Menu
 

Topic:

goede webcam

Meidenmama  schreef op: 12-09-2013 09:01:13
Wat is nou een goede webcam? myrthe heeft een pc op haar kamer maar in haar scherm zit helaas geen camera. Nu zit ze veel achter skype en ze maakt graag foto's (op onze imac kan dat maar ik wil dat ze dat lekker op haar kamer doet).

Welke webcam kan dus en foto's maken en filmpjes en een goede resolutie?

max 30 euro!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: goede webcam
Meidenmama  schreef op: 12-09-2013 12:00:18
je moet het ook niet zo letterlijk nemen met buiten sluiten! maar als bv de hele klas gezellig na school met elkaar zit te chatten via bv facebook en mijn dochter mag dat niet van mij dan voelt zij zich wel een beetje buiten gesloten....ik vind het belangrijk dat mijn dochter gezellig contact kan onderhouden met haar klasgenootjes buiten schooltijd, ze wonen allemaal best ver uit elkaar nl.
 
Quote
RE: goede webcam
Mamalu  schreef op: 12-09-2013 12:09:12

Quote essie@:
[...]

 Zij heeft zich te houden aan mijn regels en dat gaat prima hoor.



dit vind ik te absurd voor woorden...


En ja, dat mag ik nu wel zeggen, maar heb ook altijd gezegd dat mijn kind geen cola kreeg tot een heel stuk ouder is, ze is nu 5 en heeft het zelfs nog niet geproefd, ook al heeft ze een hoop vriendjes die niets anders drinken...dus ik denk dat ik me wel kan houden aan dingen die ik nu zeg Je mag natuurlijk van mening veranderen gaandeweg... maar ik zal niet van mening veranderen door groepsdruk, of door de overtuigingskracht van m'n dochter
 
Quote
RE: goede webcam
Essie@  schreef op: 12-09-2013 12:13:37

Is dat te absurd voor woorden dat zij zich heeft te houden aan mijn regels
Mag toch hopen dat jouw kind zich ook aan jouw regels zal houden haha.

 
Quote
RE: goede webcam
Mamalu  schreef op: 12-09-2013 12:21:37
nee, maar wel dat enkel jouw regels blijkbaar tellen...
 
Quote
RE: goede webcam
Meidenmama  schreef op: 12-09-2013 12:24:25
dat zegt ze toch niet zo letterlijk Mamalu? ze zegt toch niet "enkel haar regels"?
ik denk dat je sommige uitspraken te letterlijk neemt! niet aanvallend bedoeld hoor!
 
Quote
RE: goede webcam
Mamalu  schreef op: 12-09-2013 12:37:39

Quote meidenmama:
dat zegt ze toch niet zo letterlijk Mamalu? ze zegt toch niet "enkel haar regels"?
ik denk dat je sommige uitspraken te letterlijk neemt! niet aanvallend bedoeld hoor!



Nee idd, ze zegt dat haar dochter geen rekening houdt met de regels van facebook ed, en dat als dochter zich aan haar regels houdt, dat al heel goed is...
Ik leer mijn kind dat regels er zijn om te volgen, niet dat ik er gewoon rond kan als zij dat wil/vraagt/verdient...
Als mijn kind komt vragen 'mag ik facebook' is het antwoord 'nee, facebook is voor kinderen ouder dan 13'.
Het is een beetje scheef om alles maar toe te laten onder het mom 'anders doen ze het achter je rug'. Ik begrijp wel waar dat van komt, en het idee er achter, maar volgens mij is het vooral belangrijk alles bespreekbaar te maken, niet dat alles zomaar mag...
 
Quote
RE: goede webcam
Mama Van Drie  schreef op: 12-09-2013 12:45:04
mamalu wat als jou dochter 12 is en in de brugklas zit, mag ze nog geen facebook want ze is nog geen 13, veel ( zo niet alle) meiden hebben dan vaak al facebook, dan trekt dat wel voor je dochter, dan gaat ze bij een vriendin thuis zitten die het wel mag, ga je dan zover dat ze niet bij die vriendin thuis mag komen? Of hoe ga je dat oplossen dan? Ben ik wel benieuwd naar eigenlijk.

