Menu
 

Topic:

te min?

Pacific  schreef op: 13-11-2013 15:36:16
Wat vinden julliehier nu van? Net een discussie met schoonouders gehad en gisteren al met manlief.

Door nogal wat financiele tegenvallers was/ben ik gedwongen om extra te werken. Manlief heeft een goede betaalde baan maar onze vaste lasten zijn dooromstandigheden absurd hoog en zijn salaris gaat dan ook op aan de vaste lasten. Ik werk op zaterdag en om de week op zondag. Nu heb ik er dus voor 2 dagen een baan bij doordeweeks. Geen hoog salris maar goed alelsbeter dan niks toch?  Maar het is dus een baan in de keuken van een groot verzorgingstehuis met restaurant. Kotm overigens wel meer bij kijken dan servies uit en inruimen van de afwasmachine Ik ben best wat gewend maar het is best een pittige baan(fysiek).  Vind het dus knap van mezelf dat ik dit erbij doe en ik heb een vast uren contract! Maar het enige wat ik hoor, zo'n baan ga je toch niet doen met jouw opleiding, wat is dat nu voor baan, verdiend toch niks, schaam je je er niet voor enz. en dat gaat zo maar dooren ook heel minachtig, mn schoonouders ook, je gaat toch niet in een keuken werken.

Maar debanen liggen in deze niet voor het oprapen en vastecontracten al helemaal niet. Is het nu zo min dat ik alles aanpak wat ik kan krijgen? Ik werkte hier al met een andere funstie en deze kwam vrij dus gelijkwerk van gemaakt.
 
Quote
Navigatie
RE: te min?
Saskia70  schreef op: 14-11-2013 08:15:14
Ik sluit me ook bij de anderen aan en vind het superknap hoe je hiermee omgaat!  en.. plezier in je werk is ook heel belangrijk. Ik werk ook in de huishouding en tja volgens sommigen ook onder mijn niveau maar ik heb werk, ik heb plezier en verdien hiermee mijn eigen brood. 

Dus.. heel veel plezier vandaag! 
 
Quote
RE: te min?
Blauwtje  schreef op: 14-11-2013 08:48:47
meis dit zegt zoveel meer over hen dan over jou...
Niks anders dan respect voor jou!
 
Quote
RE: te min?
Jen9  schreef op: 14-11-2013 08:59:17
Ik heb PABO en een post-HBO-opleiding, en nu.. nu werk ik met veel plezier n de kinderopvang...  Gelukkig heb ik dit nog nooit gehoord. En ik vind t hartstikke leuk!

Niks geks aan, vind het juist te respecteren wat jij doet!
 
Quote
RE: te min?
Queen@home  schreef op: 14-11-2013 10:10:24
Ik vind het juist superknap van je! Als meer mensen zo'n positieve instelling zouden hebben!!
Mijn man is ook zo'n type, als hij maar werk heeft, of het nou achter de vuilniswagen is of wat dan ook, het maakt hem niet uit! Nu is hij vertegenwoordiger, maar hij heeft ook al vele baantjes gehad. 
 
Quote
Navigatie


Reageren op te min?
Naam
Bericht