Menu
 

Topic:

narcose

Ingrid  schreef op: 03-12-2013 19:52:57
Mijn zoontje van 3 is vorige week onder narcose geweest voor peg plaatsen en maag darm onderzoek. Hoelang heb je last van narcose . Hij is zo in en in wit en hangt veel bij mij of op de bank. Slaapt 's middags ruim 3 uur en 's avonds slaapt hij rond 7 uur. Hij speelt ook wel tussen door.
Is dit normaal na narcose (ingreep duurde ongeveer 1 uur).

En dan nog een vraag wanneer moet ik aan de bel trekken. Ik moest zijn temp in de gaten houden doe ik nu 1 x per dag 's avonds. zondag 37,8 maandag 37,9 en vandaag 38,1 . Hij is ook verkouden. Ik zal morgen dit ook even overleggen met kinderthuiszorg.
Vrijdag moet ik pas naar de peg verpleegkundige in het ziekenhuis en die week erop een bel afspraak met maag/darm arts over de uitslagen.
 
Quote
Navigatie
RE: narcose
Angelique  schreef op: 03-12-2013 19:56:52
ff overleggen morgen kijken wat hun zeggen
normaal kan je best dikke week of langer last hebben van narcose
maar zijn emp loopt ook iets op die combi denk ik toch dat t niet de narcose is
 
Quote
RE: narcose
Mamsie  schreef op: 03-12-2013 19:58:14
Narcose kan indedaad best wel even duren voor dat uit je lijf is.
Ik heb er zelf altijd behoorlijk lang last van.

Ik verwacht niet dat de verhoging van de narcose komt, maar meer van de verkoudheid, maar ik ben geen dokter.
Heeft hij ergens pijn?
Geneest de wond goed?
Als je heniet vertrouwd zou ik gewoon even bellen, maar over het algemeen als er een infectie zit schiet de koorts omhoog bij kinderen, maar goed er zijn altijd uitzonderingen..

Sterkte met hem hoor!!!
 
Quote
RE: narcose
Ingrid  schreef op: 03-12-2013 20:08:00
De wond ziet er heel mooi uit. Er zit nauwelijks wat aan het gaasje bij het verschonen. Hij geeft ook niet meer pijn aan. Juist minder.

Ik vermoed zelf geen ontsteking als ik naar de wond kijk. Maar ik vind zoiets heel moeilijk omdat hij vrij hoge pijngrens heeft. Hij zegt niet snel dat iets pijn doet.

Ik maak mij geen grote zorgen maar vind het wel moeilijk. Zal morgen even overleggen met kinderthuiszorg. Hij ligt nu heerlijk in dromenland.
 
Quote
RE: narcose
Mama_anja  schreef op: 04-12-2013 18:46:53
ik zou dit overleggen met de thuiszorg wat je moet doen want het kan zijn dat door de peg virussen. bacterien er in zijn gekomen
klachten van een narcose kan tot eventueel een jaar duren voor ze echt verdwenen zijn 
hij is zwak en heeft weinig weeerstand het is logisch dat hij moe is  maar als je het niet vertrouwt of je moeder gevoel andere dingen zegt zou ik contact op nemen met de thuiszorg of eventueel ziekenhuis
 
Quote
RE: narcose
Ingrid  schreef op: 04-12-2013 20:28:56
De thuiszorg was vandaag pas laat er. Maar heb met hun overlegd. De wond ziet er erg mooi uit. Maar de verzorging deed vandaag wel meer pijn dan gisteren. Vanavond moest ik de temp weer meten. Want ze zei tja 38,1 etc en in combinatie hoe de buik eruit ziet vond ze het niet als een ontsteking lijken. Morgen komt ze vroeg terug (al voor 8 uur) En dan overleggen we even weer of de arts gebeld moet gaan worden.

Vanavond was het 37,8 .
 
Quote
RE: narcose
Ingrid  schreef op: 04-12-2013 20:37:19
Ik weet het gewoon niet. Ik vind nu verhoging best wel moeilijk omdat de peg er ook nog niet zo lang zit. Het kan natuurlijk ook dat de verhoging er niet mee te maken heeft. Hij heeft best wel vaak verhoging of koorts. Ik wacht morgen vroeg even af en dan even aankijken of ik moet bellen of dat ik wacht tot vrijdag (moeten we op controle)
 
Quote
RE: narcose
Monica Mv 2  schreef op: 04-12-2013 20:46:37
Als ik het zo lees denk ik ook niet aan een ontsteking maar meer aan het last hebben van zijn verkoudheid in combinatie met de peg plaatsing.

Mijn dochter heeft enorm lang last gehad van de narcose. Mijn zoontje merk je zelden wat aan, die gaat door en door en slaapt smiddags wel een uurtje op de bank dan.

Ik zou als ik jouw was gewoon morgen even naar het ziekenhuis bellen en het voor de zekerheid navragen, al is het maar voor je eigen geruststelling

dikke knuf
 
Quote
RE: narcose
Ingrid  schreef op: 04-12-2013 20:51:49
Jeetje sis. Maar goed dat je moeder het zo goed aanvoelde. Weet even niet wat ik daar op moet zeggen. Ja en dat is ook iets wat ik heb niet iedereen reageert hetzelfde op een ontsteking.

Ja monica aan de ene kant denk ik ook niet meteen aan een ontsteking maar ik weet het niet voor 100 % zeker. Denk dat ik toch morgen maar gewoon even het ziekenhuis bel . Gewoon even zekerheid.
 
Quote
RE: narcose
Ingrid  schreef op: 05-12-2013 21:39:55
Helemaal vergeten te melden hoe het is vandaag. Heb vanmorgen even contact gehad. Hun denken ook niet meteen aan een ontsteking. Ze hebben er vertrouwen in dat het tot morgen kan wachten. Morgen om half 3 moeten we op controle in het ziekenhuis en dan moeten we ook beginnen met draaien van de sonde. (ik zie er wel tegen op. Hopelijk doet hem dat niet te veel pijn)
 
Quote
RE: narcose
Jen9  schreef op: 05-12-2013 22:46:04
Piloten mogen een jaar lang niet vliegen na narcose.... Du je hebt erg lang last van een narcose... althans dat kan.

Bij twiifel wel altijd even navragen.
 
Quote
RE: narcose
Ingrid  schreef op: 06-12-2013 17:14:45
We zijn vanmiddag geweest. Er zit geen ontsteking. Wond ziet er heel mooi uit. De peg verpleegkundige heeft mij ook nog wat tips gegeven. Ik hoef nu ook niet meer met hem te vechten om te douchen , hij mag weer lekker in bad. Ze hebben nu gedraaid en gedompeld , dit met behoorlijk wat traantjes. Nu iedere dag draaien en dompelen . Nu is hij weer heerlijk aan het spelen mijn grote stoere bink
 
Quote
Navigatie


Reageren op narcose
Naam
Bericht