Menu
 

Topic:

Gratis parkeren Naturalis?

Lot  schreef op: 08-11-2013 10:03:04
Mijn kinderen gaan morgen een middagje met hun vader naar Naturalis. Ik zet ze daar af en ga zelf de stad in. Kan ik bij Naturalis in de buurt gratis parkeren? En is het daarvandaan te lopen naar de stad? Nog leuke winkeltjes in Leiden die ik niet moet missen (heb er zelf 3 jaar gewoond maar dat is al even geleden ;-) )?
 
Quote
Navigatie
RE: Gratis parkeren Naturalis?
Mie  schreef op: 08-11-2013 10:53:34
De keer dat wij naar Naturalis waren hebben we bij het ziekenhuis geparkeerd, niet heel goedkoop maar wel overdekt en er gaat vanaf daar vastw el een bus naar het centrum. Volgens mij is het een flinke trippel te voet.
 
Quote
RE: Gratis parkeren Naturalis?
Femke  schreef op: 08-11-2013 13:08:12
sorry het is het vrij ver buiten het centrum ook nog betaald parkeren, gaat in zones, hoe dichterbij  hoe duurder....Bij natrualis ook betaald parkeren.Tegenwoordig zet ik hem gewoon bij de molen de valk neer, lekker dichtbij maar wel betalen. Vroeger zette ik hem nog weleens in de digros garage, dan moet je wel ook even boodschappen doen en dan kreeg je een munt voor het eerste uur gratis...

Dus als ik jou was zou ik ze afzetten en dan lekker naar molen de valr rijden en daar beginnen met shoppen. In leiden moet je sowieso ver lopen in het centrum, je hebt de bree straat en de haarlemmerstraat...die lopen paralelel en zijn heel lang, niet echt een centrum maar meer twee lange winkelstraten.

Wat een optie zou zijn is met de trein..rechtsaf centrum, linksaf naturalis voor naturalis moet je dan wel zeker 15 min lopen, voor het centrum iet minder.
 
Quote
RE: Gratis parkeren Naturalis?
Femke  schreef op: 08-11-2013 13:08:59
tjeemig wat een typfouten...hoop dat je het begrijpt..
 
Quote
RE: Gratis parkeren Naturalis?
Lot  schreef op: 08-11-2013 14:10:34
Dank allemaal, hier ben ik al mee geholpen hoor! Zet ik hem eerst bij het tankstation, dan kan ik nog even met ze mee naar binnen naar Naturalis (heb toch een museumjaarkaart) en dan zet ik hem daarna bij de molen de Valk of op een ander betaald parkeerterrein. Vind het vooral zonde om twee keer te betalen voor parkeren maar heb ook niet zo'n zin om een eind te lopen naar de stad .
ik heb op de Morsweg gewoond, daar was dacht ik ook een parkeerterrein, bij die stadspoort/brug?
Met de trein lukt niet want we moeten vanaf Alkmaar eerst nog naar Zaandam dus dat wordt weer zo'n gedoe.

en waar kon je in Leiden ook alweer leuk eten met kinderen, met zo'n buffet?
 
Quote
RE: Gratis parkeren Naturalis?
Lot  schreef op: 08-11-2013 15:32:06
Oh ja, bij de Super de Boer achter heb ik nog eens gestaan. En dan eten bij Luxor, leuk!
Dank voor de tips!
 
Quote
RE: Gratis parkeren Naturalis?
Xlente-m  schreef op: 08-11-2013 22:46:55
ik heb geparkeerd bij het lumc en vond het niet duur
 
Quote
Navigatie


Reageren op Gratis parkeren Naturalis?
Naam
Bericht