Menu
 

Topic:

een korte update.

Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 07-12-2013 11:40:06
Hoi meiden
Ja wilde je toch wel even laten weten hoe het gaat? We hebben een knallend sinterklaasfeest gehad bizar gewoon en ben stik blij dat degrote heren volgend jaar niet meer geloven hahaha.
Ik geniet nog volop va de boodschappen etc ben er zo onwijs blij mee.
Het weekgeld isdeze week iets naar beneden gegaan maar goed ik hoefde geen medicatie te halen en luiers en doekjes hadden we dus ja alleen babyvoeding gehaald.. dus eigelijk een ernorme luxe voor ons hahaha
Uietraard heb ik veel hulp van mamajente en sissy en anne . Moet jullie ook heel eerlijk zeggen dat door de warmte en liefde die ik heb mogen ontvangen dat dat mij overeind heeft gehouden. De zorgen die blijven hoor ik durf dat bijna niet te tikken maar we zijn nog bang en weten nog niet wat er echt gaat gebeuren tot op heden nog steeds geen bericht van de bijstand gehad.
Gister belde mijn moeder op. En ja aangezien wij dus niet die kanten opkomen deed ze maar geen kerstcadeatje kopen voor de kdinderen. Prima maar voelde wel even rauw. En zo gebeurt er erg veel. Voor de rest voelen de kids het naar mijn idee haarfijn aan. Maar goed we blijven streng. Ik kwam er vorige week ook achter dat er dus meerdere gezinnen die net als ik in dezelfde situatie zitten. Alleen ja die doen er dan nog zaken naast en nee ik durf dat niet ook inv je naar mijn idee alles weggooit en heb 3 kinderen..
N is inmddels bij de stichting vicentius vrijwilligerswerk aan het doen. Dat is ook de stichting die de voedselbak ondersteunt zeg maar dus ja dat voelt voor n goed zodat hij toch iets terug kan doen. Wel heb ik meteen een vraag wie er eventueel iteresse heeft in die snoepjes van de goodies alleen dezesmelten op d tong zal straks een foto plaatsen heb er 40 doosjes van staan gister van de vb gehad en nee die zijn nog niet over de datum hahaha eind januari. Zal sis vragen om de foto straks te plaatsen want daar heb ik geen kaas van gegeten. Hahaha. Zo dit was mijn jorte update ga nu snek de heren in het gereel brengen.
 
Quote
Navigatie
RE: een korte update.
Miesje  schreef op: 23-12-2013 21:28:33
<3 heerlijk genieten meid
 
Quote
RE: een korte update.
Sabje Mv Jm En ??  schreef op: 23-12-2013 21:30:03
Schat zo zie je maar dat je gewoon de hele maand door komt.
Tijdens de hele aanvraagt.

Zelf zonder weekgeld red je het met je gezin.
Geniet van de feestdagen,zou helemaal top zijn als morgen de brief van de bijstand op de mat valt
Dan is de kerst helemaal top.

Niet je hoofd laten hangen he.
Want de afgelopen weken heeft het leven je echt laten zien.
Dat het allemaal goed komt
Alleen soms moet je even geduld hebben
 
Quote
RE: een korte update.
Debby1977  schreef op: 23-12-2013 21:31:57

Quote mama_anja:
deze heb je verdiend
wel vervelend van je moeder zeg 

je bedoelt uitnodigingen op facebook
hoe open heb je je facebook staan ik ben niet te vinden (tenzij je via een ander doet)
als je ze niet wil hebben gewoon weigeren



Ik kan jouw naam intoetsen en ik vind je meteen hoor
 
Quote
RE: een korte update.
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 23-12-2013 21:32:53
Jawel sabje maar begon al weer last van paniekaanvallen te krijgen en toen las ik van esther en toen ging er een knop om zo van verdomme veroch nee klaar leven en leven kijk naar die vrouw die haar zoon en man achterlaat. Dus ben van de week eigelijk door esther met beide benen op de grond gezet want heel eerlijk ik was weg aan het gaan. En toen ja dit verrotte klote bericht en dan bam!!
 
Quote
RE: een korte update.
Debby1977  schreef op: 23-12-2013 21:35:39
Fijne kerstdagen meid.......jullie komen er wel.........hou je hoofd omhoog!
 
Quote
RE: een korte update.
Anne  schreef op: 23-12-2013 21:39:52
 
Quote
Navigatie


Reageren op een korte update.
Naam
Bericht