Menu
 

Topic:

One Direction

Harleysmama  schreef op: 19-09-2013 17:18:27
Krijg net bericht via Facebook dat One Direction weer naar Nederland komt, 28 september start de kaartverkoop bij Ticketmaster. One Direction komt 24 juni 2014 naar Amsterdam om in Amsterdam Arena een concert te geven.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Volgende
RE: One Direction
Spatje  schreef op: 19-06-2014 13:36:37
Zag het net ook op de site van de arena. 
Vind het wel fijn.  We rijden ongeveer 2 uur. Nu mss 2, 5 uur door drukte. Dus als we om 15.30 vertrekken hebben we 3 uur en 20 minuten.  tijd zat lijkt me
 
Quote
RE: One Direction
Spatje  schreef op: 19-06-2014 13:37:39
Hoop wel dat het klopt aangezien op het ticket wat anders staat
 
Quote
RE: One Direction
Son  schreef op: 19-06-2014 13:45:31
Op site van mojo staat t ook. Als t goed is krijgen we ook nog een mail....
 
Quote
RE: One Direction
Spatje  schreef op: 19-06-2014 13:47:20
Ok son zie hem wel verschijnen
Ben der zelf zenuwachtig van
 
Quote
RE: One Direction
Son  schreef op: 19-06-2014 13:54:00
One direction komt pas om 20 uur hoor, mocht t tegen zitten .... die gasten vh voorprogramma ken ik niet eens hahaha
 
Quote
RE: One Direction
Son  schreef op: 21-06-2014 08:10:58
De mail :

Beste concertbezoeker, 

Je ontvangt deze email omdat met dit adres een of meerdere kaarten gekocht zijn voor het concert van One Direction op dinsdag 24 juni. 

Algemeen 

Op de dag van het concert ben je vanaf 12.00 uur welkom in het ArenA-gebied en niet eerder.                                                                                                                                                                                                                   

De deuren van het stadion gaan 16.30 uur open, dan kun je naar binnen. Het voorprogramma 5 Seconds of Summer begint rond 18.50 uur en het concert van One Direction is afgelopen rond 22:15 uur (tijden zijn onder voorbehoud). 

Volg de aanwijzingen van de beveiliging bij het naar binnengaan van het stadion. Bij binnenkomst vindt eerst een controle plaats, daarna word je kaartje gecontroleerd. Zorg ervoor dat je altijd je concertkaartje bij je draagt, ook als je binnen het stadion bent. Loop rustig, ga niet rennen, want hiermee breng je jezelf maar ook anderen mogelijk in gevaar. 

Voor gedetailleerde informatie over wat wel/niet mee naar binnen mag verwijzen we graag naar www.mojo.nl/voorwerpen. Bij twijfel kun je mailen naar vraag@mojo.nl. 

In de Amsterdam ArenA zijn geen kluisjes en garderobe aanwezig. 

Toegang tot je stoel 
Het is van belang dat je de ingang neemt die op je kaartje vermeld staat. Zorg er dus voor dat je in de goede rij gaat staan. Heb je daar vragen over, dan kun je die stellen aan de mensen van de beveiliging. 

Zorg ervoor dat je, ook nadat je bent binnengekomen, altijd je concertkaartje bij je draagt. Zo kun je jouw stoel makkelijk terugvinden en als het nodig is kunnen de stewards je daarbij helpen. Het concertkaartje geeft je gegarandeerd toegang tot jouw stoel, ook als je wat later het stadion binnenkomt. 

Vervoer 

Prima bereikbaar met openbaar vervoer 
De Amsterdam ArenA is heel goed bereikbaar met openbaar vervoer. In de buurt van de Amsterdam ArenA liggen twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations liggen op loopafstand. Ook stoppen op die stations diverse bussen en metro's. 

Je kunt op de site van de Amsterdam ArenA heel eenvoudig je route naar en van het stadion bekijken via de 9292 OV planner. 

