Menu
 

Topic:

Wie werkt BIJ uitzendbureau?

Ano  schreef op: 14-11-2013 12:55:06
Wie werkt er BIJ een uitzendbureau, dus niet vòòr een uitzendbureau?

Het contract van mijn vriend is niet verlengd en kwam dus zonder werk. Hij kijkt op de site van alle uitzendbureau's die er zijn en reageert op passende vacatures. Vaak belt het uitzendbureau heel enthousiast en moet hij er heen om zich in te schrijven.

Maar daarna hoort hij niks meer.. Hij belt ze op om te vragen wanneer hij aan het werk kan, maar dan op eens is het rustig en is er nog weinig enthousiasme van hun kant..

Nou vraag ik me af, verdient een uitzendbureau op zo'n inschrijving? Dus dat ze vacatures op hun site zetten, mensen laten komen om in te schrijven en vervolgens hoor je niks meer?

Erg frustrerend..
 
Quote
Navigatie
RE: Wie werkt BIJ uitzendbureau?
Onsjanneke  schreef op: 14-11-2013 13:26:40
Ik denk niet dat een uitzendbureau daar geld voor krijgt, volgens mij krijgen ze pas betaald als een bedrijf een werknemer inhuurt.

Als ik je vriend was zou ik bij de uitzendbureau's langs gaan. En dan vragen waarom hij geen reactie heeft gehad. Als ze zijn gezicht zien word het wat persoonlijker, en kunnen ze het niet met een vage afwijzing afdoen.

Bovendien komt het ook een stuk gemotiveerder over dan bellen of mailen.

En wie weet hebben ze tips over wat hij zou unnen doen, vacatures waar ze nog mensen voor zoeken en waar hij zelf niet aan gedacht heeft??

 
Quote
RE: Wie werkt BIJ uitzendbureau?
Ano  schreef op: 14-11-2013 14:03:46
Hij kijkt dus ook bij uitzendbureau's die niet in de buurt zitten, dan maar wat langer rijden als hij maar werk heeft. Dus iedere keer 'even' bij het uitzendbureau langs rijden is ook niet echt makkelijk...

En als hij ze belt dan zeggen ze dat er op het moment geen werk is, terwijl hij daar in de eerste instantie heen is gegaan omdat hij gereageerd heeft op een vacature op de site en zij hem hebben uitgenodigd om langs te komen..
 
Quote
Navigatie


Reageren op Wie werkt BIJ uitzendbureau?
Naam
Bericht