Menu
 

Topic:

Pff ik weet het niet meer

Jacq39  schreef op: 26-09-2013 13:35:10
Zoonlief heeft vanmorgen nieuwe buisjes gekregen. Na de operatie vertelde de KNOarts dat zijn rechteroor ontstoken was en daardoor had gebloed, ik moest thuis direct starten met de oordruppels die je normaal alleen hoeft te geven als ze een loopoor krijgen.

Het vreemde is dat juist zijn linkeroor heeft gebloed in de uitslaapkamer bewijs zit nog aan zijn oor zeg maar dus ik weet zeker dat het links bloedt. DE verpleegster zei start maar gewoon in beide oren, zat me niet lekker dus Poli gebeld en daar zeggen ze nee alleen het "zieke"oor het is toch antibiotica wat je erin stopt. Zij adviseerde de dagverpleging te bellen zodat zij kunnen overleggen met de arts. De dagverpleging zegt dus starten in het rechteroor want dat staat in dossier maar vindt het ook toevallig dat links bloedt.

Uiteindelijk zegt zij starten in rechts want dat staat in het rapport, maar door aandringen van mij gaat ze toch contact opnemen met de arts, maar het ging wel moeizaam.

Ik wil niet starten in een oor dat misschien helemaal niet ontstoken is en dan afwachten of het andere oor gaat lopen want hij heeft nooit een loopoor dus als rechts schoonblijft en ik niet behandel terwijl het wel ontstoken is kan dat last geven met de buisjes (verstopt raken door bloedkorstjes heeft hij niks aan zijn rechterbuisje).

Snappen jullie het nog?

Ben benieuwd of ze terugbelt anders bel ik zelf over een uurtje......
 
Quote
Navigatie
RE: Pff ik weet het niet meer
Onsjanneke  schreef op: 26-09-2013 13:38:08
Het klinkt als een gevallejte 'foutje van de arts'en een oplettende moeder.

Ik verwacht dat je zo teruggebeld word.

En succes met het herstel van je zoon.
 
Quote
RE: Pff ik weet het niet meer
Minou  schreef op: 26-09-2013 13:44:41
Snap je helemaal!! Eerst de zekerheid WELK oor en dan behandelen.

 
Quote
RE: Pff ik weet het niet meer
Padefa  schreef op: 26-09-2013 14:15:59
Oh hier bloedde beide oren, of is dat altijd? Wij hebben geen advies gehad om er wat mee te doen.

hoop dat je snel duidelijkheid hebt! 
 
Quote
RE: Pff ik weet het niet meer
Jacq39  schreef op: 26-09-2013 14:30:07
Zojuist teruggebeld en ik moet beide oren druppelen. Gevalletje zekere voor het onzekere denk ik maar goed daar ga ik nooit achter komen natuurlijk
 
Quote
Navigatie


Reageren op Pff ik weet het niet meer
Naam
Bericht