Menu
 

Topic:

Zal ik het doen?

Grietje  schreef op: 05-12-2013 22:00:27
Ik ben benaderd door een professionele fotograaf om een test fotoshoot te doen. Hij doet commerciele foto's, voor advertenties enzo, geen mode. Hij kan allerlei soorten types gebruiken en hij dacht dat ik wel in aanmerking zou kunnen komen voor betaalde opdrachten. Hallo, ik ben 37 hoor, geen 16 meer . Maar is toch geinteresseerd. Ik heb 'm uiteraard gegoogeld en z'n linked in pagina bekeken. Het is een Amerikaan die inderdaad hier in Nederland een fotostudio heeft en regelmatig modellen fotografeert voor grote opdrachtgevers. Het is/lijkt dus niet fake. De testopnames zijn in Amsterdam, buiten of in het Hilton. Ik mag iemand meenemen. Het klinkt dus wel betrouwbaar. Is het heel gek als ik zeg dat ik nieuwsgierig ben en best professioneel op de foto wil? Zou ik het doen? Het kost me niets. Het is weer eens heel wat anders dan ambtenaar en moeder zijn. Maar stel dat het toch niet te vertrouwen is. En bovendien heb ik helemaal geen tijd voor een tweede carierre als model, mocht ik uberhaupt door de test komen.

Hihi, wat een overpeinzingen zo.
 
Quote
Navigatie
RE: Zal ik het doen?
Ma Dalton  schreef op: 06-12-2013 20:22:51
Je bent ongetwijfeld een hele mooie meid. maar als het te mooi is om waar te zijn... Dan is het dat ook meestal
 
Quote
RE: Zal ik het doen?
Claudje  schreef op: 06-12-2013 20:26:31
Niet doen!

Echt niet!
 
Quote
RE: Zal ik het doen?
Grietje  schreef op: 06-12-2013 21:40:55
Bedankt voor jullie kritische reacties. Ik ga het zrker nog wat uitgebreider onderzoeken. Cammen doe ik sowieso niet , zeker niet met een vreemde. 
 
Quote
RE: Zal ik het doen?
Jacq40  schreef op: 07-12-2013 01:39:28
Je krijgt de uitnodiging via jouw Facebookfoto?? Dat is al vaag want hoeveel mensen hebben hun eigen foto als profielfoto..????

Dan heb je volgens mij niet een proffesionele fotograaf te pakken.

Maar ik weet het ook niet hoor, kijk maar uit...
 
Quote
RE: Zal ik het doen?
Mirdepir  schreef op: 07-12-2013 04:21:40
had eerder gereageerd maar uitnodiging via Fb....... Was ervan uitgegaan dat je hem al ergens eerder ontmoet had.
Bel hem eens op, klopt nummer met nummer op website?
bel paar castingbureau's etc, check hem.
 
Quote
RE: Zal ik het doen?
Ma Dalton  schreef op: 14-12-2013 02:59:55
Hoe is het afgelopen?
 
Quote
RE: Zal ik het doen?
Grietje  schreef op: 16-12-2013 14:16:26
De afspraak is pas de 28e. Ik heb hem nagetrokken en referenties opgevraagd. Hij is inderdaad wie hij zegt te zijn: een freelance fotograaf die opdrachten doet voor commercials. Hij kan altijd nieuwe modellen gebruiken van verschillend pluimage (bijv. casual, zakelijk). Maar ik beslis of hij de foto's mag gebruiken en ik kan die toestemming ook altijd weer intrekken. Ik denk dat het wel een leuk uitje kan zijn, iets wat ik nog nooit eerder heb gedaan (en ik ben best avontuurlijk aangelegd). Dus ik denk dat ik het wel doe maar ik neem iemand mee.
Ik zal laten weten hoe het was, een fiasco of juist geslaagd. En als ie echt mooie foto's maakt, dan show ik er wel eentje hier .

 
Quote
Navigatie


Reageren op Zal ik het doen?
Naam
Bericht