Menu
 

Topic:

wie ook ovulatiepijn/hevig menstruatie?

Mvi  schreef op: 08-01-2014 18:48:42
Ik ben het zat! Zodra mijn ovulatie begint moet ik als een gek ibuprofen slikken meerder malen per dag 2 dagen achter elkaar om de meer dan hevige buikpijn te onderdrukken, als dat afgelopen is dan begint mijn menstruatie, ZO HEVIG dat ik serieus met 3 kraamverbanden 4 nachten moet slapen om niet te lekken en heb ik de eerste dag zo'n pijn in mijn buik dat ik weer ibuprofen moet slikken, menstruatie stopt na 4 dagen komt na en dag weer terug, duurt 1 week totaal, ik ben na de geboorte van mijn jongste gestopt met de pil vanwege hevige hoofdpijn en nutteloos hormonen moeten slikken (geen kinderwens meer) man heeft zich zonder mokken laten steriliseren, ik weet dat ik ermee naar de huisarts moet (wordt dit jaar 40 krijg binnenkort oproep voor uitstrijkje) maar ik zoek herkenning! ik had dit ook toen ik jong was en ben daarom al op mijn 14e met de pil gestart, ik menstrueer al vanaf mijn 9e. Wie heeft dit ook?
 
Quote
Navigatie
RE: wie ook ovulatiepijn/hevig menstruatie?
Kim Mv Sem  schreef op: 08-01-2014 19:11:25
Ik heb altijd een hevige menstruatie gehad met veel pijn en daardoor de pil wat vaker doorgeslikt, ik ben daar in september mee gestopt omdat het mijn "lust" wegnam en ik strontchagarijniger werd met de maand....
Afgelopen maand werd ik weer ongesteld en het stroomde eruit, een tampon (de grootste) bleef er amper 10 minuten inzitten, ik heb de volgende dag de dokte gebeld en heb naproxen voorgeschreven gekregen, is pijntillend en vernauwd de bloedvaten, daar mag je geen extra pijnstiller bijnemen maar dat hield ik echt niet vol van de pijn en heb er paracetamol bijgeslikt, erg slecht ik weet het maar verging van de pijn, wel was de bloeding al snel minder....

Ik ben nu alweer bang voor de menstruatie die er waarschijnlijk in 1 van deze dagen weer aankomt....
 
Quote
RE: wie ook ovulatiepijn/hevig menstruatie?
Juulmvjens  schreef op: 08-01-2014 19:13:32
Ja hier ook steeds heftiger wordende menstruaties zonder pil. Ik lekte meerdere keren per dag binnen 10 minuten door een superplus tampon, maandverband en kleding heen.
Verder was ik bijna 2 weken ongesteld, had ik het gevoel dat mijn binnenwerk eruit viel en ernstige moordneigingen.

Reguliere pillen werkten niet, ik bleef tussendoor ook vloeien. Ik heb Marvelon, Femodeen, Microgynon 50 en nog eentje gehad. Deed allemaal niets.

Nu slik ik sinds een jaar de Zoelypil en sindsdien gaat het goed. De oestrogeensamenstelling schijnt anders te zijn dan die van de klassieke anticonceptiepillen (volgens mijn HA).
Ik slik 'm 3 maand door, ben dan een klein beetje ongesteld en dan is het alweer over. Geen tussentijdse bloedingen en moordneigingen meer!
 
