Jessmveliah schreef op: 20-09-2013 20:59:31 |
Ik heb een taartpakket gehaald bij de hema vanmiddag. Nu zat ik de beschrijving te lezen nadat ik
het biscuit had gebakken en daar staat niks in over afsmeren met botercreme. Normaal gesproken
bekleed ik met fondant en dan smeer ik altijd af en nu moet ik het met marsepein doen, is het dan
niet nodig? Wie weet dat? |
Quote |
Jessmveliah schreef op: 20-09-2013 22:59:55 |
![]() |
Quote |
Marjolein852 schreef op: 20-09-2013 23:04:07 |
Ikmaak mijn biscuit met fun cakes. Vullingen ertussen en dan altijd afsmeren.. |
Quote |
Marjolein852 schreef op: 20-09-2013 23:04:51 |
Afsmeren kan ook met nutella en / of jam |
Quote |
Kyla schreef op: 20-09-2013 23:08:04 |
Met marsepein moet je ook gewoon afsmeren. Kan ook met nutella of (gezeefde) jam. |
Quote |
Jessmveliah schreef op: 20-09-2013 23:08:22 |
Ik doe het normaal ook idd met funcakes maar ik zag deze liggen en dacht waarom niet? Ik vroeg het
me dus gewoon af omdat ik normaal dus alleen bekleed met fondant en dan idd met botercreme. En met
nutella, mag dat ook 'neppe' zijn? ![]() |
Quote |
Marjolein852 schreef op: 20-09-2013 23:11:09 |
Tuurlijk! Ik gebruik vaak een pot hazelnootpasta van de
Aldi |
Quote |
Jessmveliah schreef op: 20-09-2013 23:15:29 |
Super, dank je wel! Ga ik morgenochtend lekker verder aan de freubel ![]() |
Quote |