Menu
 

Topic:

TSO, is er een coördinator in de zaal?

Hope  schreef op: 17-10-2013 18:36:12
Is er iemand van jullie hier die op school de TSO regelt, of de financiën hier van? Heb wat ideetjes nodig. Bij ons is het zo dat je een abonnement af kunt sluiten, dan kost het je een euro per keer. Of je koopt een strippenkaart, dan kost het je 1,10 euro per keer. 

Nu worden de abonnementen per half jaar afgeschreven, maar dat kan best oplopen als je en aantal kids op school hebt zitten. Ook moeten alle vrije dagen, of zieke kinderen die dus niet overblijven enz. enz. bijgehouden worden. 

Daarom de vraag of er iemand hier is die dat ook regelt voor school: gebruiken jullie daar een bepaald programma voor op de pc. Of hebben jullie zelf een makkelijk systeem ontwikkeld? 

Ik ik hoop dat jullie mij op wat ideetjes kunnen brengen.
 
Quote
Navigatie
RE: TSO, is er een coördinator in de zaal?
Hope  schreef op: 18-10-2013 16:49:54
Wat een verschil in systemen! Maar ook een verschil in prijzen inderdaad. Ik vind 3,30 ook wel veel. Heb jullie verschillende sites ook even bekeken en opgeschreven, kan ik het allemaal meenemen volgende week en kunnen we er eens voor gaan zitten.

Overblijvenmetedith ziet er gebruiksvriendelijk uit. Denk dat het best handig is als zo'n systeem aangeschaft wordt, maar heb nog geen idee of er budget voor is zeg maar.

Maar alvast allemaal bedankt voor alle reacties!!
 
Quote
Navigatie


Reageren op TSO, is er een coördinator in de zaal?
Naam
Bericht