Quote
RE: wie ook ovulatiepijn/hevig menstruatie?
Meanne  schreef op: 08-01-2014 19:18:09
Ik slik ook geen pil maar aan m'n hoofdpijn te merken komt het binnenkort weer!

dag 1 lijkt het wel of continu weeen heb
 
Quote
RE: wie ook ovulatiepijn/hevig menstruatie?
Xsara  schreef op: 08-01-2014 20:17:39
ik was 9 toen ik voor het eerst menstrueerde, erg hevig ook al.. op de middelbare school vaak thuis vanwege de buikpijn, op mijn 12e al bij de vrouwenarts om te kijken of alles goed was. Vanaf die dag kreeg ik femex, voor die tijd hielp het... ik was 17 en ging aan de pil, ik gebruikte de femex erbij en zo ging het jaren door, tot in ik 2001 een herseninarct kreeg, waarschijnlijk door de pil dus geen pil meer en hup verschrikkelijke buikpijn... zo heb ik jaren doorgesukkeld, 3 zwangerschappen en 2 kinderen verder heb ik 3 jaar geleden weer bij de gyn. gelegen, geen afwijkingen maar hevig bloeden een mini operatie zou helpen maar dat leek me wel erg dramatisch. toch weer niks gedaan, ondertussen kreeg ik zelfs morfine tegen te pijn want ik zou een maagverkleining krijgen en dan mag je geen diclofenac achtig middel meer. maar wat gebeurde er zonder dat ik hier op head gerekend........ door het afvallen waarschijnlijk heb ik geen hevige mensruaties meer, ten minste, ze zijn nog hevig maar minder. ik ben nu ook bijna 40 jaar en kan een gewoon maandverband in, of een OB zonder dat ie eruit komt zetten. Buikpijn is te doen, ben net helemaal clean van de morfine (ivm hernia moest ik afkicken) maar ik gebruik nu dus alleen 2 diclofenac (ja met maagbeschermer voor de bezorgde ml-ers ) dus al met al eindelijk een controleerbare ongesteldheid.. die eigenlijk vanzelf makkelijker is geworden.. Nu moet ik zeggen dat ik onregelmatiger dan ooit ben, van 23 tot 35 dagen maar niet meer zo hevig, ik hoop dat ik al in de pre overgang ben, kan niet wachten tot ik er klaar mee ben....

dus weinig advies maar veeel herkenning..
 
Quote
RE: wie ook ovulatiepijn/hevig menstruatie?
Mvi  schreef op: 08-01-2014 20:23:13
ben dus helaas niet de enige! ik werk in een ziekenhuis en draag witte broek en jasje, tot nu toe gelukkig nog niet doorgelekt, maar ben bang dat dat eerdaags gaat gebeuren ook wil ik zo niet de zomervakantie in gaan en last but not least, er blijft zo weinig tijd over voor de ahum gezellige contacten tussen de lakens, ik wil mijn lijf rust geven in de tussenliggende dagen, is toch te gek voor woorden voor een jonge blom van bijna 40 mss dan toch wer aan de pil maar daar gaat mijn libido van achteruit en hoofdpijn is terug...zucht....
 
Quote
RE: wie ook ovulatiepijn/hevig menstruatie?
Xsara  schreef op: 08-01-2014 20:30:28
maar heb je al met de gyn, gsproken over een alternatief... je moet dan een dagboek bij houden van je cyclus en dan zien zij hoe heftig het is. dan kunnen ze een operatie uitvoeren en dan ben je er ook vanaf.... of een middel waardoor de menstruatie minder hevig wordt of juist een andere soort pil.. ik zou als ik jou was het echt nog niet opgeven hoor... misschien heb je wel een vleesbom oid... ik zou er echt naar laten kijken...
 
Quote
RE: wie ook ovulatiepijn/hevig menstruatie?
Saskia70  schreef op: 08-01-2014 20:30:51
Vervelend he..  ik had het ook, hevige menstruaties en nu heb ik een mirena spiraaltje en ik ben nauwlijks meer ongesteld. Misschien is het wat voor jou! Sterkte! 
 
