Menu
 

Topic:

geluk gehad :-0

Ma Dalton  schreef op: 26-11-2013 17:20:31
pak  bij mijn 4 jarige de ipad weg van tafel.. sta zelf naast mijn baby van 10 maanden.. doet die een flinke sprong naar voren in zijn stoeltje ( wist niet eens dat hij zover kon komen) en grijpt zo mijn grote mok koffie die ik net had gezet.. alles over de tafel..
flink over de baby.. oh wat een geluk gehad.. kindjes velletje was wat rood, maar meeste trok ook meteen al weg. nu een uurtje later heeft hij nog een paar lichtroze vlekjes op zijn bui ik stond er gewoon naast.. . ik denk dat ik geluk heb gehad dat de eerste golf eerst via de tafel naar hem toe is gestroomd,. dat dat net een paar graden heeft gescheeld..
oh.. zegt mijn oudste,nou mama, je moet natuurlijk ook je koffie niet zo neerzetten. en was je met ons ook zo onvoorzichtig?.  njoh, IK zag mezelf op de eerste hulp.. dat zij toch echt die knullige ongelukjes. waar je heel veel schade van kunt hebben.

ik ben nog wat van slag, en nu baby een tukje doet de enorme koffievlekken uit de creme vloermat aan het halen.
 
Quote
Navigatie
RE: geluk gehad :-0
Jolanda1974  schreef op: 26-11-2013 17:27:53
Wat schrikken zeg..! Hou hem maar goed in de gaten. Maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Kan iedereen overkomen..
Sterkte 
 
Quote
RE: geluk gehad :-0
Onsjanneke  schreef op: 26-11-2013 17:28:20
He bah, een ongeluk zit in een klein hoekje.

Gelukkig goed afgelopen, ik ben na zo'n actie ook wel een tijdje van slag. Zal wel normaal zijn
 
Quote
RE: geluk gehad :-0
Marjolein852  schreef op: 26-11-2013 17:33:11
Geluk gehad!

Wij hadden het op vakantie. Mijn oudste was toen 7 maanden. Op het balkon stond een tafel met kleed erover. Wij dus kleed weggehaald, bang voor omvallen van koffie e.d.

Goed; verse koffie op tafel, gaat mijn dochter staan onder de tafel. Had zich opgetrokken aan de tafelpoot. Nou was de tafel zo'n 'gaas'geval. Alle hete koffie door de gaatjes.. Kind opgepakt direct naar de douche.. Gelukkig alleen een beetje rood..

Denk je alles goed te doen. Kleedje weg, koffie in het midden van de tafel.. Hou je toch geen rekening met een kindje van 7 maanden die zich optrekt aan een tafelpoot?  Ze liep goed los met 9 maanden..

 
Quote
RE: geluk gehad :-0
Zijlijn  schreef op: 26-11-2013 17:33:21
wat een schrik!
gelukkig goed afgelopen!
hier liep dat ooit minder gezellig af met thee die hoop stond en een kindje dat ineens sprong
een volgende keer (die er hopelijk niet komt) wel meteen ff je kindje onder de douche met lauw-koud water.
 
Quote
Navigatie


Reageren op geluk gehad :-0
Naam
Bericht