Menu
 

Topic:

Quad Baby Born??

Hope  schreef op: 15-11-2013 22:30:43
Ik zocht voor 5 december eigenlijk een afstandbestuurbare auto van baby Born voor mijn dochter. Meende dat ik die wel eens gezien had. Maar nu kan ik alleen de quad vinden die echt met afstandsbediening rijdt.

is er iemand die hem in huis heeft en mij kan vertellen hoe groot de pop is die er op past? Ze heeft nl geen echte babyborn maar wel zat andere poppen in verschillende maten. Dus ik wil weten of die er dan op passen. 

Of is het sowieso geen leuk kado en heeft ze er niets aan? 

Nu nu speelt ze steeds met een bestuurbare auto van haaR broer. Vandaar dat ik op het idee kwam. Ze is 6 jaar overigens.
 
Quote
Navigatie
RE: Quad Baby Born??
Niki  schreef op: 15-11-2013 22:36:09
Bij de kruidvat zie ik hier steeds een grote witte auto staan voor baby born. Geen idee of ie ook afstandbestuurbaar is?
Maar daar kosten ze 25 euro, zag ze in de speelgoedwinkel ook maar weet daar de prijs niet van. Lijkt mij dat andere poppen ook moeten passen. Succes!
 
Quote
RE: Quad Baby Born??
Martinerombouts  schreef op: 16-11-2013 07:50:12
Hier hebben we de quad met de echte babyborn, past prima.groter zou niet passen denk ik iets kleiner wel, omdat je de pop vastklikt met de rug in een houder.Is op zich wel een leuk ding, alleen maakt lawaai met rijden en er moeten heel veel batterijen in(8 of 12?)Mn dochter heeft m gekregen maar is er zelf nog iets te klein voor om het echt leuk te vinden, ze is nu 2, 5 jaar.
De auto heb ik ook al vaker gezien bij verschillende winkels.Wij hebben de quad bij blokker gekocht 25 euro, was toen goedkoopste.
 
Quote
RE: Quad Baby Born??
Macife  schreef op: 16-11-2013 08:11:27
je klikt idd de pop vast dus echt groter niet echt

hier heeft ze hem gekregen geloof ik met 2 of 3 jaar..denk 3 jaar, maar als ze er 3 keer mee gespeeld heeft is het veel..
 
Quote
RE: Quad Baby Born??
Hope  schreef op: 16-11-2013 12:50:05

Hm, daar ben ik dus ook zo bang voor, dat zo'n ding weer in de kast terecht komt. Ik weet gewoon niet meer wat ik moet kopen geloof ik. Wil niet teveel zooi in huis halen en het liefst spul kopen waar ze ook echt mee speelt.

"Probleem" is dat haar broer vroeger veel Playmobil had, waar hij vervolgens niets mee deed. Dus ik heb alles uiteindelijk weer verkocht via marktplaats. En nu heeft zij wel 3 dingen van Playmobil op haar lijstje staan! Die quad of auto stond er al eerder een keertje op, en er staat zo'n make-up hoofd op. Ook zoiets, volgens mij speelt ze daar 3 keer mee en dan is het ook wel klaar.

Pffft.....vind het lastig! Las hier laatst een topic waarin iedereen al helemaal klaar was met kadootjes kopen, ik moet nog beginnen!

 
Quote
RE: Quad Baby Born??
Mvl&d  schreef op: 16-11-2013 13:20:47
Koop een pak luiers in het kleinste babymaatje. Gegarandeerd een succes !
 
Quote
RE: Quad Baby Born??
Anmv3  schreef op: 16-11-2013 13:49:00
Mijn ervaring is dat ze met die grote dingen niet zoveel doen.
Ze willen liever veel kleertjes en luiertjes..Een dokterssetje is trouwens hier ook een hit !
Nu heb ik zelf overigens wel het nieuwe badje van de pop gekocht, omdat ze
dat zoooo graag zou willen krijgen moet nog maar zien of ze daar ook echt
zoveel mee gaat doen..
 
Quote
Navigatie


Reageren op Quad Baby Born??
Naam
Bericht