Quote
RE: wie ook ovulatiepijn/hevig menstruatie?
Mvi  schreef op: 08-01-2014 20:37:36
ben heel flauw maar vindt het ook en beetje eng om hiermee naar de ha te gaan, maar weet dat het wel moet 
 
Quote
RE: wie ook ovulatiepijn/hevig menstruatie?
Saskia70  schreef op: 08-01-2014 20:40:03
Is niet flauw hoor, ik kan het me best voorstellen, maar toch de stoute schoenen aan doen en gaan! Wie weet wat de ha voor jou kan doen  (misschien kan er een goede vriendin mee? )
 
Quote
RE: wie ook ovulatiepijn/hevig menstruatie?
Mama_loontje  schreef op: 09-01-2014 11:02:23
ik heb het ook gehad op me 18 kreeg ik de prikpil en ik werd het niet meer
de pijn was dus ook weg.
Na dat ik gestopt was was ik meteen zwanger  tot 3 keer op nieuwe.
Nu wilden ik hetweer hebben maar de rpik pil werkte neit meer zo als
voor heen en ben toen oven gestap op de pil nu woord ik het netjes na
3 weeken 2 dagjes ong nouw ja je moet goed kijken want met een inleg
kruisje red ik het mee ik krijg nu een keer een kramp soort teken van hee
ik kom er aan dus doe wat om en ja ik kan de klok op geljk zetten een half
uurtje vind ik dus bloed  dus blijkbaar ben ik er oven heen gegroeit of iets
 
Quote
RE: wie ook ovulatiepijn/hevig menstruatie?
Satekroket  schreef op: 09-01-2014 11:06:11
De huisarts moet je doorsturen naar een gyneacoloog om in ieder geval even een echo te maken om uit te sluiten dat je een vleesboom hebt.
En dan met de gyn. overleggen wat de beste oplossing is. Mirenaspiraaltje is de oplossing voor je probleem. Of je er tegen kan en of het bij jou helpt is een kwestie van proberen, dat ding kan er ook weer uit.
(ken het probleem van de witte broek....!)
 
Quote
RE: wie ook ovulatiepijn/hevig menstruatie?
Anmv3  schreef op: 09-01-2014 11:47:15
Bij mij werkt Aleve voor menstruatiepijn erg goed !
Ik heb aantal jaar geleden een nova sure behandeling gehad, maar laatste
tijd wordt de buikpijn weer erger helaas..Maar als ik goed om de 8 uur een aleve neem
heb ik bijna geen last ! ook de bloeding wordt hierdoor verminderd.

 
Quote
RE: wie ook ovulatiepijn/hevig menstruatie?
Dani  schreef op: 09-01-2014 13:35:45
ik had dat ook , echt krom liggen van de pijn..
sinds de spiraal niet meer ongi geweest , deze maand heb ik hem 2 jaar!! heerlijk!
 
Quote
RE: wie ook ovulatiepijn/hevig menstruatie?
Lin77  schreef op: 09-01-2014 14:26:53
Heftig zeg. Ik heb last van bloedverlies tussen mijn periodes door,ben op doktersadvies aan de pil en loop bij de gyn voor onderzoeken.Binnenkort krijg ik een kijkoperatie in de baarmoeder.Ze snijden dan iets,ik heb er nu een soort holte waardoor ik bloed tussendoor verlies.Tenminste men denkt dat het daardoor komt.Na deze ingreep word ik een jaar in de gaten gehouden.De afgelopen tijd ben ik diverse keren bij de gyn geweest,lig daar niet voor de lol wil zo graag van de bloedingen en buikpijn af.Ik heb 2 dochters beide met de ks geboren en waarschijnlijk is er door de laatste ks in de baarmoeder die holte ontstaan,
Maar wacht niet te lang en vraag een doorverwijzing naar de gyn
 
Quote
RE: wie ook ovulatiepijn/hevig menstruatie?
Mvi  schreef op: 09-01-2014 15:13:47
hee, ik heb ook 2 ks ghad, zou mss daardoor kunnen komen. Ga zsm naar de dokter.
 
Quote
Navigatie


Reageren op wie ook ovulatiepijn/hevig menstruatie?
Naam
Bericht