxx, vind hij erg fijn lopen. Maar zijn ook vaak binnen 3 maanden kapot, met nike net zo. Blijkt ook wel, hij is altijd aan het voetballen, en daar zijn gewone schoenen niet echt geschikt voor. Zoals de schoenenzaak hier zei, waar ik ook altijd kom. Ze zijn echt voor het lopen, en niet geschikt voor spelen. Die beste man heeft nog gelijk ook. Dus hier krijgen ze altijd een goedkoper paar van scapinp erbij, maar ook die zijn snel stuk.....
 
Quote
RE: Geox schoenen kapot :-(
Danimvsenna  schreef op: 08-01-2014 22:30:09
Je zou even op de Facebook van geox kunnen vragen waar je met vragen of klachten naar toe kan mailen. 
 
Quote
RE: Geox schoenen kapot :-(
Jen9  schreef op: 08-01-2014 22:45:01
Met die mannen van mij is 3 maanden best lang.
Geox houden t hier naar verhouding erg goed.
Tsja, misschien een mail naar de importeur in Duitsland?
 
Quote
RE: Geox schoenen kapot :-(
Deborah  schreef op: 09-01-2014 11:49:54
Onze Stan doet momenteel 1 week met een broek en schoenen zien er na 1 week niet meer uit maar zolang nog draagbaar draagt hij ze af. Derde paar voor de winter eerste Bjorn Borg was 100 euro. Nu twee paar timberlands in de aanbieding voor 57 euro.

Levi die voorzichtig is heeft de schoen ook los. Ook schoenen van 100 euro. Schoenen zijn van steeds mindere kwaliteit!
.
 
Quote
RE: Geox schoenen kapot :-(
Ikee  schreef op: 13-01-2014 20:29:21
Sorry, beetje late reactie. Geox is in Nederland dus niet te bereiken. Helaas word op mail niet gereageerd. Dus besloten om eerst een pb op fb naar geox te sturen. Geen reactie. Foto's op hun fb pagina geen reactie. Op twitter geen reactie. Denk dat ik mooi in de aap gelogeerd ben met deze schoenen.
Het ligt niet aan mijn dochter, anders zou ik er niet mee teruggaan. De zool laat gewoon los omdat het niet goed in elkaar is gezet. Schoenmaker kan het helaas ook niet oplossen... grr
 
Quote
Navigatie


Reageren op Geox schoenen kapot :-(
Naam
Bericht