Georganiseerd busvervoer met TripTicket 
Er is ook de mogelijkheid gebruik te maken van georganiseerd busvervoer naar en van het stadion. Samen met allemaal One Direction fans in een bus naar Amsterdam, hoe cool is dat? Er zijn verschillende opstapplaatsen in het land. Deze service wordt georganiseerd door TripTicket. Klik hier voor meer informatie.                                                                                                                                                                                                                             

Met de auto 
Mocht je met de auto komen, volg dan rondom de Amsterdam ArenA de borden langs de snelweg. Laat je niet leiden door een navigatiesysteem. Het gebied rondom de Amsterdam ArenA is voetgangersgebied waar je niet met de auto kunt komen.  

Kiss & Ride 
Word je gebracht en/of gehaald? Op loopafstand van de ArenA zal een Kiss & Ride terrein worden ingericht. Je kunt je hier dus op dezelfde plek met de auto laten afzetten en ophalen! Parkeren op het Kiss & Ride terrein is niet toegestaan. 

Ophalers/wegbrengers, let op! Voor de veiligheid van het publiek is het gebied rondom de ArenA afgesloten voor autoverkeer. Wij verwachten veel ouders die hun kinderen komen brengen en/of ophalen. Om dit in goede banen te leiden is dit Kiss & Ride terrein ingericht. Wij verzoeken je dringend van deze faciliteit gebruik te maken voor de veiligheid van de kinderen, maar ook die van anderen. 

De aanrijroute vanaf de ring A10 van Amsterdam is via afslag s111, Amstel business park. Volg de borden P-ArenAPoort en dan de borden Kiss en Ride in het gebied. Het Kiss & Ride terrein bij P2 zal voor het wegbrengen geopend zijn vanaf 15.00 uur. Het inrijden voor het ophalen kan vanaf 21:15. 

Een Kiss & Ride ticket kost eenmalig € 5,00 en is hier te bestellen. Het ticket is geldig voor zowel brengen als halen. Ook voor alleen ophalen is een Kiss & Ride ticket nodig. Alleen automobilisten in het bezit van een Kiss & Ride ticket hebben toegang tot dit terrein, als je hier zeker van wil zijn, koop dan een ticket vooraf. 

Op het Kiss & Ride terrein wordt de looproute naar de Amsterdam ArenA goed aangegeven. 

Belangrijk: De ophalers hebben zonder geldig entreebewijs geen toegang tot de Amsterdam ArenA. Denk bij het afzetten en ophalen aan je eigen veiligheid en die van anderen. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars. 

Parkeren 
Wil je geen gebruik maken van de Kiss & Ride, maar wil je de auto gewoon parkeren, volg dan de borden P-ring ArenAPoort naar een van de andere parkeerplaatsen (P3 t/m P18) in de buurt. Kom om te parkeren aanrijden vanuit het zuiden of westen. Vanuit het zuiden pak je vanaf de A2 afslag 1 (Ouderkerk a/d Amstel, Duivendrecht) en vanuit het westen pak je via de A9, afslag 3 (Amsterdam – Zuidoost, S111). 

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van de Amsterdam ArenA kijk je op www.amsterdamarena.nl/Stadion-omgeving/Bereikbaarheid.htm 

Activiteiten in de omgeving voor wachtende ouders 
Kids naar One Direction? Maar zelf niet zo’n liefhebber? Kom dan tijdens het concert naar Borchland! Kom bowlen, squashen, een rondje 9 holes lopen op de golfbaan, voetbal kijken op één van de schermen of gewoon lekker een hapje eten op het terras! 

Speciaal voor alle wachtende ouders en verzorgers verzorgt Pathé Arena op 24 & 25 juni films op aangepaste tijden en ontvangt u € 2,00 korting bij aankoop van een filmticket bij de kassa van de bioscoop. Vanaf 16 juni a.s. is het filmprogramma bekend, kijk voor meer informatie op Pathé ArenA. 

Meeting Point 
Naast de Heineken Music Hall en tegenover de Prénatal in het Arena Park wordt een meetingpoint ingericht. Deze is te herkennen aan een toren met de volgende banners: 

  

Op deze plek kan je afspreken met degene die je komt ophalen. 

Je kunt als je gebruik maakt van de Kiss & Ride ook een plek op het Kiss & Ride terrein afspreken. Hier zijn herkenningspunten aangebracht. 

