Menu
 

Topic:

Engelse Bulldog

Padefa  schreef op: 12-10-2013 07:35:00
Ben zooo op zoek naar goede tips. We hebben 2 honden, een franse Bull van 8 jaar, en een Engelse Bull van 14 maanden. Nu gaat het met de Franse altijd heel goed, luisterd, en geen gedragsproblemen. Maar de Engelse is echt zo energie vretend, wat een eigenwijs ras is dat zeg. Hij is super lief voor de kinderen, en voor ons. Maar, het probleem is dat als hij snachts in zijn bench zit, hij poept. En dat doet hij alleen maar als mijn man thuis slaapt!  mijn man is doordeweeks bijna altijd weg, slaapt dus niet thuis en dan is er niks aan de hand. Nu is mijn man gisteren weer thuis gekomen en ja hoor, hij heeft vannacht weer in zijn bench gepoept. Zou het met rangorde te maken hebben? 

We hebben al zoveel geprobeerd met hem. Hij zit trouwens in zijn bench, omdat hij alles sloopt, en onze andere hond niet met rust kan laten.  We hebben al zoveel speeltjes en kussen gekocht, alles gaat kapot en word vies. We zijn er echt klaar mee. Maar hem weg doen willen we echt niet. 

Heeft iemand een tip? Zou het te maken kunnen hebben met Mijn man die zoveel weg is en dan ineens weer thuis is?
 
Quote
Navigatie
RE: Engelse Bulldog
Debby1977  schreef op: 12-10-2013 07:38:31
Zou kunnen, kan een teken van dominantie zijn. Is hij gecastreerd? Wat dat kan nog weleens helpen bij dominantie.
 
Quote
RE: Engelse Bulldog
Padefa  schreef op: 12-10-2013 07:39:58
Nee klopt, dat is nog niet gebeurt, ga ik van de week eens voor naar de dierenarts, even informatie vragen.
 
Quote
RE: Engelse Bulldog
Debby1977  schreef op: 12-10-2013 07:43:34
Dat zou zomaar eens de oplossing kunnen zijn. Onze oude hond (vorig jaar met 14 jaar laten inslapen) begon in huis te plassen toen mijn man bij mij is komen wonen. We hebben hem toen op latere leeftijd (7 jaar) nog laten castreren en het was over. Was puur een teken van dominantie. En omdat jouw man dus de hele week van huis is vermoed ik dat hij denkt dat hij de "baas" is en op die manier zijn dominantie toont. Succes, ben benieuwd of het helpt.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Engelse Bulldog
Naam
Bericht