Mijn zoons zijn 19 en 17 en heb eerlijk gezegd geen idee hoe oud ze waren toen ze facebook hadden, ze hebben al jaren een eigen pc op hun kamer, heb ook niet altijd alles gecontroleerd en doe ik nu al helemaal niet meer.
Mijn dochter is 9 en dat wordt misschien toch een ander verhaal...weet ik nog niet maar veel dingen voelen anders wat haar betreft.

 
Quote
RE: goede webcam
Mamalu  schreef op: 12-09-2013 12:49:35

Het ging hier niet meer om een kind van 12 (TO) maar om een kind van 9 (Essie)! Dat is voor mij dus echt een wereld van verschil.


Ik kan idd nu nog niet zeggen hoe ik het juist ga aanpakken, maar ik denk echt dat ik haar ga proberen uit te leggen waarom het zo is, dat regels er zijn om te volgen, en dat er voldoende leuke dingen zijn om te doen online zonder te moeten liegen over je leeftijd.

 
Quote
RE: goede webcam
Essie@  schreef op: 12-09-2013 12:51:19
Ja maar weet je wat ik een beetje jammer vind (dat komt ook door internet hoor) dat mensen dingen zo letterlijk nemen soms. Je kan het heel anders bedoelen dan dat het overkomt op een ander als je iets neer zet hier snap je. En tuurlijk heeft mijn kind zich ook te houden aan regels van een ander maar dingen zoals BIJVOORBEELD Facebook en mobiele telefonie (whatsapp etc) daar heeft mijn dochter echt geen weet van dat het eigenlijk niet zo mogen. In dat opzicht bedoel ik dat ik de regels bepaal. En ik wijk echt niet van ALLE regels af maar hiermee dus een keer wel. Begrijp je. Mijn dochter leer ik ook om zich aan de regels te houden net zo goed als jouw kind. En ook mijn kind krijgt wel eens een NEE te horen hoor net als een ander kind.
Iedereen heeft zijn eigen manier van handelen/opvoeden en dat moet men van elkaar respecteren. Ik vind dat hier te snel met het vingertje wordt gewezen, helemaals je ziet waaruit de discussie uit is ontstaan.
 
Quote
RE: goede webcam
Meidenmama  schreef op: 12-09-2013 12:53:23
precies Mama van Drie , daar heb je een punt! ga je het thuis verbieden dan zoeken ze het misschien elders op! en je kan ze moeilijk opsluiten tot ze de juiste leeftijd hebben!
 
Quote
RE: goede webcam
Meidenmama  schreef op: 12-09-2013 12:54:36
en zo is het maar net Essie!
 
Quote
RE: goede webcam
Mamalu  schreef op: 12-09-2013 12:56:45

Ik ga de discussie laten voor wat ze is, het is ik tegen 2 anderen. Niet echt een leuke discussie op deze manier.


ik vind het fout dat je je kind leert dat bepaalde regels mogen omzeild worden omdat jij dat als moeder ok vind. Daar blijf ik bij.


Voor de rest, veel plezier... Maar kom hier binnen 6 maanden geen topic openen omdat je kind de verkeerde tegenkwam op één van die websites waar ze nog niet horen te zitten.

 
Quote
RE: goede webcam
Meidenmama  schreef op: 12-09-2013 12:58:28
neem van mij aan Mamalu dit gaat niet gebeuren! en ik hoop dat het jouw kind ook nooit zal overkomen! dingen verbieden kan vaak averechts werken!
 
Quote
RE: goede webcam
Meidenmama  schreef op: 12-09-2013 13:00:49
kan ik toch nog even niet laten om het volgende te zeggen Mamalu " kijk ook uit met foto's plaatsen op internet van je kind"! er kunnen ook verkeerde personen op het net zitten die hier andere bedoelingen hebben! (zag toevallig een foto langskomen van je dochter). (mooi meisje overigens hoor!)
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op goede webcam
Naam
Bericht