We wensen je veel plezier bij het concert! 

Mojo Concerts 
www.mojo.nl 
 
Quote
RE: One Direction
Spatje  schreef op: 21-06-2014 08:23:01
Dankjewel
 
Quote
RE: One Direction
Son  schreef op: 21-06-2014 08:39:56
@Flower, heb je nog vrij kunnen krijgen voor je dochter ?
 
Quote
RE: One Direction
El64  schreef op: 21-06-2014 09:12:36
Bij de arena zijn leuke winkels onder andere een outlet esprit en als je daar de hoek om loop 5 min zijn ook nog heel veel winkels. Vanaf 12 uur kan je bij de parkerplaatsen een evenementenkaart kopen en betaal je 1 prijs voor de hele dag. Wij maken er altijd een gezellig dagje uit van. Veel plezier!
 
Quote
RE: One Direction
Son  schreef op: 21-06-2014 09:19:45
Je hebt ook mediamarkt en decathlon en op (wel eindje) loopafstand winkelcentrum amsterdamse poort.
Ook ballorig zit daar en maga prenatal...maar neem aan dat je daar niks aan hebt
Op station bijlmer (ook dichtbij) zit ook een burger king wil je nog wat willen eten, al zullen er vast nog meer tentjes zijn.

 
Quote
RE: One Direction
Son  schreef op: 21-06-2014 11:02:43
Wat mag je wel/niet meenemen:

van max. 0,5l zonder dop), overige vloeistoffen, eten, drugs, voetbalshirts, provocerende of gezicht bedekkende kleding, spandoeken, kartonnen/papieren borden met opschrift (tot een maximaal formaat van A4 is wel toegestaan), vlaggen of vlaggenstokken dikker dan 2cm en langer dan 1.5 meter, paraplu’s/parasols,  professionele camera’s, film-, geluids-, go pro toestellen  en andere beeldopnameapparatuur.  Wapens, kettingen of andere voorwerpen die als wapen kunnen worden gebruikt of de orde kunnen verstoren.  Glow sticks, ‘fairy lights’ laserpennen en ander licht met gebundelde straal, giftige, brandbare of explosieve materialen, vuurwerk. Geen dieren, wandelstokken (m.u.v. medische krukken),  skates, fietsen, steps, skateboard, naalden, bellenblaas, spuitbussen (m.u.v. deo’s en parfum) en overige gevaarlijke voorwerpen.

Volgende voorwerpen mogen alleen met een toestemmingsbrief naar binnen:  

Zware medicijnen, eten en vloeistoffen die noodzakelijk zijn i.v.m. allergie of ziekte. Stoelen en/of krukjes alleen bij een dringende reden. Een toestemmingsbrief voor bovenstaande items is aan te vragen viavraag@mojo.nl.

Wel mee naar binnen maar er kan gevraagd worden om dit op te bergen:

Laptops, notebooks en tablets.


 
Quote
RE: One Direction
Son  schreef op: 21-06-2014 11:04:53
Het is niet toegestaan om onderstaande voorwerpen mee te nemen naar onze evenementen:

Drank (m.u.v. water in plastic flessen van max. 0,5l zonder dop),

dit stukje was weggevallen en moet dus bovenaan de tekst
 
Quote
RE: One Direction
Mirdepir  schreef op: 21-06-2014 11:08:05
Heel veel plezier, ik had drie kaartjes gekocht maar het gaat me toch niet lukken. Het zijn zitplaatsen voor woe 25/6, vak 420, rij 21, 3 stoelen naast elkaar, digitale kaartjes. Als iemand ze wil overnemen....
 
Quote
RE: One Direction
Son  schreef op: 21-06-2014 11:12:18
Ooh balen joh ! Wij gaan dinsdag al. 1 x lijkt me meer dan genoeg....
Ik hoop dat je ze nog aan iemand kan verkopen. Hoeveel vraag je er voor ? Zal mn oren open houden
 
Quote
RE: One Direction
Mirdepir  schreef op: 21-06-2014 11:40:49
Gezellig Son, joh, ga twee dagen  .
Kaartjes waren €60,50 per stuk, dus € 181,50 totaal, heb ik ervoor betaald.
Als je wat hoort, graag.

