Marjolein852 schreef op: 22-09-2013 12:35:54 |
Komend weekend hebben wij een feestje en voor diner
wilde ik een grote pan nasi maken met kipsate (met saus, uitjes, atjar, kroepoek), maar kan ik de
sate al van te voren roosteren en dan opnieuw opwarmen? |
Quote |
Onsjanneke schreef op: 22-09-2013 12:38:27 |
Ja hoor, kan prima |
Quote |
Angelique schreef op: 22-09-2013 13:09:03 |
van te voren roosteren en dan in de pinda saus op laten warmen heeeerlijk |
Quote |
Jolanda1974 schreef op: 22-09-2013 13:14:42 |
ja dat kan zeker.. Of ook heel lekker in de saus in de oven langzaam warm laten worden onder het
alufolie. |
Quote |
Marjolein852 schreef op: 22-09-2013 14:45:28 |
Dames, bedankt.. |
Quote |
Baby2 schreef op: 22-09-2013 19:02:43 |
Toen ik het woord sate las moest ik ook direct aan Spatje en het woord scheet denken!!!!!
Hahahahahahahahahahahahaha |
Quote |
Nina_mv_owen_en_quin n schreef op: 22-09-2013 19:46:34 |
het lekkerst is om het niet helemaal gaar te roosteren en ze tijdens het feest nog een paar minuten
op de barbeque te doen, heerlijk! |
Quote |