 
Quote
RE: One Direction
S@ssefr@s  schreef op: 21-06-2014 12:29:26
Mijn dochter gaat ook, maar dan op woensdag. Ze gaat met een vriendin die al maanden 2 kaartjes heeft van 180 euro per stuk voor het voorste vak. Gewoon via de site besteld. Ze mag een kwartier eerder naar binnen en is al helemaal hyper haha.
 
Quote
RE: One Direction
Flower  schreef op: 21-06-2014 21:17:22

Quote son:
@Flower, heb je nog vrij kunnen krijgen voor je dochter ?



ze heeft maar drie kwartier eerder vrij kunnen krijgen, maar maakt op zich niet uit.
ik haal haar van school en we rijden meteen door.
we gaan nu met de bus ipv de trein.
geen gestress met overstappen
om drie uur kunnen we opstappen en zijn dan om half zes bij de arena.


 
Quote
RE: One Direction
Spatje  schreef op: 23-06-2014 08:46:36
jee wat hebben jullie dure kaartjes   die van ons waren een stuk goedkoper he son, maarja, we zullen dan ook weinig zien

wij vertrekken om 3 uur , hoop dat ik het trek, heb sinds gisteren kiespijn en raar in mijn maag, vandaag alleen een dof gevoel in die kies, maar mijn maag blijft niet lekker, tandarts is er niet ivm dorpsfeest, ach we zien wel
 
Quote
RE: One Direction
Son  schreef op: 23-06-2014 09:08:23
Ooh nee spat.... zul je net zien. Veel paracetamol dus...

hahaha nee we zullen idd wat minder zien, maar de sfeer blijft gaaf hoor.
We gaan toch met de auto we worden gebracht. "kiss and drive" tis ook maar 20 minuutjes, dus ff heen en weer is wel te doen.
We gaan rond 4 uur heen ongeveer
Michelle wordt langzaamaan erg nerveus.
 
Quote
RE: One Direction
S@ssefr@s  schreef op: 23-06-2014 09:43:49
Nou, zo duur had mijn dochter ze niet gekocht hoor. Het meisje waar ze mee gaat had ze zelf al gekocht en vroeg dochter mee. Dochter hoeft ze niet te betalen, alleen voor het vervoer heen en terug te zorgen. Wij rijden dus .
 
Quote
RE: One Direction
Mirdepir  schreef op: 23-06-2014 11:27:14
Ik hoef ook geen €180,- voor de drie kaartjes te hebben, helaas pindakaas. Maar t.e.a.b. 
 
Quote
RE: One Direction
Son  schreef op: 23-06-2014 11:39:54
Tientje ?
 
Quote
RE: One Direction
Flower  schreef op: 23-06-2014 11:42:35
nog even een blond vraagje mss, maar ik zag dat bij de dingen die je wel/niet mee mag nemen staan, dat je wel een waterfles van 0,5 mee mag nemen, maar dan zonder dop....
wat heb je er dan aan vraag ik me af???
 wilde haar een flesje water mee gegeven, maar dat mag dus niet??
 
Quote
RE: One Direction
Son  schreef op: 23-06-2014 11:51:58
Wel met zo'n tuutje. Trekding s je snapt
 
Quote
RE: One Direction
Son  schreef op: 23-06-2014 13:04:10
 
Quote
RE: One Direction
Mirdepir  schreef op: 23-06-2014 19:00:35

Quote son:
Tientje ?



Voor tien tientjes mag je ze hebben Son!

 
Quote
RE: One Direction
Son  schreef op: 23-06-2014 19:59:39
Hahahha jammer...die heb ik niet
 
Quote
RE: One Direction
Spatje  schreef op: 23-06-2014 20:53:20
Mijn dochter is misselijk.  Letterlijk van de zenuwen.  Gaat wat worden morgen
 
Quote
RE: One Direction
Son  schreef op: 23-06-2014 20:54:23
Hier een die hyper is.... pfffff
 
Quote
RE: One Direction
Flower  schreef op: 24-06-2014 07:55:16
stuiter, stuiter, stuiter.......
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Volgende


Reageren op One Direction
Naam
Bericht